کد خبر: ۴۲۷۹۹۰
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۷
برنامه‌های و اقدامات فوری دولت برای حل بحران خوزستان

جلسه مدیریت بحران خوزستان/جهانگیری: مردم خوزستان تحمل و بزرگواری کردند/کل امکانات کشور برای حل بحران بسیج شود

جلسه مدیریت بحران در دولت برای بررسی مسائل پیش آمده در خوزستان برگزار شد. اسحاق جهانگیری با اشاره به مسائل دو هفته اخیر استان خوزستان و قطع شدن آب و برق ناشی از شرایط جوی، گفت: کل امکانات کشور باید برای حل مسائل استان خوزستان بسیج شود.
آفتاب‌‌نیوز :
این جلسه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ علاوه بر جهانگیری، وزرای دفاع، اطلاعات، نیرو، کشور، کشاورزی، رفاه و سپاه به همراه سرلشگر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست، سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل و اکبر ترکان حضور داشتند.

همچنین برخی مقامات استانی خوزستان از جمله شریعتی استاندار خوزستان و آیت‌الله جزایری نماینده ولی فقیه خوزستان نیز در این جلسه حضور داشتند.

مردم خوزستان تحمل و بزرگواری کردند/کل امکانات کشور برای حل بحران بسیج شود

اسحاق جهانگیری با اشاره به مسائل دو هفته اخیر استان خوزستان و قطع شدن آب و برق ناشی از شرایط جوی، گفت: کل امکانات کشور باید برای حل مسائل استان خوزستان بسیج شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه ریزگردها و گرد و خاک که همراه با رطوبت و بارندگی شد، اختلالات و اشکالاتی در شبکه توزیع برق استان خوزستان ایجاد کرد، اظهار داشت: مردم این استان در برابر مسائل و مشکلات ناشی از ریزگردها صبوری و تحمل همراه با بزرگواری کردند و باید از صبر و متانت این مردم قدردانی شود.

وی همچنین با قدردانی از تلاش ها و پیگیری های مستمر وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و نیز مدیران استان خوزستان، افزود: در جریان حوادث اخیر اقداماتی ضربتی و خارج از روال معمول کارها صورت گرفت تا هرچه سریعتر مشکلات مردم استان مرتفع شود.

جهانگیری با یادآوری اینکه بخشی از علت تشکیل ریزگردها داخلی و بخشی منشاء خارجی دارد، خاطرنشان کرد: در دیدارهای مقامات‌ جمهوری اسلامی ایران با مقامات کشور عراق موضوع ریزگردها بارها مطرح شده و یکی از محورهای اصلی مذاکرات بوده است اما متاسفانه دولت عراق با مسائل و مشکلات متعددی روبروست که البته وزارت امور خارجه و سازمان حفاظت محیط زیست با طرف مقابل مذاکره و موضوع را تا حل و فصل نهایی پیگیری خواهند کرد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به منشاء داخلی تشکیل ریزگردها، مهمترین رسالت دستگاه‌های مسئول در این زمینه را شناسایی و مطالعه مناطق اصلی تشکیل ریزگردها عنوان کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی مسئول اصلی اجرای طرح مقابله با ریزگردها است که امیدوارم با برنامه ریزی های انجام شده در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات موثری در این زمینه صورت پذیرد.

وی افزود: اتفاقات اخیر ناشی از شرایط جوی و حوادث طبیعی بوده است و با وجود همه اقدامات صورت گرفته ممکن است مجدداً با این گونه شرایط روبرو شویم به همین دلیل وزارت نیرو باید برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد تا در صورتیکه برق استان با اختلال مواجه شد، از قطع آب پیشگیری گردد و فعالیت شبکه آبرسانی و تصفیه‌خانه‌ها با وقفه مواجه نشود.

جهانگیری با اعلام اینکه مسائل استان خوزستان اخیراً در دو جلسه هیئت دولت مورد بررسی قرار گرفته است، تصریح کرد: نگاه دولت به استان خوزستان نگاهی ویژه است و رییس‌جمهور در این جلسات تاکید ویژه داشتند که شخصاً پیگیر مسائل استان خوزستان باشم و دکتر روحانی بر لزوم بکارگیری همه امکانات برای حل مشکلات تاکید کردند.

معاون اول رییس‌جمهور استان خوزستان را از مهمترین استان‌های کشور برشمرد و گفت: استان خوزستان قلب تپنده توسعه ایران است و اگر خللی در فعالیت این استان ایجاد شود، کل کشور دچار مشکل خواهد شد.

وی با اشاره به صدمات و خساراتی که مردم استان خوزستان در دوران دفاع مقدس متحمل شدند، افزود: مردم استان خوزستان حق بزرگی بر دولت و نظام دارند و مشکلات استان خوزستان مشکلات ملی تلقی می شود نه مشکلات استانی و منطقه ای که باید به طور ویژه برای حل آن تلاش کنیم.

جهانگیری با اشاره به اقدامات شبانه روزی و تلاش‌های بی‌وقفه وزارت نیرو در روزهای اخیر، گفت: وزارت نیرو اقدامات خوبی در استان خوزستان انجام داده و بر اساس گزارش وزیر نیرو، پیشگیری‌های لازم برای جلوگیری از قطع آب و برق انجام شده و در صورت وقوع پدیده‌های ناگهانی و قطع برق، شبکه آبرسانی استان دیگر با مشکل مواجه نخواهد شد.

معاون اول رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با ریزگردها و بیابان‌زدایی در کانون‌های تشکیل ریز گردهای استان خوزستان، گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور باید تامین اعتبار برای طرح مقابله با ریزگردها در استان خوزستان را بعنوان یکی از موضوعات و اولویت های اصلی مدنظر قرار دهد و برای تامین اعتبارات مورد نیاز اجرای این برنامه بصورت ویژه تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید به وزارت جهاد کشاورزی در اجرای طرح مقابله با ریزگردها کمک کنند، تصریح کرد: این یک الزام و تکلیف سازمانی از منظر اقتصاد مقاومتی است و استاندار خوزستان نیز اختیار کامل دارد که امکانات استان را برای اجرای این طرح بسیج کند.

جهانگیری همچنین خواستار مشارکت و حضور نیروهای مسلح و نیروهای بسیج برای کمک به اجرای این طرح شد و افزود: امیدوارم این برنامه خارج از روال معمول و با اقداماتی  جهادی و ضربتی هرچه زودتر به نتیجه برسد.

معاون اول رییس‌جمهور از تشکیل جلسه آتی چند هفته آینده در استان خوزستان خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد یک ردیف بودجه برای حل مسائل و بحران های استان خوزستان در بودجه سال 96 کل کشور گنجانده شود.

جهانگیری از ستاد مدیریت بحران کشور نیز خواست که مسائل و مشکلات استان خوزستان را بطور ویژه دنبال کند و گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای حل مسائل اخیر استان خوزستان انجام و وظایف هر بخش و هر دستگاه تعیین شده است اما در صورت نیاز کارگروهی نیز برای ایجاد هماهنگی های لازم در این زمینه ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دغدغه‌های مردم خوزستان درباره رود کارون و آلودگی آب این رودخانه که ناشی از پساب واحدهای صنعتی است، گفت: دولت تصمیم جدی در این زمینه اتخاذ کرده و مقرر شده در برنامه ششم توسعه، واحدهای صنعتی آلاینده که در بالادست کارون قرار دارند، وضعیت خود را در چارچوب الزامات زیست محیطی اصلاح کنند و در غیر اینصورت تعطیل خواهند شد.

جهانگیری همچنین با اشاره به مصوبه دولت در سال 93 مبنی بر ارائه تسهیلات به مردم استان خوزستان برای عایق بندی منازل و تجهیزات استان، این مصوبه را تصمیمی مناسب و کارآمد توصیف کرد و خواستار پیگیری این مصوبه برای اجرا شد.

معاون اول رییس جمهور در پایان این جلسه به بارش باران و برف در استان های مختلف در چند روز اخیر اشاره و خاطر نشان کرد: در برخی استان ها سیل جاری شده و برخی از مردم با مشکل مواجه شده اند که لازم است ستاد مدیریت بحران کشور و نیز مدیران استانی بسیج شوند و مشکلات مردم را حل و فصل کنند و وزیر کشور و سازمان برنامه و بودجه نیز برای جبران خسارات وارد شده به مردم پیشنهاد مشخصی را برای طرح در جلسه هیئت وزیران آماده کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز هم در این نشست با قدردانی از اقدمات جهادی دولت و به خصوص وزارت نیرو، گفت: در چند روز اخیر وزارت نیرو بصورت ضربتی و جهادی وارد عمل شد و اقدامات شبانه روزی و مهمی را انجام دادند و نیروهای متخصص این وزارتخانه از سراسر کشور به استان خوزستان اعزام شدند.

آیت‌الله جزایری همچنین از وزارت جهاد کشاورزی برای برنامه ریزی در جهت رفع یکی از مشکلات اصلی استان یعنی ریزگردها قدردانی کرد و گفت: مطالعات و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و امیدوارم ردیف بودجه مناسبی برای حل مشکلات استان خوزستان در بودجه سالانه لحاظ شود.

وی همچنین با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه و شبانه‌روزی استاندار خوزستان و نیز با تشکر از سازمان حفاظت محیط زیست برای تامین حق آبه تالاب های استان به خصوص تالاب هورالعظیم و شادگان، گفت: باید از مردم استان خوزستان به خاطر صبوری در برابر مشکلات نیز قدردانی شود. مردم استان با متانت و صبوری اجازه ندادند که برخی جریانات سوء استفاده گر از شرایط بوجود آمده بهره برداری کنند.
در این جلسه وزیر کشور با اشاره به مصوبه دو سال پیش طرح توسعه پایدار استان خوزستان، این مصوبه را کارساز و موثر در حل مشکلات استان خوزستان دانست و گفت: البته اجرای این مصوبه مستلزم تامین منابع مالی است که باید در قالب طرح های میان مدت و دراز مدت و با اولویت بندی اجرا شود.
رحمانی فضلی استان خوزستان را استانی مهم و تاثیر گذار در کشور توصیف کرد و خواستار توجه ویژه برای حل مشکلات استان توسط مسئولین شد.

مردم خوزستان تحمل و بزرگواری کردند/کل امکانات کشور برای حل بحران بسیج شود
وزیر نیرو نیز در این نشست گزارشی از دلایل ایجاد مشکل قطعی برق و آب در استان خوزستان ارائه کرد و گفت: در روزهای نخست بهمن ماه گرد و خاک با منشاء جنوب شرق اهواز در استان پراکنده شد به گونه ای که مقدار آن بی سابقه بود و یک لایه ضخیم بر روی تاسیسات برق و خطوط انتقال برق قرار گرفت که پس از بارندگی و ایجاد رطوبت در هوا این خاک تبدیل به گل شد و مشکلاتی را در سطح شبکه انتقال و توزیع و نیز در پست های برق بوجود آورد.‌

چیت چیان افزود: با از بین رفتن رطوبت هوا مشکل قطع آب و برق از بین رفت اما گرد و خاک همچنان بر روی تاسیسات وجود داشت و پس از بارش، رطوبت و مه غلیظ که در 23 بهمن ماه ایجاد شد، پدیده قطع آب و برق تکرار شد و پنچ نیروگاه و تعدادی از پست های برق استان از مدار خارج شد.

‌وزیر نیرو ادامه داد: همان روز با تعدادی از مدیران وزارتخانه عازم اهواز شدم و ضمن بررسی مسائل، تصمیمات لازم اتخاذ شد و پس از برق رسانی به تصفیه خانه ها مشکل قطع آب مرتفع شد و سپس نیروگاه ها نیز یکی پس از دیگری به مدار بازگشتند.
وی با اشاره به تکرار این پدیده و حادث شدن مشکلات در اثر بارندگی و گرد و خاک، گفت: روز پنجشنبه نیز به همراه معاونین آب و برق وزارتخانه و تعدادی از مدیران عامل در اهواز بودم و همه توان وزارتخانه برای تمرکز بر این مسئله بسیج شد و کارها مورد پیگیری قرار گرفت.

‌چیت چیان ادامه داد: 16 دیزل ژنراتور از شهرهای مختلف به اهواز منتقل و در تصفیه خانه ها مستقر شد تا در صورت مشکل قطع برق برای آب شرب مردم و شبکه آبرسانی مانعی ایجاد نشود. با کار شبانه روزی و طاقت فرسای دست اندرکاران وزارت نیرو هم اکنون این دغدغه رفع شده است که در صورت قطع برق با مشکل قطع آب مواجه نخواهیم شد.
وزیر نیرو همچنین با اشاره به اقدامات و تدابیر اندیشیده شده برای پیشگیری از قطع برق گفت: متاسفانه امکانات ما در استان محدود بود اما از تمام شرکت های توزیع و برق منطقه ای، امکانات لازم به اهواز اعزام شد و از روز گذشته 102 گروه در اهواز مشغول فعالیت هستند و با برنامه ریزی انجام شده طی 15 روز آینده قرار است کل شبکه توزیع برق اهواز شستشو داده شود و چنانچه تجهیزات شبکه توزیع نیاز به تعویض داشته باشد، این کار انجام خواهد شد.

چیت چیان اظهار داشت: قرار است در پست های برق نیز سیستم شوینده مستقر شود و هم اکنون سیستم شوینده برای 26 پست حساس استان خریداری شده و اقدامات لازم در حال انجام است.

وی اضافه کرد: همچنین 1500 دکل از دکل های انتقال فوق توزیع که حساسیت بیشتری دارند و نیز خطوط انتقال برق در دست شستشو است تا گرد و غبار و خاک از روی تاسیسات و شبکه توزیع برق زدوده شود.

‌وزیر نیرو همچنین از برنامه ریزی صورت گرفته برای عایق کاری شبکه های توزیع برق خوزستان ظرف یکسال آینده خبر داد و گفت: برای این کار نیازمند برخی تجهیزات هستیم که باید از خارج وارد شود که البته سفارشات آن داده شده و امیدوارم ظرف یکسال آینده کل شبکه توزیع برق استان عایق بندی شود و پست های برق نیز تحت پوشش سیلیکون قرار گیرند.
وزیر نیرو گفت: در روزهای اخیر علاوه بر بسیج امکانات وزارتخانه و حضور متخصصین و کارشناسان، کارگروهی متشکل از دو مدیرعامل سابق، تعدادی از اساتید دانشگاه و برخی مدیران اسبق استان خوزستان تشکیل شده و گزارش کاملی درخصوص مشکلات اخیر استان تهیه کردند که البته حدود 90 درصد با برنامه ها و تصمیمات اخیر وزارت نیرو انطباق و همپوشانی داشت.

‌وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به حضور و بازدید خود از کانون های گرد و خاک در منطقه از اتخاذ تدابیر اجرایی و ساختاری برای حل بحران خبر داد و گفت: در کوتاه مدت برای 40 هزار هکتاری که کانون اصلی بحران است راهکار بیولوژیکی اندیشیده شده و تا آخر امسال با غرس صدها هزار نهال و مرطوب سازی منطقه از شدت ریزگردها کاسته خواهد شد.
وی همچنین افزود: در طرح میان مدت نیز برای تامین آب و احیای بیش از 700 تا 900 هزار هکتار از اراضی مطالعات ویژه ای انجام شده است.  

‌رییس سازمان حفاظت از محیط زیست هم به مصوبه سال 1393 دولت در خصوص خوزستان نظیر ارایه تسهیلات برای عایق بندی ساختمان ها و مراکز اداری و نیز تامین حق آبه تالاب های هورالعظیم و شادگان و اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امروز با پافشاری بر این مصوبه تالاب ها دوباره زنده شده اند و توجه به محیط زیست استان در صدر اولویت ها قرار گرفته است.

‌ابتکار همچنین با بیان اینکه برای مقابله و مهار کانون ریزگردها در خارج از کشور تلاش های بسیاری انجام شده و امروز مسئله ریزگردهای استان خوزستان به عنوان یک مسئله بین المللی در قطعنامه های بین المللی مد نظر قرار گرفته است، گفت: طرح هایی با دولت عراق در میان گذاشته ایم تا آنها با استفاده از تجربیات ایران بتوانند ریزگردها را مهار کنند، اما در شرایط ویژه این کشور چنین اقداماتی با تاخیر و کندی مواجهه است.
وزیر اطلاعات نیز در این جلسه از هوشمندی مردم خوزستان در جریان اتفاقات اخیر که باعث نامیدی دشمنان انقلاب و نظام برای سوءاستفاده از احساسات مردم انقلابی استان شدند و دغدغه های خود را با متانت و صبوری بیان کردند، قدردانی کرد.

‌استاندار خوزستان هم با قدردانی از پیگیری های مستمر معاون اول رییس جمهور، وزیر کشور و نیز حضور وزرای نیرو، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خوزستان برای رسیدگی به مشکلات استان، گفت: امام جمعه و نمایندگی ولی فقیه در استان و نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی نیز همراهی خوبی در این زمینه داشتند و در کمک به آرامش استان دریغ نکردند.

‌‌برخی نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه ضمن قدردانی از دولت به خاطر رسیدگی به مسائل استان خوزستان خواستار پیگیری و استمرار برنامه ها تا رفع مشکلات و حصول نتیجه شدند.

سردار باقری رییس کل ستاد مشترک نیروهای مسلح هم با اشاره به بسیج نیروهای مسلح در استان خوزستان و در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات برای حل مشکلات استان، گفت: نیروهای مسلح و بسیج در اجرای طرح های میان مدت و بلند مدت آماده همکاری هستند.

‌در این جلسه که وزرای دفاع و پشتبانی نیروهای مسلح، اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز حضور داشتند مسائل اخیر استان خوزستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم برای حل این مشکلات اتخاذ گردید.

در این نشست همچنین مقرر شد برنامه ریزی های لازم برای پیشگیری از تکرار این اتفاقات در قالب طرح های میان مدت و بلند مدت انجام شود و همه دستگاه ها نیز موظف شدند همکاری های لازم را برای حل مسائل استان خوزستان انجام دهند.

در جمع خبرنگاران

برگزاری اولین جلسه جهانی سازمان ملل برای مقابله با ریزگردها در ایران

رئیس سازمان محیط زیست گفت:‌ اولین جلسه جهانی سازمان ملل در خصوص مقابله با ریزگردها به زودی در ایران برگزار می‌شود.

معصومه ابتکار ظهر امروز پس از جلسه ستاد بحران دولت اظهار کرد: برای حل مشکل ریزگردها همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بسیار اهمیت دارد و ما دنبال تصویب قطعنامه‌های جهانی در خصوص مقابله با ریزگردها در مجمع عمومی سازمان ملل هستیم.

وی افزود:‌ ما تلاش می کنیم که از توانمندی‌های فنی و تخصصی مجامع بین‌المللی بهره برده و همچنین با کشورهای منطقه نیز همکاری داشته باشیم زیرا بخش مهمی از گردوغبارها از کشور عراق و عربستان وارد ایران می‌شود. اخیرا هم دیداری با رئیس جمهور عراق در این خصوص داشته ایم و مذاکرات هم از طریق وزارت خارجه پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه در ستاد ملی مبارزه با گردوغبار تمامی کانون های گردوغبار خوزستان شناسایی و برنامه های آن هم تبیین و آماده اجرا است افزود:  وزارت کشاورزی و نیرو هم به جد وارد کار شده اند و ما هم بحث تثبیت خاک،‌ کاشت نهال و تامین آب کارون را رصد می کنیم.

ابتکار در پاسخ به این سوال که چه اقدام فوری برای حل مشکل ریزگردها برنامه ریزی کرده اید؟ خاطر نشان کرد: طرح مالچ‌پاشی مطرح است که ما دنبال مالچ بیولوژیکی هستیم. در این حوزه نیز 70 مالچ را بررسی کرده‌ایم که هم ماندگاری بیش از شش ماه داشته باشند و هم اثر منفی بر خاک نداشته باشند.

ابتکار در پایان درباره وضعیت تالاب های استان خوزستان نیز خاطر نشان کرد: تالاب هورالعظیم وضعیت بسیار خوبی دارد . همچنین تالاب شادگان نیز با همه مشکلات خود وضعیت مناسبی دارد که ما هم دنبال حل تمام این مشکلات هستیم.

ربیعی: به خوزستان می‌روم

وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی اظهار کرد: پس از پیشبرد برخی اقدامات در استان خوزستان برای حل مشکلات ریزگردها به این استان سفر کرده و سایر مسائل را آنجا دنبال می کنیم.

علی ربیعی ظهر امروز پس از جلسه ستاد بحران دولت درباره اقدامات  انجام شده در این جلسه اظهار کرد: در جلسه امروز درباره انجام اقدامات فوری مثل آبگیری تالاب ها، مذاکره با عراق و مذاکرات بین‌المللی و همچنین تامین بودجه برای احیای زمین های کشاورزی بحث و تصمیم گیری شد.

وی خاطر نشان کرد: در این جلسه همچنین بر ادامه اقدامات وزارت نیرو تاکید شد تا دیگر قطعی برق نداشته باشیم و اگر هم برق قطع شد، این قطعی تاثیری بر آب یا مخابرات نداشته باشد.

بر حل مشکل کمبود آب خوزستان تاکید داریم

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به اینکه ‌جلسه ستاد بحران دولت برای حل مشکل ریزگردهای استان خوزستان جلسه خوبی بود گفت: بر حل مشکل کمبود آب خوزستان تاکید داریم.

آیت‌الله جزایری ظهر امروز در جلسه ستاد بحران دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این جلسه بر ادامه اقدامات سریع توسط وزارت نیرو و کشاورزی و سایر دستگاه های دولتی و نظامی و مردمی برای حل مشکل ریزگردها تاکید شد، خاطر نشان کرد: برخی اقدامات وزارت نیرو به مصوبه نیاز داشت که مصوبات آن  هم اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه گزارش هایی هم از کانون های ریزگرد از کشور عراق و ایران و اقدامات انجام شده برای مقابله با آن ارائه شد، افزود:  مسئله انتقال آب برای ما نگران کننده است زیرا ما هم برای کشاورزی و هم برای احیای تالاب ها به آب کارون نیازمندیم زیرا یکی از عوامل ایجاد ریزگردها همین نبود آب است. کمبود آب یک واقعیت است و ما بر حل این مشکل تاکید داریم.

 جزایری در ادامه تصریح کرد: ما از آقای جهانگیری و وزرا دعوت کرده ایم تا وقتی کارها مقداری پیش‌ رفت برای خاطرجمعی بیشتر مردم به استان بیاید که این دعوت هم اجابت شد.

دستور دولت به سازمان برنامه و بودجه برای حل مشکلات خوزستان

استاندار خوزستان گفت:‌ دولت تاکید دارد که خوزستان قلب تپنده کشور است و باید نهایت تلاش انجام شود تا مشکلات این استان حل شود.

شریعتی ظهر امروز پس از جلسه ستاد بحران دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معاون اول رئیس‌جمهور به سازمان برنامه و بودجه دستور داده است تا تامین نیازهای استان خوزستان در زمینه مبارزه با ریزگردها در اولویت قرار گیرد و این نیازها تامین شود.

وی در ادامه افزود:‌ در این جلسه تصمیمات وزارت نیرو و جهاد کشاورزی پیگیری شد و همچنین سردار باقری و دهقان آمادگی کامل خود را برای کمک به حل مشکلات استان اعلام کردند. درواقع تمام ظرفیت های کشور برای حل مشکل ریزگردها در خوزستان بسیج شده است.

شریعتی در پایان از صبر و متانت مردم استان خوزستان برای تحمل مشکلات و همچنین تلاش های وزرا و نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان خوزستان برای حل این مشکلات تشکر کرد.

حجتی:‌ نهال کاری را در کانون های ریزگرد خوزستان آغاز کرده ایم

وزیر جهاد کشاورزی گفت:‌برای حل مشکل ریزگردهای خوزستان برنامه های کوتاه مدت و میان مدتی را در دست اجرا داریم.

محمود حجتی پس از جلسه ستاد بحران دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از روز پنج شنبه نهال کاری را در حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار هکتار زمین آغاز کرده ایم.

وی در ادامه افزود:‌ رئیس‌جمهور در این باره به ما ماموریت اقدام فوری داده بودند که ما هم با بسیج همه امکانات این اقدامات را آغاز کرده ایم.

وزیر کشاورزی در ادامه خاطر نشان کرد: در میان مدت هم بنا داریم که بین هشتصد تا ۹۰۰ هزار هکتار زمین از نظر بیولوژیکی تقویت کنیم. این زمین ها عمده بیابان های خوزستان را تشکیل می دهند. مادر حال بازنگری طرحی در این زمینه داریم و در برنامه میان مدت پنج ساله نهال کاری، جنگل کاری و بذرکاری و بذرپاشی را در این مناطق انجام می دهیم.

اقدام وزارت نیرو برای خرید مقره های سیلیکونی

وزیر نیرو گفت: ‌26 پست بسیار مهم برق استان خوزستان در یک ماه آینده به صورت کامل با مواد سیلیکونی پوشش داده می‌شود.

حمید چیت‌چیان، ظهر امروز پس از جلسه ستاد بحران دولت خاطر نشان کرد: اقدام وسیعی برای خرید مقره های سیلیکونی انجام شده است تا بدین وسیله مقره های سرامیکی با مقره های سیلیکونی تعویض شود زیرا این مقره ها خاک گریز و آب گریز هستند.

وی در ادامه در سایر اقدامات وزارت نیرو برای حل مشکلات ریزگردها در استان خوزستان گفت:‌ قسمت های حساس شبکه های انتقال و فراتوزیع در ۱۸ روز و تمام شبکه توزیع برق اهواز در پانزده روز شستشو داده می‌شود. تمام امکانات از جمله نیروی انسانی و تجهیزات لازم هم به استان خوزستان انتقال داده شده است.

چیت‌چیان در ادامه اظهار کرد: تا دیروز ۱۴ دیزل ژنراتور در استان خوزستان بود که با اضافه شدن دو دیزل ژنراتور دیگر، این تعداد به ۱۶ عدد رسید. تمامی این دیزل ژنراتورها در تصفیه خانه های خوزستان مستقر شده است تا اگر قطعی برق داشتیم آب شرب مردم تامین شود.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
1
تمام ساختمانهای اهواز جهت ابرسانی نیاز به پمپ اب دارند حال به فرض که اب با فشار کمک در لوله های شهر باشد ولی چون منازل فاقد برق هستند باز هم مردم بدون اب می مانند چون فشار اب انقدر پایین است که حتی بدون فشار و مکش پمپ منازل همکف و ویلایی را هم تامین نخواهد کرد.مردم خوزستان بعد از خرید.تصفیه اب.پمپ اب و حالا باید به فکر خرید ژنراتور برق برا خونه های خودشون هم باشند.ظلم و بی عدالتی به این استان تاکی .امیدوارم که سایت خوب افتاب این پیام را بدون جانبداری منتشر کند چون من خودم جز طرفداران دولت محترم هستم و این مشکلات به این دولت تنها ختم نمی شود و مشکلات از کذشته به ارث رسیده ایت مثل انتقال زیان بار و غبر کارشناسی اب از سرچشمه های کارون دز و کرخه بر خلاف جریان طبیعی اب
ایوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
0
سلام،
آقای جهانگیری و بقیه مسیولین تنها لطفی که لازم است انجام دهند اینست که انتقال آب از سرچشمه های کارون به سمت نواحی بیابانی نظیر اصفهان، کرمان ، یزد و قم و گسترش کشاورزی در این نواحی غیرحاصلخیز را متوقف کنند تا زمینهای حاصلخیز خوزستان خشک و بایر نشده و منشا ریزگردهای خوزستان از بین برود.
نیما
|
Canada
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
2
باید هم از مردم خوزستان تشکر کرد که واقعا شرایط زندگی شان سخت است هم از دولت،
توسعه ساختن است، ساختن صبر می خواهد و پشت کار، ما در کردستان کولبر داریم، در سیستان بلوچستان بیکاری همراه با خشکسالی، در ارومیه خشکی دریاچه، در اصفهان خشکی زاینده رود و در خوزستان بی آبی و ریزگرد و خاک.
اما اراده انسان، تجربه تاریخی، پیشرفت های علمی و تکنولوژی روز به ما کمک می کند که با برنامه ریزی صحیح مشکلاتمان را حل کنیم.

ستون فقرات توسعه صلح است، صلح و آشتی در داخل و با همسایگان توسعه در ایران در گرو همکاری اقتصادی با کشورهای منطقه است.

ما باید نزاع های ایدئولوژیک را کنار بگذاریم و تمرکزمان بر توسعه پایدار، اشتغال زایی، محیط زیست، بهبود معیشت، افزایش صادرات باشد.

باید به ارزش ها و قوانین و حقوق بین الملل احترام بگذاریم، با تاکید بر فعالیت ها نظامی ثبات به دست نمی آید، باید نسبت بودجه های محیط زیستی به نظامی در ایران معکوس شود تا ایران از این وضعیت بیرون بیاید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
بله بله ساختن صبر میخواهد اما آیا این همه سال فرصت ناچیزی است؟؟؟
ناشناس
|
Afghanistan
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
4
شماهم بزرگواری خودتونوبمانشون بدین اقای جهانگیری وکمک کنین به حل ریزگردهای داحلی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
0
2
با سلام مگر نبود اینکه در دفاع از امنیت کشور ، به مبارزه داعش فراتر از مرز های کشور رفته شد ، خوب کار پسندیده بود حال چگونه است که برای داع و حفظ جان مردم از ریز گرد ها به آنطرف مرزها نمی رویم !!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
اگه نمیدونی بدون که تا قبل از روی کار آمدن پدیده مدیریت جهانی و در زمان دولت سید بزرگوار ملت ایران ، این توافقنامه های بین المللی میان ما و امریکا بود که آنها را ملزم به مالچ پاشی و تثبیت بیابان های پیرامون ایران میکرد اما از آنروز که کاغذ پاره ها به تصویب رسید این شده حال و روز ایران ما!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
0
باید دولت روحانی پاسخ دهد چرا مشکل ریز گردها طی 12 سال گذشته حل نشده است و پاسخ دهد چرا دولت نهم و دهم 800 میلیارد دلار را صرف آبادانی کشور نکرد.
دولت روحانی اید پاسخ دهد چرا روز گذشته در لس انجلس طوفان شده سیل امده و 200 خانواده مجبور به ترک خانه های خود شده اند.
دولت پاسخ دهد چرا دلار از 4000 تومان به 3700 تومان کاهش پیدا کرده استو
دولت باید پاسخ دهد چرا زمینه پیروزی کاندیدای دلواپسان را برای پیروزی در ریاست جمهوری و شورای شهر فراهم نمی کند.
دولت باید پاسخ دهد چرا در دولت دهم سکه از یکصد وبیست هزار تومان با افزایش هزار درصدی به یک میلیون و دویست هزار تومان رسید
دولت باید پاسخ دهد چرا گوشت مرغ در دولت دهم از دوهزار و هشتصد تومان به شش هزار و هشتصد تومان رسید
دولت راید پاسخ دهد چرا در دولت دهم بجای استخدام جوانان تحصیل کرده پانصد هزار نفر از دوستان و آشنایان و هم حزبی های خود را استخدام کردند.
اصلا چرا دولت روحانی پاسخگوی 8سال نا کارآمدی دولت نهم و دهم نیستند.
ضمنا دولت حتما باید پاسخ دهد چرا سی نفر از کاندیداهای ما نتوانستند به مجلس راه پیدا کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
0
از پس مدیریت یه طوفان گرد و خاک بر نمیایم وای بروزی که این کشور با بحرانهای واقعی روبرو بشه...!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
2
چرا مردم خوزستان باید اینقدر سختی بکشند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
2
امید است بعد رفع شرایط اضطراری فعلی تاسالی دیگر وشرایط اضطراری دیگر همه به خواب نرویم چون ده سال است که این گونه بوده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱
0
1
بداد خوزستان برسید، اینجا جهنم شده است. دلتای زیبای کشورم
حجت
|
-
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲
0
0
وای باز بحث راسیاسی مبکنند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین