امروز وضعیت کشور به گونهای است که مبرمترین و ضروریترین نیاز جامعه مدنی و سیاسی و چه جامعه کنشگران سیاسی ما مسئله آرامش و رفاه ملی است. بیتردید این مسئله را باید به عنوان یک ضرورت و نیاز جدی در نظر گرفت. هر شخص در هر دو جناح پیشنهاد این نوع گفتمان و گفتگو را بدهد باید مورد استقبال قرار بگیرد و به دیده منت گذاشت.
آفتابنیوز : آتش بس و کلمات اینچنینی آرامش و رفاه ملی را تامین نمی کند. بیان مسائلی از این دست زمینه هایی میخواهد؛ حاکمیت یا به عبارت دیگر جریان اصولگرا که جریان اصلی است، قدرت و نهادهای بسیاری را در اختیار خود دارد در راس آنها می شود صدا و سیما را نام برد.
رسانه ملی این قدرت را دارد که زمینه برای شکل گیری گفتگوی ملی یا به بیان درست تر تفاهم ملی ایجاد بکند. این موج به نفع کشور خواهد بود؛ بدون شک این زمینه سازی علاوه بر اینکه منجر به تفاهم ملی میشود در عرصه اقتصادی کشور در جذب سرمایهگذاری خارجی کمک خواهد رساند و در عرصه سیاسی و فرهنگی شرایط مطلوب تری پدیدار میشود.
نتیجه تفاهم ملی به نفع جامعه و به تبع آن حکومت خواهد بود. ایران در شرایط خاص منطقه ای قرار دارد. بحران اقتصادی، گروهک های تکفیری مانند داعش یا حضور ترامپ در راس بزرگترین قدرت دنیا اقتضا میکند که جامعه ایران همانطور که در عرصه انتخابات کنار هم رقابت سالم و اخلاقی را دنبال کردند، در این شرایط حساس هم با همدیگر تفاهم داشته باشند و مناقشات را هم در قالب گفتگوها با همدیگر پیش ببرند.
بنابراین این تفاهم ملی یک ضرورت است؛ شکی در آن نیست اما اقتضائات آن باید مورد توجه قرار بگیرد و زمینه هایش فراهم شود. بیشترین حرف را هم در این زمینه صدا و سیما میتواند داشته باشد؛ رسانه ملی باید فارغ از یک جانبه نگری و با یک رویکرد ملی زمینه را فراهم کند برای ایجاد تفاهم ملی. اعتقاد من بر این است، پیشنهاد تفاهم ملی را باید با آب طلا نوشت.