آفتابنیوز : عبدالحسین افتخاری یکشنبه، سوم دی ماه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه جز دو شهر در همه شهرهای استان تجهیزات ۳ G و ۴ G نصب و راهاندازی شده است، افزود: ۱۸۷ هزار و ۵۰۵ شماره تلفن ثابت و GSM در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد، ۱۴۶ هزار و ۴۷۶ مورد فعال هستند.
افتخاری، تعداد کل مشترکین تلفن همراه استان را ۷۵۰ هزار و ۳۶۸ مشترک عنوان و تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان ۱۰۵ درصد است که ضریب نفوذ مناسبی تلقی میشود.
وی با بیان اینکه ۹۳ سایت دیتا و ۲۶هزار و ۳۷۰ پورت منصوبه دیتا در سطح استان وجود دارد، ادامه داد: یک هزار و ۵۹۱ روستای استان از ارتباط تلفنی و مخابراتی برخوردار هستند.
مدیر مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ۵۸ دفتر خدماتی شهری در سطح استان وجود دارد که همه خدمات مخابراتی را به مردم ارائه میدهند و ۴۵ دفتر ICT روستایی در سطح استان وجود دارد که خدمات برون سپاری شده را می توانند ارائه دهند.
افتخاری با بیان اینکه فیبر نوری تکنولوژی نوینی است که بسیاری از خدمات را از این بستر میتوان ارائه داد، تاکید کرد: ۴۲۳ کیلومتر فیبر نوری شهری، ۵۷۲ کیلومتر فیبر نوری روستایی و ۷۱۰ کیلومتر فیبر نوری بین شهری در سطح استان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه ۱۵۴ سایت GSM روستایی در استان وجود دارد، بیان کرد: مراکز مخابراتی روستایی استان ۷۱ مرکز و مراکز مخابراتی شهری ۲۱ مرکز هستند.
مدیر مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بجزء دو شهر قلعه رئیسی و سرفاریاب در همه شهرهای استان تجهیزات ۳ G و ۴ G نصب و راهاندازی شده است و بعد از تهران و خوزستان بیشترین مصرف اینترنت تلفن همراه را داریم.
افتخاری با اشاره به پروژههای این شرکت عنوان کرد: از دهه فجر سال ۹۵ تا شهریورماه سال ۹۶ حدود ۳۳۴ میلیارد ریال پروژه مخابراتی در سطح استان به بهرهبرداری رسید.
وی پوشش مخابراتی در سطح کهگیلویه و بویراحمد را بیش از ۹۵ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: بافت جغرافیایی استان و پراکندگی خانوارها سبب شده امکان خدماترسانی به همه آنها وجود نداشته باشد. ۱۰۰ درصد جادههای اصلی استان تحت پوشش همراه اول هستند اما گاها به علت سرقتها مشکلاتی در ارتباطات تلفنی ایجاد میشود.
منبع: ایسنا