آفتابنیوز : هوشنگ ناظری در گفت وگو با ایسنا؛ افزود: شرایط منطقه در حد بحرانی است و بادهای 120 روزه سیستان مشکلات فراوانی را برای مردم بوجود آورده است.
فرماندار زابل در ادامه گفت: طوفانهای اخیر خسارات زیادی را به تاسیسات منطقه وارد کرده است.
وی اظهار کرد: بسیاری از روستاهای شهرستان در محاصره شنهای روان قرار دارند.
مدیرکل بحران استان نیز در این رابطه گفت: غلظت ذرات معلق در هوای منطقه به 1،5 برابر شرایط بحرانی رسیده است.
اربابی افزود: با توجه به گرد و خاک حاکم بر شهرهای منطقه سیستان به شهروندان توصیه میشود از ترددهای غیر ضروری اجتناب کنند.
وی تاکید کرد: تمام دستگاههای عضو ستاد بحران استان از جمله هلال احمر، راه و شهرسازی، برق، آب و مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانهای منطقه سیستان برای ارائه خدمات به خسارات دیدگان طوفان در حالت آماده باش بسر میبرند.
همچنین رئیس مرکز فوریتهای پزشکی زابل نیز گفت: در پی گردوخاک ناشی از طوفان، 159 نفر بیمار تنفسی به مراکز درمانی زابل مراجعه کردند.
رفعت افزود: از این تعداد 38 نفر بیمار قلبی، تنفسی و ترافیکی بستری شدند و 121 نفر هم از خدمات درمانی سرپایی استفاده کردند.
وی ضمن هشدار به شهروندان در خصوص وجود ذرات معلق غبار در هوای منطقه گفت: بیماران تنفسی، کودکان و سالخوردگان بیشتر در معرض خطرات ناشی از این گرد و خاک هستند.
رفعت تصریح کرد: منطقه سیستان به دلیل وجود گرد و خاک و بادهای 120 روزه به یکی از کانون های سل کشور تبدیل شده است.
به گزارش ایسنا، طبق پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان، بر اساس نقشههای همدیدی و آینده نگری تا روز پنجشنبه با افزایش شیب فشاری در شمال استان وزش باد شدید و گرد و خاک تداوم دارد.