آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش عصر سهشنبه در همایش مطالبات اصلاحات از دولت اعتدال که به همت حزب مردمسالاری برگزار شد، گفت: خدا را شاکرم که در ماه مهمانی خدا در جمع بزرگوارانی که سالیان سال است که چراغ اصلاحات را روشن نگه داشتد، حضور دارم. من امروز به جای این که به مسائل اقتصادی بپردازم، میگویم که دولت که کشور بدهکار را تحویل گرفت و با کاهش قیمت نفت و تولید نفت مواجه شد و تحریم فلجکنندهای داشت که ممکن بود در شرایط نفت در برابر غذا قرار بگیریم، توانست کارستان کند و رشد اقتصادی به هفت درصد رسید و تورم کاهش یافت.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: دولت منابعی نداشت که از ابتدا رشد اقتصادی داشته باشد و وقتی برجام اجرایی شد، توانست کار کند که سیستم بانکی هنوز هم نتوانسته به خوبی عمل کند.
تابش همچنین اظهار کرد: دولت نگذاشته قیمتها زیاد افزایش یابد و دیگر شاهد گرانی ۵۰% نیستیم. در عین حال کارهای بیشتری باید انجام شود. من به شخصه خجل مردم هستم چون این مردم فقط برای اعتلای نام کشور و نطام رای میدهند و ما وامدار آنها هستیم.
وی با بیان این که مردم در انتخابات گفتند چه میخواهند و چه نمیخواهند و از چه میترسند، افزود: دوم خرداد اولین جنبش مدنی اعتراضی مردم بود و دلیل انتخاب احمدینژاد هم این بود که او شعار میداد دزدگیر است. مردم در اعتراض به شعار او رای دادند و وقتی در اواسط دولت ایشان آن اختلاسهای میلیاردی رخ داد، گفتم که گویا گارانتی دزدگیر دو ساله بود.
تابش ادامه داد: در حال حاضر مردم به امید بهبودی امور رای دادند و ما نباید سرمان در برف کنیم، چون مردم حماسه آفریدند اما رای مردم پیام داشت و به شعار آقای روحانی رای دادند تا فصا را از امنیتی بودن خارج کند، رونق اقتصادی بیاورد و با دنیا تعامل داشته باشد. در عین حال ایشان باید کابینه پاکدست فعال و جوان داشته باشد.
نماینده مردم اردکان در مجلس تصریح کرد: ما جلسه غیر علنی در مجلس داشتیم و رییس مجلس ۲۰ مورد از معضلات کشور را گفت. من گفتم که آقای لاریجانی این مسائل معلول هستند و باید به علتها توجه کرد. یکی از علتها تلقی حاکمیت دوگانه در کشور است. ۳۷ سال از انقلاب گذشته و قانون در کشور حاکم است. مسئولیت برگزاری کنسرتها با اداره ارشاد است اما یک امامجمعه آن را کنسل میکند. این کار تلقی حاکمیت دوگانه است.
نایبرییس فراکسیون امید با بیان یکی دیگر از مشکلات کشور به ساختارهای فرسوده موجود در جامعه اشاره کرد و گفت: ساختارهای کنونی ما متعلق به عصر مشروطه است. آیا میشود حمل و نقل شهری تهران را با تاکسیرانی حل کرد. ساختارهای قوه مجریه و قضاییه فرسوده است. ۱۷ میلیون پرونده در قوه قضاییه وجود دارد یعنی از هر سه نفر ایرانی یک نفر پرونده دارد. نظام قانونگذاری ما مشکل دارد.
این نماینده مجلس وجود خلاهای قانونی را یکی از علتهای مشکلات کنونی برشمرد و تصریح کرد: تا وقتی به علتها توجه نکنیم راه به جایی نخواهیم برد.