آفتابنیوز : 
محمد هادی نژاد حسینیان، رئیس تیم ایرانی و معاون وزیر نفت ایران در این رابطه به خبرنگاران گفت که این پروژه برای هند و پاکستان بسیار اهمیت دارد چرا که اگر محقق نشود آنها مجبور می شوند در سال های آینده نفت خام را در مقادیر بالا وارد کنند تا نیازهای انرژی روز افزونشان تامین شود.
به گزارش روزنامه خلیج تایمز، نیاز نفتی پاکستان روزانه 240 هزار بشکه است که حدود دو سوم این میزان وارد شده و باقی آن در داخل تولید می شود. وزیر نفت پاکستان در این زمینه و در پایان نخستین روز مذاکرات به خبرنگاران گفت که کناره گیری هند از این پروژه در صورت فشارهای احتمالی آمریکاقطعی نیست و گزارش هایی که در این باره منتشر می شوند تنها در حد گمانه زنی هستند.
خلیج تایمز در ادامه این خط لوله را آزمونی برای این سه کشور و نیز آمریکامی داند چرا که ایران به سبب برنامه هسته ای خود در مقابل آمریکاایستاده و آمریکاهم برای توقف طرح خط لوله بر هند و پاکستان فشار می آورد. با این حال این دو کشور به سبب نیازهای روز افزون انرژی خود، به نظر می رسد که مصمم هستند که پروژه 7 میلیارد دلاری را دنبال کنند.
پرویز مشرف، رئیس جمهوری پاکستان نیز بدون اینکه نامی از آمریکا ببرد اعلام کرده که پاکستان هیچ تصمیمی را در مورد خط لوله سه کشور تحت فشارهای خارجی نمی گیرد. به گزارش خلیج تایمز، آمریکاعلاوه بر پیشنهاد فناوری هسته ای غیر نظامی به هند، خواهان واردات برق از آسیای مرکزی به کشورهای جنوب آسیا شده تا نیازهای انرژی آنها تامین شود.
پاک تریبون با اشاره به پایان یافتن نخستین دور مذاکرات سه روزه ایران ـ پاکستان نوشت که هر دو کشور خواهان حل تمامی مسائل مربوط به خط لوله پیش از دیدار آینده در ماه ژوئن بودند و درباره بهای گاز، زیر بنای پروژه و کیفیت گازی صحبت کردند. به نوشته این روزنامه پاکستانی هر دو طرف از روند پیشرفت در پروژه ابراز رضایت کردند.
ادامه پروژه این خط لوله اکنون شدیدا تحت فشار آمریکاقرار دارد و پیشتر هم به علت مناقشه هند و پاکستان عملی نشده بود. اما اکنون با بهبود روابط این دو کشور در اوایل سال 2004، مذاکرات خط لوله هم از سرگرفته شده است و قرار است وزرای نفت دو کشور در ماه ژوئن و در دور بعدی مذاکرات که در تهران برگزار خواهد شد، دیدار کنند.
پاک تریبون همچنین به نقل از محمد هادی نژاد حسینیان می آورد که آمریکادر پی یافتن راهی برای منصرف کردن هند و پاکستان از ادامه فعالیت اقتصادی با ایران است و از این رو قصد دارد که خط لوله ترکمنستان را جایگزین آن کند.