آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در گرامیداشت روز جهانی دریانوردی ضمن تبریک به دریانوردان با بیان اینکه تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از منابع دریایی در بحث توسعه دریامحور است، خاطر نشان کرد: زمانی میتوانیم به توسعه دریامحور دست یابیم که در دریا اقتدار داشته باشیم که خوشبختانه امروز این اقتدار در دریا وجود دارد.
وی گفت: در جهت پیشرفت دریامحور استفاده از ظرفیتهای دریایی حائز اهمیت است و برای موضوع آمایش جمعیت باید به توسعه دریامحور توجه کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: در حالی که امروز جمعیت کشورمان 80 میلیون نفر است طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این تعداد جمعیت باید به 150 میلیون نفر افزایش پیدا کند. خوشبختانه در کشور ما تمام امکانات برای افزایش جمعیت به 150 میلیون نفر وجود دارد.
امیر دریادار سیاری با اشاره به محوریت بخشی از کشورمان از زیرساختها اظهار کرد: اگر کشور را به دو قسمت تقسیم کنیم میبینیم که تمام شاخصهای توسعه در بخشهای شمالی و غربی وجود دارد اما این شاخصها در مناطق جنوب و جنوب شرقی کمتر است.
وی ادامه داد: برای آمایش سرزمین نیاز به زیرساختها و استفاده از منابع دریایی وجود دارد، گفت: قطعا باید جمعیت به سمت سواحل کشور هدایت شود.
وی گفت: اگر روند توزیع زیرساختها به همین منوال باشد آینده نامعلومی خواهیم داشت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه یکی از عوامل موثر در افزایش مهاجرت کمبود آب است، گفت: میتوانیم با توسعه سواحل جنوبی جلوی مهاجرتها را بگیریم. جنوب زاگرس به سمت دریاهای آزاد و جنوب البرز به سمت دریاهای آزاد خالی از جمعیت میشود و تنها راه این است که آمایش سرزمین انجام شود و غیر از این هیچ راهی وجود ندارد.
سیاری تاکید کرد: برخیها مدعی هستند در جنوب کشور احتمال سونامی و زمین لرزه وجود دارد اما این طور نیست اگر این طور بود تاکنون ژاپن تخلیه شده بود. امیدوارم مسئولان تصمیمساز و تصمیمگیر به موضوع آمایش سرزمین توجه خاص و اقدام و عمل داشته باشند.
پرکاری هوش و حواس نمی گذارد ؟
اکثر خانواده های مرفه تک فرزند هستند و قتی از مربی مهد دخترم در مورد این بچه ها سوال کردم گفتند اکثریت تک فرزند ها بچه هایی لوس، خودخواه و تنبل هستند که حتی حوصله ساخت ساده ترین کاردستی حتی گلی آن را ندارند وای به حال ما پدر و مادرها که مثل قدیمی ها بچه های خودکفا نداریم و منتظریم دیگران برایشان کاری پیدا بکنند و ... به قول قرائتی اگر هر پدری هنر و حرفه اش را به بچه اش یاد می داد دیگر نگاهمان به دولت و ... نبود و ...
ای دریادار تو برو به معشیت پرسنلت برس
اگر برای هر نفر سرمایه 300 میلیون تومان به منظور زندگی متوسط رو به پایین لحاظ شود آن گاه 80000000 ضرب در 300 میلیون میشود 800 میلیارد دلار که اگر آن را بر 20 تقسیم کنیم یعنی دولت باید سالی 40 میلیارد دلار برای این امر اختصاص دهد بودجه تخصیص دهد تا کشور رفاهش به هم نخورد از طرفی مشکلات آب و کشاورزی بر سر جای خود باقی است، 10 سال فروش نفت خام با برداشت 4 میلیون بشکه در روز لازم است و ایران این توان را داراست. اما رفاه مردم هیچ تغییری نخواد کرد و پول ها صرفا صرف افزایش جمعیت خواهد شد و کشور بدون هیچ پیشرفتی در 20 سال آینده همینی که هست می ماند و فقط 150 میلیون جمعیت بیکار و افسرده دارد