آفتابنیوز : بوش گفته است: "مشکل ما با ايران بر سر خط لوله نيست، مشکل ما اين است که آنها می خواهند سلاح هسته ای بسازند و به نظر من، اگر سلاح هسته ای به دست ايرانيها بيفتد برای همه ما خيلی خطرناک است".
رئيس جمهور آمريکا در حالی موافقت خود را با همکاری اقتصادی ميان هند و پاکستان و ايران ابراز می دارد که وزيرخارجه دولت او پيشتر خواهان قطع چنين همکاريهايی شده و طرح تشکيل جبهه ای در کشورهای منطقه برای در انزوا قرار دادن ايران را مطرح ساخته بود.
حتی پاره ای از آگاهان همکاری هسته ای ميان آمريکا و هند را، آن هم در حالی که هند با وجود مخالفت آمريکا و غرب دست به توليد سلاح هسته ای زده است به عنوان اقدامی برای جبران مخالفت آمريکا با طرح خط لوله ارزيابی می کردند.
از سوی ديگر برخی سياستمداران آمريکايی خواهان حمايت دولت ايالات متحده از اين خط لوله اند و جيم مک درموت، نماينده دموکرات مجلس کنگره آمريکا برای به تصويب رساندن قطعنامه ای در اين مجلس تلاش کرده و حمايت جوزف پيتس نماينده جمهوريخواه و سوزان ديويس، يکی ديگر از نمايندگان دموکرات کنگره را در اين زمينه جلب کرده است.
چنين قطعنامه هايی به قانون تبديل نمی شود اما نمايندگان کنگره می توانند از طريق آنها ديدگاه خود را به اطلاع دولت برسانند.
خط لوله انتقال گاز ايران به هند که قرار است از خاک پاکستان بگذرد از آنجا که می تواند سبب نزديکی هند و پاکستان شود به خط لوله صلح مشهور شده است.
هزينه احداث اين خط لوله هفت ميليارد دلار برآورد شده و توافقهای اوليه برای احداث آن ميان سه کشور صورت گرفته است.
مانموهان سينگ نخست وزير هند نيز روز هفدهم فوريه گذشته طی سخنرانی خطاب به کنگره هند اعلام کرده بود که دولتش خود را به ساخت اين خط لوله متعهد می داند، هرچند به عنوان عضو شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی به قطعنامه ای رأی داده که راه را برای ارجاع پرونده اتمی ايران به شورای امنيت سازمان ملل متحد که می تواند ايران را با تحريم اقتصادی بين المللی مواجه سازد هموار کرده است.