آفتابنیوز : محمدرضا ملکشاهیراد با بیان اینکه آموزشوپرورش لرستان امروز به طور کامل به یک آموزشوپرورش سیاسی تبدیل شده است، اظهار کرد: آموزشوپرورش استان به میدانی برای بازی سیاسیون تبدیل شده و شاخصها نیز نشان از سکون روند فعالیتهای این ادارهکل دارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از شاخصهایی که عملکرد آموزشوپرورش را میسنجد، رتبه ورودی به دانشگاه است که متاسفانه استان لرستان در این زمینه امسال رتبه ۳۱ را در بین ۳۲ استان کشور کسب کرده که این موضوع به خاطر عملکرد چند سال گذشته حاصل شده است.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه این روند ضعیف در آموزشوپرورش محصول چند سال اخیر بوده، بیان داشت: ۲۱ نفر از مدیران اصلی آموزش و پرورش لرستان از یک خانواده هستند و بایستی گفت که یک آموزشوپرورش خانوادگی در استان تشکیل شده است.
ملکشاهیراد با انتقاد از خانوادگیشدن مدیریت در آموزشوپرورش لرستان و رسوخ احساس ژن برتر در مدیران این ادارهکل، افزود: در این ادارهکل تمام اهداف کنار زده شده، به نحویکه انتصابها و انتخاب مدیران دیگر از جریانات سیاسی و طایفهای عبور کرده و به خانواده رسیده است و لذا آموزشوپرورش استان از وضعیت خوبی برخوردار نیست و عملکرد این سازمان نیز موید این مسئله است.
وی تصریح کرد:وقتی میبینیم ۲۱ نفر از اصلیترین مدیران آموزشوپرورش استان لرستان از یک خانواده هستند این موضوع در ذهن تداعی میشود که ژن برتر به این سازمان رسیده است که این موضع مورد پذیرش نمایندگان مردم به عنوان مطالبهگران از دولت نیست.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی ورود نمایندگان به بحث نظارت بر انتخاب مدیران را از وظایف آنها دانست و تاکید کرد: کسانی که عنوان میکنند نمایندگان مجلس نباید در انتخاب مدیران دخالت کنند به هیچ وجه سواد سیاسی نداشته و اصلا با حیطه وظایف نمایندگان آشنا نیستند چراکه یکی از وظایف نمایندگان نظارت بر انتخاب مدیران است تا مبادا مدیران ضعیف امور را در اختیار بگیرند.
منبع: فارس