آفتابنیوز : 
کوهکن در تذکر خود اظهار داشت:« چهارشنبه هفته گذشته یکی از همکاران در مورد اعمال ماده 25 آیین نامه از بنده به عنوان اخلال کننده در اجرای این ماده برد که بنده لازم می دانم در حد ضرورت توضیح دهم.»
وی افزود:« بنده معتقدم بر اساس ماده 25 آیین نامه این حق نمایندگان است که بر عملکرد هیات رئیسه نظارت کنند ولی در نوبت اول که امضا ها جمع آوری شد شمار امضاها کمتر از 25 نفر بود ولی در درخواست اخیر برای اعمال ماده 25 اگر چه 28 امضا جمع شد ولی چهار نفر از امضا کنندگان امضاهای خود را پس گرفتند و شمار نمایندگان امضا کننده به 24 نفر رسید اگر چه ما امروز بعدازظهر می خواهیم جلسه مورد نظر برای بررسی موضوع را تشکیل دهیم.»
وی پس گرفتن امضاها را همانند امضا کردن حق نمایندگان خواند و تصریح کرد:« اگر همکار من آن روز به جای تذکر از بنده می خواست تا من نیز نامه را امضا کنم تا شمار نفرات به 25 نفر برسد بنده این کار را می کردم و از همین رو خواهش دارم با توجه به اینکه قرار است جلسه مورد نظر ماده 25 امروز برگزار شود، یک نفر پیدا شود و این نامه را امضا کند تا خلاف آیین نامه کاری انجام نگیرد.»
کوهکن با تاکید بر رعایت حرمت نمایندگان گفت: متاسفانه برخی از نمایندگان طی مصاحبه ای از افرادی که امضاهای خود را پس گرفته اند به عنوان افرادی که خود را فروخته اند نام برده اند و این مغایر رعایت حرمت نمایندگان است.
باهنر در پاسخ به کوهکن اظهار داشت: گویا این داستان ادامه دارد و مقداری به درازا کشیده شده است که البته گویا برخی نیز طالب آن هستند.
وی تصریح کرد:« اگر امضا کم بود، بنده نامه در خواست اعمال ماده 25 را امضا می کنم.»
گفتنی است بر اساس 25 آیین نامه در صورت تقاضای 25 نماینده برای تشکیل جلسه بررسی عملکرد هیات رئیسه این جلسه تشکیل خواهد شد.
اظهارات اعلمی اما ماجرا در این جا پایان نیافت. چرا که اکبر اعلمی طراح استیضاح هیات رئیسه در جمع خبرنگاران گفت: که تعداد امضا در خواست کنندگان اعمال ماده 25 برای استیضاح به هیات رئیسه به حد نصاب رسیده و ادعاهای کوهکن خلاف واقع است.
نماینده تبریز در جمع خبرنگاران پارلمانی با بیان اینکه نقض مکرر آیین نامه و تذکرات بسیار نمایندگان در طول دو سال گذشته در رابطه با عملکرد هیات رئیسه سرانجام صبر تعدادی از نمایندگان را لبریز کرد افزود: متاسفانه اعمال ماده 25 در مجلس هفتم تبدیل به تابو شده است و جریان استیضاح هیات رئیسه بیش از یک ماه به طول انجامیده است.
اعلمی با تاکید بر اینکه ماده 25 چهار بار در مجلس ششم اعمال شد گفت: اکثریت امضا کنندگان برای اعمال ماده 25 از طیف اصولگرای مجلس هستند.
وی اظهار داشت: در تاریخ 26/2/85 از سوی هیات رئیسه به ما ابلاغ شده که سه نفر منتخبین معترض موضوع ماده 25 را مشخص کنید که ما در همان روز امضا جمع کردیم همان 28 نفری که قبلا امضا کرده بودند مجددا طرح استیضاح را امضا کردند، و نمایندگان خود را اعلمی، طلایی نیک و احمدی را معرفی کردند.
اعلمی تصریح کرد: نامه ای که کوهکن ادعا کرد در تاریخ 24 یا 25 نوشته شده یک نامه بدون امضا است با همه این اوصاف چون آقایان اعلام کردند از میان 28 نفر 4 نماینده منصرف شده اند. مجددا در تاریخ 26/2/85 امضا جمع کردیم و همان افرادی برای بار چهارم طرح را امضا کردند.
نماینده تبریز افزود: برای اینکه حجت تمام شود و باز هیات رئیسه مدعی نشود که نمایندگان امضا شان را پس گرفته اند از آقای سبحانی نیا که مسئول این کار است امضا را گرفتیم که نمایندگان معترض با 29 امضا و با معرفی منتخبین خود به هیات رئیسه معرفی شوند.
اسامی امضا کنندگان طرح استیضاح اسامی امضا کنندگان درخواست استیضاح هیات رئیسه که اعلمی آن را در اختیار خبرنگاران قرار داد عبارت است از 1- هوشنگ حمیدی 2- شهریار مشیری 3- اسماعیل گرامی مقدم 4- عابد فتاحی 5- علی احمدی 6- جلال حسینی7- بهلول حسینی8- ولی رعیت9- محمد علیخانی 10- بیژن شهبازخانی 11- جعفر آیین پرست 12- سلیمان جعفرزاده 13- ولی الله شجاع پوریان 14- ناصر سفیری 15- نورالدین پیرموذن 16- محمد کریمیان 17- داریوش قنبری 18- رضا طلایی نیک 19- سبحان حسینی 20- مختار وزیری 21- علیرضا محجوب 22- صادق زاده 23- انورحبیب زاده 24- حیدری 25- امیدوار رضایی26- اکبر اعلمی 27- محمد عباسپور 28- مهر انگیز مروتی 29- قدرت الله علیخانی.