کد خبر: ۵۱۳۱۴۹
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷

افشاگری درباره پشت‌پرده استیضاح وزیر کار

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ۱۵ اسفندماه جاری به خبرنگار پارلمانی ایرنا گفته بود: جلسه استیضاح علی ربیعی و عباس آخوندی وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی سه شنبه یا چهارشنبه آینده برگزار می شود.
آفتاب‌‌نیوز :
سردبیر سایت تابناک در صفحه اینستاگرام خود نوشت: مردم یقین داشته باشید در پشت استیضاح وزیر کار نه اصلاح امور نهفته است و نه منافع شما. برخی افراد که به شدت امروز به استیضاح ربیعی مشتاق هستند از او واگذاری پتروشیمی‌ها را می‌خواهند.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ وی افزود: قبل از این، درخواست آنان فقط دخالت در عزل و نصب‌های مجموعه‌های اقتصادی وزارت کار بود؛ اما اکنون به دنبال تصاحب این مجموعه‌ها اقتصادی هستند. مردم یقین داشته باشید با کنار رفتن ربیعی، نفر بعدی اگر از اموال شما باج دهد وزیر خواهد شد؛باور کنید نیت خیری در استیضاح وزیر کار وجود ندارد. آنهایی که دست‌شان از تصاحب شرکت‌ها و مناصب شستا و صندوق بازنشستگی کوتاه شده، اکنون پیاده نظامشان برای عزل ربیعی و آوردن عامل خودشان  بسیج کرده‌اند.

افشاگری درباره پشت‌پرده استیضاح وزیر کار

ربیعی: چرا کسی از من درباره کاهش فقر نمی‌پرسد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفته است: این وزارتخانه بزرگ اجتماعی فعالیت های فراوان و تصمیم های بزرگی راجع به حقوق مددجویان، سبد غذا برای افراد دارای سوءتغذیه، بازماندگان از تحصیل و یا کاهش فقر انجام می دهد اما هیچگاه کسی درباره این موارد از من به عنوان وزیر سوالی نمی پرسد و فقط من را به شکل شرکت شستا می بینند.

به گزارش ایرنا، علی ربیعی  افزود: وزارت تعاون در بخش های مختلف اجتماعی فعالیت های گسترده دارد و به عنوان یک نهاد اجتماعی است اما متاسفانه همه من را به شکل شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) می بینند.

وی اظهار کرد وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه بزرگ اجتماعی است و متاسفم که برخی افراد؛ هیچگاه این وزارتخانه را با دید اجتماعی ندیده اند. با گروههای اجتماعی مختلفی مانند معلولان، زنان سرپرست خانوار، رهایافتگان از اعتیاد، خانواده های زندانیان فعالیت دارم که اگر یک اپسیلون تصمیم درست درباره آنها گرفته شود، روی وضعیت زندگی و معیشتی آنها بسیار اثرگذار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ذکر خاطره ای گفت: زمستان ها که هوا خیلی سرد بود با اتوبوس به مدرسه می رفتم، بقیه سال را پیاده می رفتم، در هوای سرد بخصوص زمستان ها سعی می کردم با اتوبوس به مدرسه خودم برم، کلاس هفتم بود، شاگرد زد به بغل ماشین و به شوفر گفت نگهدارید یک «دو زاری» در حال غلت خوردن است، آن زمان بلیط «دو زار» بود، روی پنجه پای خودم رفتم که نگاه کنم چطوری این پیرمرد معتاد «دو زاری» را می بیند که داره غلت می خورد، اما دیدم یک آدم چاق دارد می دود که سوار ماشین بشود، ما پدیده ها را به هر شکلی که علاقه مند هستیم می بینیم و شاگرد آن شوفر، فردی را که برای سوار شدن به ماشین می دوید را به شکل «دو زاری» می دید و نمی دانم چرا من را به شکل شستا می بینند.

ربیعی تاکید کرد: این وزارتخانه اجتماعی که هر حرکتش به عنوان حرکتی در جهت ایجاد آرامش افراد تحت نهادهای حمایتی است و سرمایه های عظیم اجتماعی مانند کارگران را دارد، جای سوال است که چرا به این شکل دیده می شود و هیچگاه به عنوان یک نهاد اجتماعی به این وزارتخانه نگریسته نمی شود.

وی تاکید کرد از سال ۱۳۵۶ من روزنامه کارگری چاپ کردم و مقاله نوشتم و این سرمایه اجتماعی بوده که من با خودم آورده ام و به جاهایی رفتم که دیدی از امنیت اجتماعی پیدا کرده ام و کتاب «مطالعات امنیت ملی» من به چاپ پنجم در دوره دولت آقای احمدی نژاد رفت، دید وسیع در این شرایط اجتماعی کشور پیدا کردم و من اکنون بخاطر آن «دو زاری» دارم مورد پرسش قرار می گیرم.
به گزارش روز شنبه ایرنا، اکنون سازمان های تامین اجتماعی، بهزیستی، کمیته امداد زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند و شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) نیز یکی از زیرمجموعه های این وزارتخانه است.

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) به عنوان یک مجموعه تخصصی در امر سرمایه گذاری در تاریخ ششم فروردین سال ۱۳۶۵ به صورت یک شرکت سهامی خاص با سرمایه اولیه ۲۰ میلیارد ریال تاسیس شد. 

هدف اصلی شستا مدیریت کارآمد منابع مالی تخصیص یافته با رویکرد سودآوری وارزش افزوده حداکثری در بازارهای سرمایه داخلی و خارجی از طریق فعالیت های تولیدی، خدماتی و بازرگانی است و امروز شستا به یکی از شرکت‌های بزرگ اقتصادی در سطح خاورمیانه تبدیل شده است و با تدوین چشم انداز و افق های آرمانی خود و برنامه ریزی استراتژیک می رود تا در آینده ای نه چندان دور به یک بنگاه اقتصادی تراز اول در سطح جهانی تبدیل شود. 

هم اکنون ۹ هلدینگ گردشگری، دارو، نفت، گاز و پتروشیمی، سیمان، معادن، حمل و نقل جاده ای، انرژی، بانک، بیمه فعالیت دارد.

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ۱۵ اسفندماه جاری به خبرنگار پارلمانی ایرنا گفته بود: جلسه استیضاح علی ربیعی و عباس آخوندی وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی سه شنبه یا چهارشنبه آینده برگزار می شود.

بهروز نعمتی افزود: طبق آیین نامه داخلی مجلس، وزیران ظرف ۱۰ روز مهلت دارند که در مجلس حضور یابند، بر این اساس جلسه استیضاح در یکی از روزهای سه شنبه یا چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود.

عضو هیات رییسه مجلس خاطرنشان کرد: جلسه استیضاح دو وزیر به احتمال زیاد در یک روز تشکیل می شود.

تقاضای استیضاح وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی به امضای ۲۴ نماینده رسیده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین