آفتابنیوز : آیتالله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و امام جمعه تهران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد رای ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری فرمودهاند:« آقای رئیسی ۱۶ میلیون رأی حلال داشت» این سخنان امام جمعه تهران حکایت از این معنا دارد که 23 میلیون و 594 هزار و 616 رای حسن روحانی غیر حلال است؟ نمیدانم دلایل حضرت آیتالله برای بیان این مطلب چیست؟ کاش ایشان اشاره میکردند منبع این رای حلال کجاست و چگونه وارد ادبیات سیاسی ایران شده است؟
حضرت آیتالله، در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم نیز بخشی از جریان اصولگرایی تلاش کرد تا رای مردم به اصلاح طلبان را رای انگلیسی و یا رای غرب زدگان بنامد.
گناه مردم در آن زمان این بود که در روز انتخاب به جریان اصولگرایی رای نداده است و به جریان مقابل «آری» گفته است. شاید اگر مردم تهران به جای عارف به حداد عادل رای میدادند میشدند، انقلابی و و نماد اسلام!
همان رفتار امروز بازهم در حال شکل گیری است و آنهم با واژهای به نام «رای حلال». کسانی که به حسن روحانی رای دادهاند از خود میپرسند آیا رای آنها غیرحلال است؟
مردم در جریان رقابتهای انتخاباتی سخنان و عملکردها را مشاهده کردند. آنها حدود 12 ساعت سه مناظره انتخاباتی را دیدند. حدود 24 میلیون به حسن روحانی رای دادند و حدود 16 میلیون به سید ابراهیم رییسی. بسیاری از این افراد انتخاب خود را بر اساس عملکردها انجام دادند. اکثریت جامعه تشخیص دادند کشتی جمهوری اسلامی توسط روحانی بهتر اداره میشود. اقلیتی نیز بر این باور بودند که رییسی میتواند ناخدایی بهتری برای کشتی نظام باشد.
حالا چگونه میشود رای حامیان رییسی میشود حلال و رای دیگران احتمالا غیرحلال، سوالی است که بهتر است اصولگرایان زودتر به آن پاسخ دهند.
مردم در چهار سال دولت روحانی عملکرد او را دیده بودند و به خاطر همین ترجیح دادند او رییس جمهور بماند و مسیری را که رفته است به آخر برساند.
بسیاری از مخالفان روحانی بر این باور بودند که او از امکانات دولتی برای تبلیغات خود استفاده کرده است. آنها میگویند تصمیمات دولت در ایام انتخابات تبلیغاتی بوده است. به طور مثال حسین شریعتمداری میگوید:« رأی آقای رئیسی دست کم دو برابر آراء اعلام شده یعنی نزدیک به ۳۰ میلیون است چرا که وقتی با امکانات اندک و فرصت ۴۰ روزه توانسته است صاحب ۱۶ میلیون رأی شود، به یقین اگر امکانات فراوان و فرصت ۴ ساله آقای روحانی را در اختیار داشت، تقریبا رأی چندانی برای رقبای ایشان باقی نمیماند.»
گویی این دوستان فراموش کردهاند که مقام معظم رهبری در آخرین دیدار دولت یازدهم در هفته دولت فرمودند:« دولت نباید به هیچ وجه خود را سرگرم بحثهای انتخاباتی کند بلکه باید تا آخرین روز کاری، برای کار، تلاش و حل مشکلات برنامه ریزی کند و بهترین تبلیغ برای دولتِ در رأس کار، اقدام و عمل آن دولت است.»
آیا این دوستان انتظار داشتند دولت فعالیتهای خود را تعطیل کند و به امور روزانه مردم رسیدگی نکند؟
این رفتار نادرستی است که وقتی رای مردم به نفع ما باشد از آن تعریف کنیم و اگر به ضرر ما بود با القاب مختلف از آن یاد کنیم.
رای تمام کسانی که در انتخابات شرکت کردند حلال بود. چه کسانی که به حسن روحانی رای دادند چه کسانی که ابراهیم رییسی را انتخاب کردند. همه آنها به عشق ایران به صحنه آمده بودند تا آینده ایران را با رای خود بسازند.
کسانی ساعتها در صف میایستند تا رای بدهند قطعا رایشان حلال است. هیچکس نمیتواند برای رای مردم میزان خاصی مشخص کند.
منبع: عصرایران
اي كاش برخي بازنشسته مي شدند ،فلسفه بازنشستگي اين است كه در پيري جسم و عقل درست كار نمي كنند
کسی به شما که بنابر طرز تفکرتون رای دادین بی احترامی نمی کنه.
مردم به خاطر این چیزا تفکیک نمی شن.
متاسفانه رفتار طرف شکست خورده مشابهت زیادی به رفتار سیاست های انگلیس در تاریخ معاصر ما دارد.
آیا توزیع آرد وروغن از استان قدس رضوی به نام آقای .....حلال است ؟
آیا قسم دادن به مردم به قران که به .....رای دهید حلال است ؟
آیا اینکه مردم تفکر خاصی مثل شمارا نمی خواهند حرام است ؟
آیا چندین سال به مردم اینگونه رفتار کردن بس نیست ؟
این دود بین که نامه من شد سیاه از او
امان از حسادت!!!!!!!!!!!!!! حالا مي فهميم كه چرا خداوند يگانه صفت حسادت را در رديف گناهان بزرگ قرار داد. الله اكبر
شما چند سال سن داری ؟ ....