آفتابنیوز : محمدباقر نوبخت عصر یکشنبه در حاشیه نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خراسان رضوی در مشهد در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر عدم معرفی فرد پیشنهادی برای وزارت علوم در کابینه دولت دوازدهم افزود: با یکی از اعضای هیات علمی دانشگاهها که صاحب تجربه و تخصص در دانش و کار مدیریتی بود و یکی از روسای موفق دانشگاهها به شمار می رفت برای حضور در وزارت علوم صحبت شد.
به گزارش آفتابنیوز، وی ادامه داد: قرار بود فرد مذکور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی شود اما وی در ساعات آخر که فهرست نهایی وزرای پیشنهادی در حال ارسال به مجلس بود اعلام انصراف داد و این فهرست بدون درج نام وزیر علوم به مجلس رفت.
معاون رئیس جمهوری گفت: بعدها شنیدم که فرد مذکور اعلام پشیمانی کرده اما دیگر فهرست نهایی به مجلس ارسال شده بود.
وی همچنین پیرامون موقعیت خود در دولت دوازدهم اظهار کرد: وضعیت حضور من در کابینه دولت دوازدهم یک هفته دیگر مشخص می شود.
نوبخت در پاسخ به پرسشی دیگر پیرامون اختصاص اعتبارات سفر رئیس جمهوری به خراسان رضوی گفت: رئیس جمهوری در سفر استانی خود به خراسان رضوی قول اختصاص 731 میلیارد تومان را داد اما این مبلغ در اجرا به هزار و 300 میلیارد تومان افزایش یافت و پرداخت شد.
وی افزود: رئیس جمهوری ادعا نداشت که با 731 میلیارد تومان کل مشکلات خراسان رضوی را حل کند. آنچه در استان ویژه و پرمزیت خراسان رضوی مورد نظر است با این مبالغ قابل تحقق نیست و باید اعتبارات بیشتری به آن اختصاص یابد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: همه استانها برای سازمان برنامه و بودجه حائز اهمیت هستند و اعتبار هیچ استانی به استان دیگر اختصاص نمی یابد اما باید به استان ویژه ای مثل خراسان رضوی به تناسب ظرفیتش توجه شود لذا سازمان برنامه و بودجه در حوزه مسئولیتی خود تخصیص اعتبارات را به خراسان رضوی پیگیر خواهد بود.
نوبخت گفت: دولت افتخار خود می داند که قطار سریع السیر تهران - مشهد را برای تسهیل رفت و آمد زائران به این شهر مقدس هرچه سریعتر راه اندازی کند تا سفر مردم به قطب شیعیان آسان شود.
وی در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص ایجاد یک سازمان مجزا برای حاشیه شهر مشهد هم گفت: اینکه اقدامات برای بهبود وضعیت حاشیه نشینان به ویژه در مشهد با ایجاد یک سازمان صورت بگیرد یا نه، قابل تامل است.
او افزود: بهمن پارسال در سفری که به مشهد داشتم حاشیه شهر را بازدید کردم و بلافاصله 110 میلیارد تومان برای توسعه امکانات آن منطقه پرداخت و این اعتبار جذب شد لذا اگر این اقدامات و اعتبارات اختصاص یافته به حاشیه شهر را منوط به یک سازمان بکنیم فقط فرافکنی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: خیلی مقید به تشکیل سازمانی مجزا برای پیگیری امور حاشیه شهر مشهد نیستم. اینکه برای انجام هر اقدامی سازمانی ایجاد شود باعث تعدد و تکرر نهادها و تداخل در مسئولیتها می شود.
معاون رئیس جمهوری گفت: در نهایت باید یک دستگاه اجرایی پای کار بیاید. اعتبارات لازم را به آن دستگاه اختصاص دهیم، از آن حساب خواهی کنیم و برنامه ای که برای توسعه حاشیه شهر در نظر گرفتیم اجرا شود. وی افزود: هم اینک این کار توسط دستگاههای اجرایی خراسان رضوی در حال انجام است. البته مدیریت واحد به جای خود می تواند موثرتر عمل کند تا چند مدیریت.
منبع: ایرنا
با تشکر و به امید درختکاری های فراوان بخصوص درختهای کاج و سرو بلند در این مناطق