آفتابنیوز : «حسین انتظامی» نمایندهی مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات، در واکنش به بازداشت مهدی رحمانیان مدیر مسوول روزنامهی
«شرق» در توییتی نوشت: «مدیرمسوول روزنامه شرق در مشهد بازداشت شد. آیا نمیشد شکایت در شهری دیگر را به محل سکونت او نیابت قضایی داد؟ واقعا امکان صدور قرار التزام یا کفالت وجود نداشت؟ بیم فرار می رفت؟ در زمانه غوغاسالاری شبه رسانهها و ضد رسانهها این رفتار با مدیر یک رسانهی شناسنامهدار و پرمخاطب درست نیست».
«ابوالفضل فاتح» موسس و اولین مدیر عامل ایسنا هم در یادداشتی در بارهی بازداشت مهدی رحمانیان نوشت:
«بسمه تعالی. خبر بازداشت آقای رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق، همچون صدای شکستن یکی دیگر از استخوان های اسکلت رسانه در ایران تاسف برانگیز بود.
غم انگیز است که راه رفع و رجوع اختلاف بر سر محتوای یک روزنامه شکستن حرمت مدیر مسوول و بازداشت او دانسته میشود. قطعا راههای بهتری برای گفت و گو بر سر متون مورد مناقشه وجود دارد.
آقای رحمانیان از شخصیت های دانشگاهی محترم با سابقه، خیرخواه و پر تلاشی است که در طی سال ها با دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و موانع بسیار روزنامه ای صاحب سبک و متشخص به نام شرق را بر پا نگاه داشت. رحمانیان گرچه یک شخصیت منتقد است اما همواره تلاش داشته است با مراقبت نسبت به خطوط قرمز ترسیم شده از سوی نهادهای ناظر بر رسانه و دیگر نهادهای قضایی با ادبیاتی قابل تحمل به طرح مفاهیمی بپردازد که روزنامه ی شرق را بر اساس آن بر پا داشته است. امثال آقای رحمانیان سرمایهای ارزشمند برای نظام رسانهای و مغتنم برای حفظ اعتدال و اصلاح در فضای سیاسی کشور هستند.
امید است مشکل پیش آمده برای ایشان در اسرع وقت فیصله یابد و تدبیری اتخاذ گردد تا بیش از این چهره رسانه در ایران مجروح نگردد.
اتفاق قابل تامل
محمدجواد حقشناس، عضو شورای شهر تهران نیز در روزنامه اعتماد نوشت: بازداشت محمدمهدي رحمانيان، مديرمسوول محترم روزنامه شرق موضوعي تاسفانگيز است. محمدمهدى رحمانيان كه سوابق روشن و مشخصي در حوزه مديريت سياسي در جايگاههاي مهم و رسمي داشته و از سوي ديگر يكي از مهمترين و موثرترين روزنامههاي كشور با مديريت ايشان...
منتشر ميشود فردي قابل احترام و داراي جايگاه فرهنگي و اجتماعي است و هيچ دليل و بيمي كه منجر به بازداشت او شود وجود نداشت و اساسا اين اقدام مقام قضايي كه اينروزها خبرهاي بازداشت از سوي ايشان باعث نگرانيهايي نيز شده قابل تامل است. از سوي ديگر توقع ميرود قوه قضاييه و اركان آن خود نسبت به روشهاي قانوني در مورد رسانه و مطبوعات و جايگاه آن توجه داشته باشند و اينكه مدير مسوول يك رسانه شناخته شده و معتبر به دليل انتشار محتوا در دادگاه غير تخصصي و در مرحله بازپرسي بازداشت شود جاي تعجب دارد. اميدوارم با ورود دادستان محترم كل كشور به موضوع و توجه به اين نكته كه كشور در شرايط حساسي است و از سوي ديگر شرايط شكننده مطبوعات در كشور نيازمند توجه مضاعف است مشكل با تدبير و سعه صدر حل شود.
کار خوبی کردن