آفتابنیوز : 
مواضع احمدینژاد در این مصاحبه به اندازهای روشن و مصالحه آمیز است که میتوان این مصاحبه را سومین گام آشکار او در مسیر برقراری رابطه با آمریکا نامید. برخی ناظران غربی معتقدند که او در گام نخست با نوشتن نامهای به جرج بوش و در گام دوم با دعوت از بوش برای مناظره مستقیم دو رئیس جمهور زمینه برنامههای خود را فراهم آورده است.
رئیس جمهور ایران در پاسخ به این سوال که اگر به جای خبرنگار تایم، جرج بوش در مقابل شما نشسته بود چه چیزی به او میگفتید، گفته است: من از او خواهم پرسید آیا منطق، معنویت، انساندوستی و خرد وجود دارد؟ آیا اینها برای بشر خوب است؟ چرا ما باید به دنبال خصومت باشیم؟ چرا باید تسلیحات کشتار جمعی تولید کنیم وقتی همه میتوانند همدیگر را دوست بدارند.
احمدینژاد در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا سرنوشت ایران و آمریکا آن است که در تقابل باشند گفته است: نه تقدیر این نیست، این مساله میتواند پایان یابد. من گفتهام که میتوانیم جهان را از طریق منطق اداره کنیم. ما زندگی خودمان را میکنیم، دولت آمریکا نباید در امور ما دخالت کند. آنها باید زندگی خودشان را بکنند و به فکر تامین منافع مردم آمریکا باشند. آنها نباید در امور ما دخالت کنند در این صورت هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
محمود احمدینژاد در پاسخ به سوال خبرنگار تایم در خصوص مخالفت ایران با تعلیق غنیسازی به عنوان اقدامی اعتمادساز گفته است: زمانی که من مفاد پیمان ان.پی.تی را مطالعه میکردم ندیدم در جایی نوشته شده باشد که برای تولید سوخت هستهای ایران باید اعتماد آمریکا و برخی کشورهای اروپایی را جلب کند.
خبرنگار تایم بعد از شنیدن این پاسخ با اشاره به خودداری ایران از پذیرش درخواست غرب برای تعلیق غنیسازی از رئیس جمهور ایران پرسیده است آیا شما صبر میکنید تا به شما حمله شود و تاسیسات هستهایتان از بین برود؟ احمدینژاد نیز در پاسخ به این سوال از خبرنگار تایم پرسیده آیا شما فکر میکنید دولت آمریکا تا این حد غیرمنطقی باشد؟ من امیدوارم که اینگونه نباشد زیرا ما به حمله نیاز نداریم، به منطق نیاز داریم این در حالی است که ما نگران حمله آمریکا نیستیم.
رئیس جمهور ایران در بخش دیگری از این مصاحبه در توضیح انگیزه خود از بیان عبارت معروف حذف اسرائیل از نقشه جهان گفته است: مردم دنیا آزادند هر گونه که میخواهند فکر کنند، ما اصرار نداریم آنها دیدگاه خود را عوض کنند. موضع ما در برابر فلسطین روشن است ما میگوییم یک ملت از سرزمین خود آواره شده و مردم فلسطین در سرزمین خود به دست کسانی کشته میشوند که ساکن واقعی آنجا نیستند. پیشنهاد ما آن است که 5 میلیون آواره فلسطینی به خانههای خود بازگردند و سپس کل مردم آن سرزمین همهپرسی برگزار کنند و سیستم دولتی خود را انتخاب کنند.
احمدینژاد همچنین با اشاره به اینکه مخالفتی با اینکه یهودیان کشور داشته باشند ندارد گفته است: در هر کشوری مردم میتوانند به رسیدن یهودیان به قدرت رای مثبت بدهند، در کشور ما یهودیان زندگی میکنند و در مجلس نیز نماینده دارند اما صهیونیستها با یهودیها متفاوتند.
در ادامه این مصاحبه احمدینژاد در پاسخ به اینکه آیا ایران حاضر است مذاکرات مستقیم با آمریکا را آغاز کند گفته است: «ما برای آنها یک نامه طولانی فرستادیم، ما میگوئیم دولت آمریکا باید رفتار خود را عوض کند و سپس همه چیز حل خواهد شد. این آمریکا بود که روابطش را با ما قطع کرد. ما چنین موضعی نگرفتیم و لذا آنها باید برای برقراری مذاکرات اقدام کنند.