آفتابنیوز : سرویس بین الملل-گذرگاه اینترناسیونال سیمون بولیوار این روزها به مسیری برای قدری اسایش بیش تر برای ونزوئلایی هایی تبدیل شده است که در معرض یک بحران انسانی قرار گرفته اند این بحران ناشی از بالاترین نرخ تورم در جهان، ناارامی های مداوم واعتراضات خشن خیابانی است.
به گزارش آفتاب نیوز؛ این شبکه خبری می نویسد:«درامد نفت که اقتصاد ونزوئلا به آن متکی بوده است اکنون وضعیت کنونی ونزوئلا را تحت تاثیر قرار داده است. این وضعیت به دلیل کاهش قیمت نفت ایجاد شده است و یارانه عظیمی که دولت چاوز می داد دیگر ناممکن است. کالاها و داروهای اولیه برای نزوئلایی های معمولی غیر قابل دسترسی هستند و خانواده های آنان در تلاش برای زنده ماندن هستد. معترضان ضد دولت می خواهند که رییس جمهوری فعلی ونزوئلا یعنی نیکولا مادورو قدرت را ترک کند. مادورو اما در مقابل، ارتش ونزوئلا را به خیابان ها فرستاده تا نظم را حفظ کند و مخالفان را متهم به تخریب دموکراسی و سرکوب مخالفت ها کرده است. دولت ونزوئلا رسانه ها را درباره پوشش اخبار مرتبط با اعتراضات تهدید کرده و ویزا برای روزنامه نگاران خارجی را کنترل شده ارائه می کند».
سی ان ان اشاره می کند که روزانه چند صد ونزوئلایی پیر و جوان با کیسه های پلاستیکی به کلمبیا می روند یک مرد با بلندگو فریاد می زند دوستان از ونزوئلا خوش آمدید ما اینجا در کلمبیا شیر شکلات و دستمال توالت با قیمت مناسب داریم.
انریکه سانچز که زیر نور افتاب به شدت پوستش سوخته است می گوید از کلمبیا سپاسگزار است چرا که باعث شده ونزوئلایی ها از گرسنگی و کمبود مایحتاج نمیرند. او می گوید برای خرید ارد، روغن، برنج و شکر با بولیوار ونزوئلا به کلمبیا می رود. او می گوید متاسفانه در ونزوئلا غذا وجود ندارد این یک واقعیت است.
هنسی کوئیتیان یک مادر جوان است او در سبد خریدش پوشک خریده تا با خود برای بچه اش برود. می گوید دیگر اعضای خانوده این بار ارد، برنج، شکر و صابون خریدند. این گروه معمولا یک بار در ماه به کلمبیا سفر می کنند.
دیگران به دلیل صف طولانی باید مدت ها در صف بمانند تا از مرز رد شوند مانند جیسون اریاس که می گوید که از ۵ صبح تا ۷ بعدازظهر ایستاده است تنها با یک یخ در دست برای مبارزه با گرما. ویکتور مارتینز دانش اموزی دبیرستانی است که سفر طولانی ای را از کاراکاس با اتوبوس انجام می دهد تا هر ۶ هفته یک بار برنج، ماکارونی و صابون از کلمبیا بخرد. او بیش از یک ماه است که بدلیل تظاهرات مداوم و ترس از امنیت به مدرسه نرفته است.
شبکه خبری «سی ان ان» در ادامه می نویسد:«برخی دیگر برای خرید دارو سفر می کنند برای مثال، کاتیوسکا ریس که برای پسر جوانش دارو می خرد. او می گوید:«من آن ها را فقط اینجا پیدا می کنم».