آفتابنیوز : 
این بیانیه می افزاید این گروه به توافق رسیدندکه قطعنامه ای را در شورای امنیت پیگری کنند که در صورت عدم پذیرش تعلیق غنی سازی اورانیوم توسط ایران، اقداماتی را براساس بند 41 فصل هفتم منشور سازمان ملل ، در پیش بگیرند.
به گزارش رویترز "جان بولتون" سفیر آمریکا در سازمان ملل با استقبال از این تصمیم ابراز امیدواری کرده است که بلافاصله هفته آینده شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه ای را برای وادار ساختن ایران به توقف غنی سازی اورانیوم تصویب کند.
همچنین یک دیپلمات آمریکایی نزدیک به کاندولیزا رایس، وزیر خارجه این کشور هم مدعی شد اکنون روشن شده است که ایران بلوف می زند و قصد وقت کشی دارد و ما این مساله را تحمل نمی کنیم.
وزرای خارجه کشورهای 1+5 در این نشست مواضع نسبتاً مشابهی داشتند، از جمله "ماگارت بکت" وزیر خارجه انگلیس گفت که همه ما از شکست مذاکره با ایران در مورد مجموعه پیشنهاد های روشنی که به آنها ارائه داده بودیم، احساس نا امیدی می کنیم.
البته "فرانک والتر اشتاین مایر" همتای آلمانی او به خبرنگاران گفت که قدرت های جهان هنوز راه مذاکره با ایران را نبسته اند.
این تصمیم کشورهای درگیر در مناقشه اتمی ایران پس از آن اتخاذ شد که خاویر سولانا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار و گفت و گو با "علی لاریجانی" دبیر شورایعالی امنیت ملی ایران در مورد بسته پیشنهادی غرب که یک روز پیش از نشست پاریس در بروکسل انجام شد، این گفت وگو ها را ناامید کننده خواند و گفت لاریجانی پاسخ مشخصی به او نداد و این دیدار هیچگونه پیشرفتی در روند مذاکرات هسته ای با ایران ایجاد نکرد.
در همین حال محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران کمی پیش از نشست پاریس در یکی از سفرهای استانی خود خطاب به غرب گفت که تهران درباره جلوگیری از انحراف فعالیت های هسته ای خود آماده گفت و گوست اما ملت ایران از حقوق خود ذره ای عقب نشینی نخواهد کرد.
وی گفته ما آماده مذاکره در مورد مساله هسته ای بر مبنای عدالت هستیم اما اگر برخوردها غیر عادلانه باشد، ملت ایران از حقوق خود ذره ای عقب نشینی نخواهد کرد.
جلسه پاریس پس از دیدار علی لاریجانی مدیر پرونده اتمی ایران و خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، کوندالیزا رایس ،وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی تحریک آمیز ایران را به ارائه پاسخ های ناقص به پیشنهادهای کشورهای 5+1 متهم کرد. مقام های آمریکایی پیش از این خواستار ارائه پاسخ ایران به مشوقهای پیشنهادی تا پیش از نشست آتی سران 8کشور صنعتی در سن پترزبورگ شده بودند.
ایران با رد این درخواست اعلام کرده است برای ارائه پاسخ کارشناسی به بسته پیشنهادی ،به زمان کافی نیازمند است .
محتوای بسته پيشنهادی اروپا هنوز رسماً مشخص نشده اما آن گونه که از اظهارنظرهای برخی مقامهای ايرانی و اروپايی بر می آيد، مسائلی همچون سرمايه گذاری در صنعت نفت و گاز ايران، فروش هواپيماهای مسافربری ايرباس و قطعات هواپيماهای بوئينگ به اين کشور و احتمالاً تضمينهای امنيتی در آن مطرح شده است.