آفتابنیوز : 
اغلب رسانه های منتقد، اذعان دارند که تیم مذاکره هسته ای ایران از دیپلمات های چیره دست و صاحب تجربه و مهارت های حرفه ای تشکیل شده است.
این هم بخشی از "منطق دیپلماتیک " بود که این دیپلماتها با بکارگیری تجارب و مهارتهای خویش در مسیر بازگرداندن حق مسلم ملت و دولت گام بر داشتند.
ایران طی سلسله مذاکرات خود با سه کشور اروپایی آلمان ، فرانسه و انگلیس همواره آمادگی خود را برای همکاری های لازم به منظور شفاف سازی هر چه بیشتر برنامه های هسته ای اعلام کرده است که این امر در نهایت منجر به ارائه برخی پیشنهادات از سوی مهمترین اعضای اتحادیه اروپایی شد .
فراهم آوردن زمینه های لازم همکاریهای اقتصادی و ارائه تجهیزات هسته ای برای فعالیتهای صلح آمیز از جمله پیشنهادات مطرح شده به ایران بود .
با این حال این پرسش فراروی دیپلماتها ی ایرانی و نیز محافل سیاسی و مطبوعاتی است که آیا اروپا همگام با ایران به تعهدات متقابل خود پایبندبوده است ؟ آیا در ازای تعلیق داوطلبانه غنی سازی اورانیوم از سوی ایران آنها نیز به وعده ای خود جامه عمل پوشاندند ؟
پاسخ منصفانه رسانه های داخلی به این دو سوال بطور قطع منفی خواهد بود چرا که نه تنها اروپا به تعهدات خود متعهد نماند بلکه اکنون پا را فراتر گذاشته و بر خواستهای خود افزوده است . اکنون اروپا از واژه " تعلیق نا محدود " یا به نوعی توقف غنی سازی در گفتگوهای خود استفاده می کند .
تیم مذاکره کننده هسته ای که خود را وکیل ملت ایران در دستیابی به حقوق حقه آنها می داند پس از آنکه متوجه کندی سرعت مذاکرات شد بر اساس آنچه وظیفه خود می دانست از سرگیری برخی فعالیتها را لازم دانسته و در پی آن شورای عالی امنیت ملی نیز با تائید این خبر اعلام کرد که ایران پاره ای از برنامه های هسته ای خود را از سر می گیرد .
این تصمیم با واکنش اروپا روبرو شد.پس از اعلام این مطلب از سوی شورای عالی امنیت ملی، وزرای امورخارجه آلمان ، فرانسه ، انگلیس و روسیه باارسال نامه ، دبیر کل سازمان ملل و رئیس جمهوری آفریقا در تماس تلفنی و مقامات اسپانیا و بلژیک ضمن دیدار با دکتر حسن روحانی دبیر شورایعالی امنیت ملی و مقام ارشد هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان خواستار تداوم تعلیق غنی سازی شدند .
ایران در پی این در خواستها اعلام کرد که برای مدتی دیگر به تعلیق غنی سازی ادامه خواهد داد .
سیاستی که تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در برخورد با درخواست کشورهای مختلف در پیش گرفت بهترین نوع دیپلماسی مواجه با این مسئله بود .
ایران با تصمیم اتخاذ شده خود نشان داد که همچنان درصدد انجام مذاکره در فضایی آرام ، سالم و مملو از اعتماد است و این همان " منطق دیپلماتیک" است.
دکتر" حسن روحانی " دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران در واکنش به در خواستهای مطرح شده اظهار داشت : ایران به شرط آنکه اروپایی ها برای دستیابی به تفاهم جدی و مستقل عمل کند با تاخیر غنی سازی موافق است .
مقام ارشد هیات مذاکره کننده هسته ای ایران تداوم مذاکرات طرفین را با از سرگیری بخشی از فعالیتهای هسته ای مغایر ندانسته و بر این عقیده است که مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در مورد برنامه های هسته ای پس از تائید در شورای نگهبان قانون اساسی لازم الاجراست .
" کمال خرازی " وزیر امورخارجه ایران نیز در آستانه گفتگو با اروپا تصریح کرد که ما بارها گفته ایم که بر حقوقمان پافشاری کرده و امیدواریم که در مذاکرات پیش رو به فرمولی دست یابیم که ضامن حقوق ما باشد اگر چنین نشود ما تصمیمان را از قبل گرفته ایم .
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با رويكرد حرفه اي خود توانسته نسبت به دو سال قبل, اعتماد بيشتري را نسبت به برنامه هسته اي ايران جلب نمايد و از خود ركورد ويژه اي به جاي نهاده است؛ ولو آنكه برخي از روي حسادتهاي سياسي يا ساده لوحي آن را كم اهميت جلوه دهند. بی شک جاکعه بین الملل تصمیم اخیر ایران را نیز همانند همکاریهای گذشته این کشور ارج خواهد نهاد .