رییسجمهور تاکید کرد: در سال ۸۸ بداخلاقی و تهمت توانست تا حدی کار را پیش ببرد اما در سال ۹۶ مردم مقابل بداخلاقیها ایستادند. این متانت و قضاوت مردم بود.
حسن روحانی در همایش تجلیل از فعالان ستادهای روحانی در سراسر کشور عنوان کرد: بسیار خوشحالم از این اجتماع شکوهمند عزیزانی که در طول هفتههای گذشته بار سنگینی را بر دوش داشتند و به خوبی آن را به مقصد رساندند.
او افزود: رسانه آنچنانی در اختیار ما نبود ستادهای ما پول هم نداشتند اما ستادهای رقیب کمک کردند اعضای ستادهای ما شام را ستادهای آنها میرفتند ستادهای ما و دوستان ما حاشیه امنیتی هم نداشتند اما فضای بسیار خوبی در سایه شجاعت شما مردم و ایستادگی شما و صبر شما بود.
منتخب مردم تاکید کرد: هیچ زمانی در انتخابات یاد ندارم این همه شور توام با متانت را دیده باشم ما میرفتیم در یک سالن ورزشی بزرگ ناگهان از یک گوشه ۲۵ نفر از آن جماعت وارد میشدند در میان ۱۵ هزار نفر شروع میکردند به داد زدن مردم خیلی متانت به خرج میدادند. در یک استانی این جمع کوچک به من توهین کردند من خوشحال شدم این جوانان عکسالعملی نشان ندادند این یک پختگی است که ایجاد شده است.
او خاطرنشان کرد: ما دلمان میخواهد برای همه شعار زنده باد باشد انشاالله روزی مرگ از همه شعارها جمع شود شما ببینید بین سال ۸۸ تا ۹۶ چقدر تفاوت ایجاد شده است. در سال ۸۸ بداخلاقی و تهمت توانست تا حدی کار را پیش ببرد اما در سال ۹۶ مردم مقابل بداخلاقیها ایستادند. این متانت و قضاوت مردم بود.
روحانی یادآور شد: ببینید در چه حد پیش رفتیم الان صحبتهای این بانوی روستایی خراسانی را شنیدید ببینید آیا اساتید اقتصادی بهتر از او میتوانند تحلیل کنند؟ ببینید چنین بانوی روستایی با چه متانتی صحبت میکند. شما دیدید همین میرزاآقا چه کرد وقتی کلمات او را شنیدم غیرت ایرانی را دیدم درود بر تو.
او خاطرنشان کرد: واقعا ملت ما در چه سطحی پیشرفت کرده و فرهنگ اسلامی و ایرانی با ملت ما چه کرده که با این دلاوری و متانت و قضاوت دقیق نسبت به مسائل مهم سیاسی و اجتماعی عمل میکند. این انتخابات افتخار همه ملت ایران و اسلام است و یک استثنا بود.
رییس جمهور با بیان اینکه دوران انتخبات با همه فراز و نشیبها و پیچیدگیهای خود سپری شده است، ادامه داد: خودتان می دانید که این فرایند چگونه به این نقطه رسید و مردم ایران در سراسر کشور چه کاری کردند. من کاملا به آینده ایران مطمئن هستم. این ملت بزرگ و فرهیخته و شایسته و این حرف پیشکسوت هنر کشورمان آقای مشایخی مرا تکان داد. یک بار سنگین دیگری بر دوش من گذاشت.
منتخب ملت در انتخابات ریاست جمهوری با تاکید براینکه ما مسئولیت سنگینی در برابر تک آرا داریم، اظهار کرد: ما در برابر ۴۱ میلیون رایی که به صندوقها ریخته شد و آن ۴ میلیونی که نشد از آنها رای گرفت مسئول هستیم. ای کاش میشد این شورای عزیز نگهبان ما که در ساعت ده و نیم شب پیشنهاد هیات اجرایی قبول کرد، همان زمانی که هیات اجرایی در صبح پیشنهاد کرد که برای تسریع در کار فقط کد ملی افراد نوشته شود موافقت میکرد و دیگر از ده و نیم صبح تا ده و نیم شب طول نمیکشید.لابد دقت کافی نمودند.
او اضافه کرد: هیات اجرایی پیشنهاد کرد در حوزههایی که صفها طولانی است صندوق سیار ببریم اما شورای نگهبان با این امر دیر موافقت کرد و ۴ میلیون نفر پای صندوق ماندند. کسی به من گفت ۵ ساعت و نیم در صف بوده است. متاسفم آن ۴ میلیون رای به صندوق ریخته نشد هرچند که این ۲۴ میلیون، ۲۷ میلیون یا ۲۸ میلیون رای مهم نیست، رای بالا که نگرانی ندارد. اگر روحانی هست، به کمک و حمایت شما پاسدار این رایها خواهد بود.
رییسجمهور به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: در آن انتخابات همه بحثها این بود که هستهای و تورم چه می شود. اما در این انتخابات هیچکس از هستهای و تورم سخن نگفت. این راهی که ما طی کردیم و به نتیجه رسیدیم به خاطر این بود که ملت به میدان آمد. امیدوارم در یاداشتهایم در آینده بنویسم که خیلی سخت بر ما گذشت تا این برجام به ثمر نشست.
روحانی یادآور شد: این مسئله پیچیده و در هم تنیده، سیاستمداران دنیا را به تعجب وا داشت که دیپلماتهای ما چه کردند. دست مریزاد به مردم و دیپلماتهایمان. ما با اجماع و در کنار هم قرار گرفتن توانستیم این امر را حل کنیم. رهبری از ما حمایت و هدایت کردند و با حمایت وبه میدان آمدن مردم یک اجماع ملی شکل گرفت. انتخابات تمام شد و ما برای مسائل مهم کشور اجماع میخواهیم و نیاز داریم دست به دست هم دهیم.
او با بیان اینکه من با تجربه ۴۸ ساله ام در قبل و بعد انقلاب از میگویم که راهی جز وحدت نداریم، اظهار کرد: چه تفاوتی میان عرب و لر ترک و کرد و ترکمن وجود دارد؟ مگر در حقوق شهروندی می توان تفاوت قائل شد؟ مطمئن باشید مبنای دولت دوازدهم شایسته سالاری است نه قومیت و نه جنسیت.
رییس دولت تدبیر و امید افزود: اعضای دولت یازدهم شاهد بودند که ابلاغیه استخدامی از چند موردی بود که من به شدت ناراحت شدم و بر سر یکی از دوستان عزیزم و معاون خودم داد زدم و گفتم چه فرقی میان زن و مرد وجود دارد. همون ابلاغیه اسختدامی که زنان فرصت نداشتند را ما به آنها فرصت دادیم و در آزمون ها در ۵۳ درصد موفق شدند. مبنای ما باید قانون و منافع ملی باشد.
روحانی با طرح این پرسش که چرا امروز در کشور امنیت بالاتر است؟ ، ادامه داد: برای این امنیتی که در کشور وجود دارد دست نیروهای مسلح را می بوسیم اما قبلا هم که بودند. اینکه چرا امنیت کشور بیشتر شده به دلیل این است که مردم در کنار نیروهای مسلح قرار گرفتند.
او با اشاره به سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر گفت: من می دانم نیروهای مسلح ما در هشت دفاع مقدس چه کردند. من می دانم غواصان از تمرین تا عملیاتشان چگونه بود. شب عملیات والفجر هشت با آیتالله هاشمی پای بی سیم نشسته بویم. غواصان به آن سوی اروند رسیده بودند و درکنار لجنها خوابیده بودند که یکی از فرماندهان روی پشت آن رزمنده ایستاده بود و او تلاش میکرد تا حتی نفس هم نکشد که آن فرمانده عراقی متوجه نیروهای ایرانی شود.
روحانی با اشاره به نقش نیروهای مسلح در اداره کشور عنوان کرد: این نیروها خرمشهر ها را به ما برگرداندند امروز هم به آنها نیاز داریم اما وقتی دولت و مردم و نیروهای مسلح به هم گره میخورند، همه با هم کنار هم قرار میگیریم. الان هم هستهای همان خرمشهر است چون ما حق خود را پس گرفتیم. تحریم حتما ظالمانه است. در برابر ظلم باید سکونت کرد یا با همه توان آن را برطرف کرد.
او ادامه داد: من میدانم برداشتن قدمهای بعدی چقدر سخت است اما این را هم میدانم که ملت ما قدرتمند و بزرگ است همه این مردم در انتخابات پیام دادند. پیام ملت ما یک کلمه بود میگفتند ما را باور کنید همین ملت و جوانان و زنان و قومیتها و مذاهب را و مرزداران را باور کنیم. این ملت بزرگ است و با شهامت است.
رییس جمهور تاکید کرد: اردیبهشت ۹۶ را در تراز بگذارید تمام انتخابهای دنیا را در کنارش بگذارید ما ۱۲ شب رسیدیم به خیابانهای اردبیل چه غوغایی در این خیابانها بود هر شهری رفتیم شوری به پا بود. در خوستان شعاری دادند که من تمام بدنم تکان خورد آن روز مقداری هم هوا گرد و غبار داشت مردم میگفتند «ما که هوا نداریم ولی هواتو داریم» این مردم با این فهم و تحلیل هستند.
روحانی خاطرنشان کرد: چقدر رفتند سم پاشی کردند گفتند اسلام از دست رفت و در تمام مدارس ما اخلاق زیر پا گذاشته میشود هر کسی تهمت زد توهین کرد و غیبت کرد از همه گذشتم ولی از این توطئه ۲۰۳۰ نمیگذرم یک وقتی شما امام زمان را ابزار سیاست قرار میدهید که مردم جواب دادند یک وقت امام رضا را ابزار قرار میدهید و مردم جواب میدهند تو را به خدا دین را ابزار سیاست نکنید چرا به معلمان و دانشآموزان ما توهین کردید؟ من از ۲۰۳۰ نمیگذرم و تا آخر دولت دوزادهم آن را دنبال میکنم.
او افزود: باید به آدمهایی که با دین مردم بازی کردند بگوییم البته آگاهی مردم ما بالاتر از این حرفهاست که افرادی را از تهران و قم به روستا بفرستیم و سر مردم کلاه بگذاریم. خیلی در شهرهای مختلف زحمت کشیدید برادر عزیزم دکتر جهانگیری اسحاق همواره با اخلاق و مردانه کار را دنبال کردند و از امروز رسالت جدیدی داریم.
روحانی یادآور شد: گفتیم ۱ به علاوه ۱۱ برویم پای صندوق شما با موبایل و عکسهایتان کار بزرگی کردید. امروز همه باید دیگران را جذب کنید. فکر نکنید ۲۴ میلیون رای بس است. اگر از همه هم رای میگرفتند اگر منتخب مردم ۴۰ میلیون رای میآورد باز هم کم بود. باید همه مردم را زیر چتر نظام و دولت بیاوریم مگر خدمات آب و برق میدهیم میپرسیم که اصلاحطلب و اصولگرا است؟ همه را باید جذب کنیم ۱ یه علاوه ۱۱ باید ادامه پیدا کند.
او ادامه داد: هر نفر ۱۱ نفر را جذب کند بعد همسایگان را جذب میکنیم. همه به صحنه بیاییم و مردم را جذب کنیم. ما در علم نیاز به حرکت داریم ایران ما وسیع و بزرگ است و قلب منطقه و جهان است ایران عزیز ما است. اولین کار ما جذب دیگران است. حالا نباید در ستاد خود باشید باید از ستاد رقیب هم افراد را جذب کنید به همه احترام کنید در مرام ما بیاحترامی نیست به همه احترام میکنیم به مخالف و منتقد و حامی دولت احترام میکنیم.
روحانی گفت: اکثریتی که حاکم شده نحوه اداره و مدیریت کشور را طبق صندوق آرا بر عهده دارد البته اقلیت حقوق خود را دارد اما مردم گفتند این گروه باید مدیریت جامعه را بر عهده گیرد. البته باز هم بحث حزب و جناح نیست. بحث شایستهسالاری و در مسیر رای مردم حرکت کردن است. آنهایی که امروز میگویند ما طرفدار فلان مسیر بودیم و الان در مسیر اکثریت میرویم قدمشان روی چشم ما است.
او خاطرنشان کرد: ما فرصتهای بسیار بزرگی داریم و میتوانیم از آنها استفاده کنیم تمام حرف ما چیست منتظر فرج و گشایش هستیم خودمان باید این گشایش را فراهم کنیم تا گشایش نهایی بشود راه گشایش را در زندگی مردم باز کنیم. از کشور بهتر استفاده کنیم و همه زیر یک پرچم بیاییم؛پرچم اسلام، ایران، قانون اساسی، رهبری انقلاب.
روحانی تاکید کرد: همه ما رهبری را دوست داریم جناحی فکر نکند رهبری را ۱۰۰ درصد دوست دارد و ما ۹۶ درصد دوست داریم. همه مردم ایران به رهبری و دین و فرهنگ عشق میورزند با وحدت و اتحاد میتوانیم حرکت را به سوی پیش طراحی کنیم. ماه برکت و غفران در پیش است و در دامن رمضان بهترین وحدتها را داشته باشیم و از خدا بخواهیم ما را رحمت کند.
منبع: ایلنا
با این مضمون شعار مرگ بر... زیبنده ایران نیست
باید اعدام برداشته بشه و باید اشتغال ایجاد بشه
برای جوانان کشور .
فلسفه یعنی ذهن باید باز بشه و فقر باید رفع بشه .
همین که هست . یک قدم هم عقب نمیکشم
پس از جنگ از یکی از مقامات ژاپن پرسیدند:شما تنها کشوری بودید که آمریکا علیه تان از بمب اتم استفاده کرد.قاعدتا شما باید بزرگ ترین دشمن آمریکا باشید پس چرا هیچوقت شعار مرگ بر آمریکا سر نمیدهید؟
او پاسخ داد:شعار دادن کار کسانیست که در عمل نمیتوانند کاری انجام دهند! همین که روی میز رییس جمهور آمریکا تلفن پاناسونیک ما نشسته یعنی اینکه ما پیروز شدیم!
درود بر مغزهای توانا بجای زبانهای گویا...
1- حمله وبالا رفتن از دیوار سفارتخانه ها
2- زیر پا گذاشتن و یا آتش زدن پرچم سایر کشورها
3- مرگ براین و یا آن کشور گفتن
اگر بودجه فرهنگ قطع شود همه چیز درست می شود