آفتابنیوز : 
وی درگفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با «خاص» تعریف کردن نحوه تعامل دولت و مجلس، اصولگرا، افزود: به علت حزبی نبودن دولت نهم و مجلس هفتم نباید انتظار تصویب هر لایحهای که از دولت به مجلس میآید، داشت. مجلس استقلال خاص خود را دارد اما جهتگیری کلی آن همکاری سازنده با دولت است.
نجابت با تاکید مجدد بر «حزبی نبودن دولت و مجلس» گفت: «دولت نهم یک دولت حزبی نیست تا به نمایندگان هم حزب خود در مجلس دستور دهد تا لایحههای آن را تایید کنند».
سخنگوی فراکسیون اصولگرایان با بیان این مطلب که «انگیزه دولت و مجلس تعامل مثبت است» خاطر نشان کرد: «نباید این تلقی به وجود بیاید که نمایندگان گوش به زنگ دولت هستند».
وی سپس فضای فوق را «صحنه فعلی سیاسی حاکم بر روابط دولت و مجلس» دانست و افزود: «هر تحلیل در این زمینه باید در همین چارچوب باشد، به طور کلی نمایندگان مایل هستند تا مورد مشاوره واقع شوند اما ممکن است تا در تعامل با دولت بعضا عکسالعملهای غیر منتظره هم نشان دهند اما این به معنای ریزش موافقی دولت در مجلس نیست».
نجابت در پاسخ به این پرسش که «آیا نیازی به تجدید نظر حتمی دولت در تعامل با مجلس وجود دارد؟» اظهار داشت: «اگر مجلس و دولت به صورت مشترک، از یک بلوغ و هوشیاری سیاسی برخوردار نباشند و این بلوغ را روز به روز کاملتر نکنند، وقت و انرژی زیادی را در اصطکاک با یکدیگر از دست میدهند».
وی بروز این مساله را به «ضرر کل کشور» ارزیابی کرد و گفت: «دولت و مجلس باید زبان یکدیگر که همان زبان دیپلماسی است را بفهمند و هوشیاری خود را نیز حفظ کنند». سخنگوی فراکسیون اصولگرایان «اصولگرا بودن» دولت و مجلس را باعث آن دانست تا این دو با هوشیاری، روز به روز شاهد مستحکمتر شدن تعامل یکدیگر باشند.
نجابت تصریح کرد: «هنگامی که از جبهه اصولگرایان سخن میگوییم، باید بدانیم که منظور عدهای از افراد گروهها است که همگی در اصول مشترکند اما ممکن است در برخی موارد با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند».
وی افزود: «این خط و نشانها را باید در همین حوزه تحلیل کرد تا اصطکاکها بیهوده، وقت، انرژی و مصالح کشور را ضایع نکند».