آفتابنیوز : 
روزنامه نیویورک تایمز در همین حال، این سوال را مطرح میکند که آیا امکان ملاقات دو رئیس جمهوری، حتی به صورت تصادفی وجود دارد؟ ایالات متحده پیش از حرکت به نیویورک، امکان چنین ملاقاتی را رد کرده و اعلام کرده که همچنان تعلیق غنیسازی اورانیوم را پیش شرط آغاز گفتوگو میداند.
بوش نیز روز جمعه گفته بود که تصمیم ندارد طی هفته آینده در نیویورک، یا هیچ زمان دیگری و در هیچ جای دیگر با احمدینژاد دیدار کند، مگر اینکه دولت ایران، خواستههای آمریکا را بپذیرد.
احمدی نژاد به ضیافت بوش دعوت نشد[کلیک کنید]
با اینحال همراهان بوش گفتهاند که آنها توجه زیادی به این موضوع نخواهند داشت. یکی از همراهان بوش که نخواست نامش فاش شود گفت «اهمیت این موضوع به اندازه دیدار خروشچف و کندی نیست، ما داریم درباره شهردار سابق تهران حرف میزنیم».
او گفت: ممکن است این دو نفر در ضیافت شام کوفی عنان جایگاهی نزدیک به هم داشته باشند و به هر حال اگر احمدینژاد با آغوش باز به سمت بوش بیاید، کسی جلوی او را نمیگیرد!
علیرغم همه اینها مقامات کاخ سفید گفتهاند که از این همه جنجالی که به خاطر چنین مواجهه احتمالی به وجود آمده، متعجب شدهاند، به خصوص اینکه این دو رئیس جمهوری سال گذشته هم چنین موقعیتی داشتهاند. اما به هر حال پرونده هستهای ایران یکی از مهمترین چالشهای دولت بوش و اصلیترین موضوع سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل است و موقعیت منطقهای احمدینژاد که موجب ایجاد دردسر برای بوش شده، طی سال گذشته بهبود یافته است. روابط نزدیک ایران با دولت عراق و نفوذ ایران بر جنبش حزبالله لبنان از جمله این موارد است.
در واقع طی این سال خیلی چیزها تغییر کرده است: بوش دولت ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده و احمدینژاد در مقابل، بوش را به مناظره فراخوانده است.
تحلیلگران میگویند: نمیتوانند پیشبینی کنند که احمدینژاد در حاشیه اجلاس رسمی مجمع عمومی اقدامی برای ملاقات رودررو با بوش انجام میدهد یا نه. ادوارد لوتواک یک مشاور ارشد مرکز پژوهشهای بینالملل و استراتژیک میگوید، چنین رویارویی یک «نمایش قدرت» خواهد بود.