آفتابنیوز : اهمیت این موضوع از دو نظر قابل بررسی است. نخست آن که انتقاد به کارکرد و عملکرد رئیس و هیأت رئیسه از هر دو فراکسیون اقلیت و اکثریت وجود دارد و دومین مساله این است که این روزها در آستانه هفتم خرداد سالروز تشکیل مجلس و انتخابات هیأت رئیسه قرار دارد.
هیأت رئیسه مجلس از یک رئیس – دو نایب رئیس سه کارپرداز – شش منشی جمعا 12 نفر می باشند که برای انتخابات هر کدام از آنها انتخابات جداگانه ای برگزار می شود.
نگاهی به ترکیب هیأت رئیسه فعلی مجلس (هفتم) مؤید میل سیاسی آن به سمت جریان راست اصیل (سنتی) است. جریانی که امروز اصولگرایان جوان و تازه نفس با استفاده از عناوینی چون آبادگران جوان یا اصولگرایان ناب درصدد خط کشی و مرزبندی میان خود و جریان مذکور هستند از طرف دیگر مقارن شدن انتخابات هیأت رئیسه با انتخابات شورا ها و انتخابات مجلس خبرگان از دیگر پارامترهای تأثیرگذار در اهمیت تعیین ترکیب هیأت رئیسه مجلس هفتم در سال جاری
خواهد بود.
تغییر ترکیب هیأت رئیسه بیش از همه حوزه رئیس و نواب رئیس را مورد توجه قرار داده است. اگرچه این خبر از ناحیه سبحانی نیا عضو هیأت رئیسه تکذیب شده اما شواهد و قرائن حکایت از آن دارد که موضوع ابقاء باهنر محل بحث اصولگرایان و حتی برخی اصلاح طلبان است. حضور محمدرضا باهنر کهنه کار سیاسی و از خویشاوندان معنوی علی اکبر ناطق نوری رئیس مستعفی و معتکف مهم ترین تشکل راست گرایان سنتی «شورای هماهنگی انقلاب»، در جایگاه نایب رئیس اول از سوی برخی آبادگران جوان مورد مناقشه قرار دارد. آبادگران که این روزها در مقام اثبات استقلال خود به عنوان یک جریان سیاسی زنده و جوان است به شدت بحث پدرخواندگی راست سنتی بر خود را مورد عتاب قرار داده است. شاید انتخابات اخیر هیأت رئیسه مجلس محلی برای اثبات این مدعا باشد.