آفتابنیوز : نشست تخصصی خواهرخواندگی شهری در ارتقای تعاملات فرهنگی و بینالمللی برگزار شد و در ابتدای این مراسم، شجاعیکیاسری رییس مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور با بیان اینکه امروزه جامعه جهانی نیاز به همگرایی و همدلی دارد، گفت: صرفا نمیتوان واسطههای سیاسی را عامل پیوند جامعه جهانی دانست، بلکه عمده ارتباطات تاثیرگذار ریشه در فرهنگ دارند و رابطه فرهنگی فیمابین کشورها ماندگارتر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه امروز بحث خواهرخواندگی شهرها در راستای جذابیت و فراهم کردن زمینههای تعمیقبخشی دو ملت مورد توجه قرار گرفته است، گفت: ما با خواهرخواندگی به دنبال فراهم آوردن شهرهای جهانی هستیم تا به شناخت عمیقی دست پیدا کنیم و شاهد ایجاد ثبات، پایداری و صلح در جامعه باشیم.
رییس مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور با بیان اینکه در پدیده خواهرخواندگی شهرها فعالیتهای مردمی و تشکلهای مردم نهاد نقش مهمی دارند، تصریح کرد: درخواستهای زیادی از سوی شهرداریهای مناطق به وزارت کشور ارسال میشود که خواهان انعقاد خواهرخواندگی هستند که میتوانیم با همکاری کمیسیون فرهنگی این مساله را ساختارمند کنیم.
به گزارش ایسنا، همچنین الهام فخاری رییس شورای شهرستان تهران با بیان اینکه خواهرخواندگی موقعی موثر است که باعث افزایش ارتباط دو شهر شود گفت: در غیر این صورت در حد یک قرارداد بر روی کاغذ باقی میماند.
وی با بیان اینکه شهر تهران زمینه خواهرخواندگی با اکثر شهرها را دارد، گفت: خواهرخواندگی باید موجب بهبود اوضاع شود وگرنه در سخن راه به جایی برده نمیشود.
به گزارش ایسنا، در ادامه مظفری رییس مرکز بینالملل شهرداری تهران نیز با بیان اینکه اولین قرارداد خواهرخواندگی در دهه 60 میلادی بین تهران و سئول منعقد شد که متاسفانه به حاشیه رفت و با سفر اخیر شهردار تهران احیا شد، گفت: تهران با 28 شهر دیگر خواهرخوانده است که در نظر داریم توسعه روابط با همسایگان را در دستور کار قرار دهیم چراکه معتقدیم خواهرخواندگی یکی از مدلهای مدرن افزایش همکاریهای فرهنگی است.