کد خبر: ۴۷۲۸۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳
مسعود پزشكيان، نايب‌رئيس مجلس مطرح کرد:

می‌شود يک‌شبه ٨ هزار ميليارد اختلاس كرد و همه بگويند ما بی‌خبر بوده‌ايم؟

«نمي‌شود يک‌شبه هشت‌هزار ميليارد اختلاس کرد و همه بگويند ما بي‌خبر بوده‌ايم، اين بي‌خبري نشان‌دهنده نظارت ضعيف بانک مرکزي است».
آفتاب‌‌نیوز :
مسعود پزشكيان، نايب‌رئيس مجلس از مديريت ضعيف بانك مركزي در دوره احمدي‌نژاد انتقاد كرد: «نمي‌شود يک‌شبه هشت‌هزار ميليارد اختلاس کرد و همه بگويند ما بي‌خبر بوده‌ايم، اين بي‌خبري نشان‌دهنده نظارت ضعيف بانک مرکزي است».

به گزارش آفتاب‌نیوز، نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي به همين مناسبت نيز گفت: اصلاح سيستم داده‌ها در کشور مي‌تواند از بروز فساد مالي، فرار مالياتي، قاچاق کالا و تخلفات اقتصادي ديگر جلوگيري کند.

نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه در کشورهاي پيشرفته دنيا تسهيلات بر اساس اعتباري که افراد نزد بانک دارند به آنها اعطا مي‌شود، افزود: اگر اين چارچوب‌ها در کشور ما رعايت شود و نظام بانکداري خود را به روز کرده و بر اساس روش‌هاي نوين بانکي آن را به صورت سيستماتيک ارتقا بخشد، آن‌گاه عدم بازپرداخت براي شخصي که از بانک پولي دريافت کرده وجود ندارد.

پزشکيان خاطرنشان کرد: بانک نبايد براي کسي که قصد کارآفريني دارد وجه نقد به‌عنوان تسهيلات پرداخت کند، بلکه بايد کارگاه آن فرد را به وسايل و ابزار مورد نياز تجهيز کند؛ در اين صورت تسهيلات به‌صورت هدفمند پرداخت شده و ديگر کسي نمي‌تواند براي انجام کاري تسهيلات دريافت کرده و آن را در حوزه ديگري مصرف کند که اين کار قطعا به اشتغال و توليد کمک خواهد کرد.

 با اصلاح سيستم داده‌ها، کسي نمي‌تواند سر بانک کلاه بگذارد

او با بيان اينکه بايد از تجربه صحيح و علمي کشورهاي دنيا در بانکداري استفاده کنيم، افزود: اگر سيستم بانکي به‌درستي کار خود را انجام دهد و اصلاح داده‌ها انجام شده باشد، ديگر کسي نمي‌تواند سر بانک را کلاه بگذارد و با اين روش مي‌توان از بروز فساد مالي، رشوه، رانت و فرار مالياتي جلوگيري کرد.

پزشکيان با تأکيد بر يکپارچه‌شدن سيستم داده‌ها و اطلاعات افراد در نظام بانکي، مالياتي و گمرکي تصريح کرد: اين سازمان‌ها بايد اطلاعات افراد را به‌صورت دقيق و متمرکز داشته باشند؛ به‌طوري‌که اگر کسي مشمول پرداخت ماليات است و از آن سر باز مي‌زند، زماني که براي عمليات بانکي به بانک مراجعه مي‌کند، حساب او به طور خودکار قفل شود. 

نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: به‌عنوان نمونه در خارج از کشور شما تا پيش از آن که پاسپورت و شماره آن را به مأمور مربوطه ندهيد، اجازه خردکردن ٥٠٠ يورو را نخواهيد داشت؛ در‌حالي‌که در کشور ما اين اتفاق نمي‌افتد و هر کسي مي‌تواند بدون حساب و کتاب مبالغ ريالي هنگفت را در حساب‌ها جابه‌جا يا در صرافي‌ها تبديل به ارز کند.

 نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه پول بدون منشأ و حساب و کتاب در نظام بانکي دنيا معنا ندارد، تأکيد کرد: قانون FATF نيز همين را مي‌گويد و به معناي زمان تولد و مرگ پول است و در اين صورت است که هيچ پولي گم نمي‌شود و نمي‌توان آن را بدون حساب به فرد ديگري انتقال داد.

به گزارش خانه ملت، او با بيان اينکه ما در مجلس هر کاري که بتوانيم براي اصلاح قوانين بانکي انجام خواهيم داد، تصريح کرد: يکي از مهم‌ترين کارهايي که بنده در مجلس پيگيري مي‌کنم تا با کمک همه دستگاه‌ها و قواي ديگر آن را به نتيجه برسانيم، همين اصلاح نظام داده‌ها و اطلاعات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
انصاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
0
0
این سخنان باید در مجلس مطرح گردند و پیگیر بازگرداندن حقوق بر باد رفته مردم باشید ضمنا خبرگزاری که این خبر را تهیه کرده اینها تکه انداختن نیست چرا اینگونه خبر منتشر میکنید رعایت کنید اینها درد کشور است.
از هشت هزار میلیارد تخلف سخن گفته میشود قطعا جرمی اتفاق افتاده و باید مجلس تحقیق و تفحص کند و در صحن علنی مجلس خوانده شود (در تمامی موارد مبارزه با مفاسد اقتصادی باید اینگونه عمل شود) چنانچه قوه قضاییه رسیدگی نکند و حکم عادلانه ندهد (که متاسفانه اینچنین بوده تا بحال) مجلس موظف است راسا در راستای انجام وظیفه ذاتی خود اقدام کرده و حقوق پایمال شده ملت را بازگرداند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین