ديلي تلگراف در ادامه ادعا كرد كه دانش موشك شهاب 3 از نسخه اصلاح شده موشكهاي «نودونگ» كره شمالي به دست آمده است كه از روي اسكادهاي قديمي شوروي سابق ساخته شده و ايران آن را در اواسط دهه ي 1990 به دست آورده است و براي حمل كلاهك طراحي شده است و مهندسان ايراني سالهاست بر روي آن كار كرده تا آن را با شهاب 3 هماهنگ سازند. از نظر آمريكا و اسراييل انتقال تسليحات به منطقه ي حساس خاورميانه باعث به هم خوردن توازن قوا به ضرر اسراييل مي شود و از آنجايي كه اسراييل سياست خارجي و اصولاً بقاي خود را مديون برتري چشمگير نظامي اين كشور است، لذا بر هم خوردن توازن موجود و دستيابي نظامي سياسي مخالف اسراييل به موشكهاي دوربرد و نيز فن آوري هسته اي يك تهديد امنيتي بسيار جدّي براي اسراييل خواهد بود. از اين رو يكي از اولويتهاي سياست دفاعي اسراييل طي چند سال گذشته جلوگيري از انتقال فن آوري نظامي كره شمالي به كشورهاي خاورميانه و در رأس آنها ايران و سوريه بوده است. اين در حالي است كه به اعتقاد كارشناسان بعد از دوران جنگ سرد بقاي نظام سياسي كره شمالي اصلي ترين دليل فروش تسليحات به كشورهاي خاورميانه بوده است و به خاطر فشارهاي آمريكا به روسيه و چين درمورد محدود كردن صدور تسليحات به ايران و برخي كشورهاي خاورميانه، كره شمالي درصدد استفاده از اين موقعيت برآمد و به پنجمين صادركننده اسلحه در جهان تبديل شد. اين كشور فقط در سال 1993 حدود 300 ميليون دلار از اين راه درآمد كسب كرد و از آن براي توسعه صنايع نظامي خود استفاده كرد. اما اينكه چرا رسانه ها و مقامات آمريكايي و اسراييلي همواره درصددند تا ايران را خطرناك تر از كره شمالي جلوه دهند جاي سؤال است. بسياري از كارشناسان و تحليل گران مسائل سياسي بر اين باورند كه مهم ترين دليل اين مسئله موقعيت ويژه ايران در منطقه ي خاورميانه است كه بيشتر از كره شمالي مي تواند منافع آمريكا را تهديد كند. به طوري كه آرميتاژ معاون سابق وزير امور خارجه آمريكا گفته بود: در مقايسه با كره شمالي، متقاعد كردن ايران از طريق مذاكره براي رها كردن برنامه سلاحهاي هسته اي امري بسيار دشوار است. وي در ادامه افزوده بود: فكر مي كنم ايران مهره اي سخت تر از كره شمالي باشد، آرزوي بازيگري و داشتن نقش در صحنه هاي بزرگ در فكر اكثر ايرانيان جاي دارد. بنابراين تصور مي كنم آنها در زمينه ي از بين بردن برنامه ي هسته اي خود مردماني سرسخت تر از كره شمالي باشند. در حالي كه آمريكاييها از سالها پيش در مذاكرات هسته اي با كره شمالي حضور دارند، ولي از حضور در مذاكرات هسته اي ايران و اروپا اجتناب مي كنند.
پرسش اصلي اين نوشتار آن است كه اگر كره شمالي هم در منطقه ي حساسي چون خاورميانه قرار داشت، آيا آمريكا باز هم اين گونه با اين كشور برخورد مي كرد؟ از طرف ديگر واضح است كه يكي از دلايل مداراي آمريكا با كره شمالي اين است كه اين كشور تهديدي براي اسراييل محسوب نمي شود و اين نشان دهنده ي ميزان نفوذ لابي يهودي در تصميمهاي دستگاه سياست گذاري خارجي در رابطه با فعاليتهاي هسته اي ايران است و همين امر از جمله دلايل بزرگ جلوه دادن خطر ايران براي كشورهاي منطقه و همچنين اغراق در تبعات دستيابي ايران به اين تسليحات ياد مي شود.
است ما باج به اسراییل و امریکا و ترامپ عربستان نمی دهیم
قبلا” طوری از خطرات و ویرانگری بمب اتمی صحبت میکردند که اگر کشوری بتواند به بمب اتمی دست پیدا کند ان کشور به یک قدرت اتمی تبدیل میشود اما کاخ سفید اعلام کرده که کره شمالی که اخیرا” چند ازمایش به اصطلاح اتمی را انجام داده را به عنوان قدرت اتمی به رسمیت نمیشناسد . و این نشان دهنده این است که امریکا که خود این قضیه دروغین را بوجود اورد نمیگزارد کره شمالی با ترفند خود امریکاییها از انها اخاذی کند و حتی ممکن است امریکا با دولت کره همدست باشد و بخواهد با این شیوه تلاش دیگری برای ترساندن مردم دنیا انجام دهد.کره شمالی انقدر اوضاع اسفباری دارد که هر ساله اتحادیه اروپا مقداری از ذرت هایی را که به چهارپایانشان میدهند به عنوان کمکهای انسان دوستانه برای مردم کره شمالی می فرستند تا از گرسنگی نمیرند.
امریکا اگر به معنای واقعی ابرقدرت بود دلیلی نداشت که برای حمله به کشورهای ضعیف مثل عراق،سوریه،لیبی و از این به بعد کره شمالی به اتحاد و هماهنگی با کشورهای دیگر محتاج شود.
هیچگاه چیزی به نام جنگ هسته ای صورت نخواهد گرفت ، چون به معنای واقعی چیزی به عنوان سلاح هسته ای وجود خارجی ندارد و فقط برای ایجاد رعب و وحشت در دل ملتها ان را عنوان می کنند و متاسفانه مردم دروغهای بزرگ را راحت تر باور می کنند.
وهر کشوری که دست در دست امریکا بزارد ان کشور بالا میرود
ولی ان کشور امنیت خودرا از دست میدهد
ولی هر کشوری که دست در دست روسی میدهد کشور قدرت مندی میشود المنیت ان کشور بالا میشود
پس در نتجه کشورهای امریکا قدرتی ندارند بلکه پایگاهی بیشتر نیستند
اما کشور های هم پیمان روسی قدرت بالای دارند وکشورهای قدرمندی هستند امروزه اگر ایران هم پیمان امریکا بود نمیتوانست جواب داعش رابدهد
پس باید تمام سختی های این کشور را پشته سر بگذاریم و کشوری قدرت مند بشویم تا از منابع کشورمان برای خودمان استغاده کنیم ن باج بدهیم تا کشورهای بیگانه از ما دفاع کنن