کد خبر: ۱۰۲۱۸۵۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱

فیلم کوتاه «خواب ناتمام» روایتگر لحظات پایانی دولت مصدق شد

فیلم کوتاه «خواب ناتمام» به نویسندگی و کارگردانی سجاد باغ‌شیخی با محوریت کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و واپسین روز‌های دولت دکتر محمد مصدق در کاخ نخست‌وزیری تولید شد.
فیلم کوتاه «خواب ناتمام» روایتگر لحظات پایانی دولت مصدق شد
آفتاب‌‌نیوز :

فیلم کوتاه «خواب ناتمام» به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی سجاد باغ‌شیخی با موضوعی تاریخی و نگاهی به رویداد‌های کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در کاخ نخست‌وزیری فیلم‌برداری شد.

باغ‌شیخی درباره این فیلم کوتاه اظهار کرد: «همیشه شخصیت دکتر مصدق را محترم شمرده‌ام و آرزو داشتم به پاس خدمات او به ایران، اثری سینمایی درباره ایشان بسازم. با وجود مخالفت‌ها و دشواری‌های مالی تولید فیلم‌های تاریخی به‌ویژه در قالب کوتاه، تصمیم گرفتم خواب ناتمام را بسازم.»

وی افزود: «برای ساخت این اثر بیش از شش ماه تحقیقات میدانی درباره لحظات پایانی کودتا و یورش به دفتر نخست‌وزیری انجام شد تا روایت اثر از دقت تاریخی لازم برخوردار باشد.»

فیلم در خانه سوم سریال «حکایت‌های کمال» واقع در شهرک سینمایی ایران (غزالی سابق) فیلم‌برداری شده و رضا محمدی، بازیگر برجسته تئاتر، نقش دکتر محمد مصدق را ایفا کرده است.

کارگردان «خواب ناتمام» با اشاره به چالش‌های سینمای کوتاه بیان کرد: «متأسفانه هنوز نگاه جامعه هنری به سینمای کوتاه، به‌ویژه آثار تاریخی، کامل و حمایتی نیست. من همیشه تلاش کرده‌ام با تمرکز، اعتقاد و دقت در جزئیات، بهترین خروجی را از آثار تاریخی بگیرم.»

وی درباره شخصیت دکتر مصدق گفت: «مصدق شخصیتی بزرگ بود که هرگز در برابر استعمار سر تسلیم فرود نیاورد و در مسیر ملی شدن صنعت نفت ایران تا پایان ایستادگی کرد. او پس از سال‌ها رنج در تبعید درگذشت و برخلاف وصیتش به دلایل امنیتی آن زمان، در اتاق منزلش در احمدآباد به خاک سپرده شد.»

در این فیلم کوتاه، عوامل زیر همکاری داشته‌اند: چهره‌پرداز: عباس طهران / منشی صحنه: مهشاد باباپور / طراح پوستر: مهدی ایمانی / مدیر تصویربرداری: عباس طهران / مدیر صحنه: محمدحسین خسروی / دستیار صحنه: فاطمه قاسمی / عکاس: فاطمه سلیمانی / مدیر پشتیبانی: علی کوچکی / تدوین: امیرعلی عبدلی

سجاد باغ‌شیخی از دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران و مجتمع شهید آوینی صدا و سیما است و آثاری، چون امیرکبیر در خون، به حکم شاه، هیما، رخ مهتاب، روایت فتح کرونا، حاج ایمان، ناجی سوخته، امیر آتش، حسام حسام بهشت، آق نادر و اکتریس را در کارنامه خود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین