آفتابنیوز : 
بر اين اساس ماموران آتش نشاني با همكاري عوامل اورژانس وارد عمل شده و عمليات امدادرساني را آغاز كردند.
درويش زاده، مدير حريق و نجات سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران كه فرماندهي اين عمليات را برعهده توضيح داده است كه در ساعت 13:57 بعداز ظهر امروز (جمعه)، وقوع حادثه ريزش ديوار در خيابان بوعلي، خيابان دزاشيب به ستاد فرماندهي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران گزارش داده شد. به محض حضور ماموران آتش نشاني در محل مشاهده شد:
او افزود: اين در حاليست كه بر اثر ريزش حجم زيادي از خاك، پنج تن از كارگران كه در زير آوار محبوس شده بودند، متاسفانه جان خود را از دست داده و اجساد تمامي آنها خارج شد.
وي با اشاره به اين كه تمامي كارگران جانباخته از اتباع افغان بودند، خاطرنشان كرد: پيش از وقوع حادثه بيش از 16 كارگر در همان محل مشغول به خاكبرداري بودند كه ناگهان اين حادثه رخ داد.
مدير حريق مدير حريق و نجات سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني تهران با بيان اين كه در حال حاضر 7 دستگاه خودرو آتش نشاني به همراه 32 تن از امدادگران در محل حادثه مشغول به امدادرساني هستند، تاكيد كرد: علت نهايي ريزش ديوار از سوي كارشناسان ايمني در حال بررسي است.
از سوي ديگر دكتر محمدرضا بمانيان، شهردار منطقه يك نيز در خصوص اين حادثه و علت وقوع آن، اضافه كرد: مجوز صدور پروانه ساخت اين ساختمان در تاريخ ششم تير ماه سال جاري، صادر شد و اين در حاليست كه در زمان خاكبرداري به علت عدم رعايت موارد ايمني از جمله عدم اجراي سازه نگهبان در محل ساخت، دستور توقف ادامه كار داده شد. به گفته وي، بر اين اساس مقارن بيستم تير ماه از ادامه فعاليت كارگران براي خاكبرداري جلوگيري به عمل آمد.
دكتر بمانيان ادامه داد: پس از توقف فعاليت كارگران جهت گودبرداري تنها در روزهاي تعطيل، تعدادي از كارگران با بيل دستي قسمتهايي از ديوار را خاكبرداري ميكردند تا اين كه ظهر امروز، زماني كه كارگران در حال خاكبرداري بودند، ناگهان حجم زيادي از خاك قسمت شمالي محدوده در حال ساخت بر روي كارگران ريزش كرد.
به گفته شهردار منطقه يك تهران، بنا بر بررسيهاي اوليه، خاك منطقهاي كه حادثه در آنجا رخ داد، بر اثر نشت شيلنگ آب، قسمت فوقاني ديوار فرسوده شده و متعاقب آن هنگام گودبرداري ريزش كرده است.
از سويي ديگر مهندس طراح اين ساختمان، نيز با بيان كه در زمان وقوع حادثه، 16 كارگر در محل مشغول به كار بودند گفت: مهندس معمار، وظيفه نظارت بر روند فعاليت كارگران را ندارد و شركت مربوطه كه اين كارگران را استخدام و اقدام به گودبرداري كرده است، بايد مسووليت وقوع اين حادثه را بر عهده گيرد.
اطلاعيه شهرداري
شهرداری منطقه یک تهران نيز در خصوص حادثه ریزش دیواره ساختمان در حال احداث که بعدازظهر امروز رخ داد ، اطلاعیه ای صادر کرد. در اطلاعیه شهرداری منطقه یک تهران آمده است:
1 - پروانه ساختمانی ملک مورد نظر در تاریخ 6/4/85 تحت نظارت و مسئولیت شرکت مهندسین مشاور سام سازه آسیا صادر گردیده است.
2 - با عنایت به اینکه در ذیل پروانه ساختمانی مذکور قید گردیده که در حین عملیات ساختمانی ، رعایت نکات ایمنی و رعایت ماده 81 قانون کار مبنی بر عدم به کار گیری عوامل اتباع بیگانه فاقد پروانه کار توسط مجری و مسئول نظارت ساختمان تاکید شده و همچنین مالک طی تعهد مورخ 11/485 ، خود را مکلف به رعایت اصول فنی و ایمنی و ضوابط قانونی نموده است. لیکن به رغم تعهدات مذکور در تاریخ 20/4/85 ، شهرداری ناحیه با توجه به عدم رعایت نکات فوق طی نامه شماره 1201/8 ، به مالکان ابلاغ می نماید نسبت به رعایت نکات ایمنی و شمع کوبی اطراف ملک خود و همچنین اجرای سازه نگهبان اقدام نماید.
3 - متاسفانه مسئولان اجرایی و نظارت ساختمان و همچنین مالکان ، به اخطاریه های صادره شهرداری توجه ننموده و در اثر نشت لوله آب مجاور محل گودبرداری شده و بی توجهی به این امر ، منجر به ایجاد چنین حادثه تاسف باری می گردد.
بنابراین گزارش ، شهرداری منطقه یک تهران مجددا ضمن اظهار تاسف و تسلیت به خانوداه های داغدار این عزیزان و شهروندان گرامی ، عدم وجود مدیریت واحد شهری و نبود ابزار قانونی لازم در کنترل نظام شهری را ، در به وجود آمدن چنین حوادث تلخ و ناگوار تاکید می نماید.