آفتابنیوز : حسین محمد پورزرندی در این دیدار، با بیان این مطلب گفت: در جلسهای که با مدیران سیستم بانکی انجام شده، در نظر است ضمن تشکیل کمیتهای، برنامههای بانک ها یکپارچه شده و با اولویت ساخت مدارس و مراکز بهداشتی و درمانی اقدام گسترده و منسجم از سوی سیستم بانکی محقق شود.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی برخی بانک ها در خصوص کمک به حل مشکلات مردم در مناطق زلزله زده تصریح کرد: در کنار این موارد اقدامات دیگری نیز از سوی بانکها مانند حذف انتشار تقویم و سالنامه های پایان سال و یا اختصاص بخشی از حقوق کارکنان و مدیران نیز به این موضوع، پیش بینی شده است.
در ادامه این دیدار ، استاندار کرمانشاه نیز ضمن تشریح وضعیت و آسیب وارد شده به ۵۵۷ واحد صنعتی و کشاورزی و هفت هزار واحد صنفی که به ترتیب نیازمند ۳۸۵میلیارد تومان و ۳۴۵ میلیارد تومان تسهیلات هستند، گفت: برآورد ما این است حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰نفر به صورت مستقیم و بیش از ۴ هزار نفر نیز به صورت غیر مستقیم شغل خود را از دست دادهاند و تقاضای ما این است تسهیلات مورد نظر به شهروندان زلزله زده حداکثر با سود ۴ درصد باشد که توان پرداخت برای این مردم آسیب دیده وجود داشته باشد. چراکه در این بخش مثلا افرادی وجود دارند که بسیاری از دام های خود از دست دادهاند و به طور کلی وضعیت درآمدی مناسبی ندارند.
به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، استاندار کرمانشاه در ادامه تصریح کرد : ۸۹ مدرسه در این زلزله تخریب شده که با اعلام آمادگی و توافق صورت گرفته با خیرین مدرسه ساز برای ساخت بخشی از این مدارس توافق شده و اینک ۵۰ مدرسه و ۱۰۰ مرکز درمانی و بهداشتی برای ساخت باقی مانده است.
هوشنگ بازوند به حضور مقام معظم رهبری در منطقه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه حضور معظمله و رییس جمهور محترم و سایر مقامات کشور و تدابیری که در نظر گرفته شده قوت قلب و مرهمی برای زخم و آلام و دردهای همه ما ومردم است.
بر این اساس، در این نشست مقرر شد گزارش وضعیت مناطق آسیب دیده و نیاز احصا شده شهروندان زلزله زده به سیستم بانکی گزارش و در روزهای آتی در جلسه ای با حضور استاندار کرمانشاه تدابیر و تصمیمات لازم اتخاذ شود.