کد خبر: ۵۲۴۹۳۴
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۴

بریتیش پترولیوم همکاری با ایران را معلق کرد

شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم اعلام کرد که تا روشن شدن پیامد‌های احتمالی ناشی از تصمیم آمریکا درباره ایران، همکاری با شرکت ملی نفت ایران در میدان گازی رام در دریای شمال را به تأخیر انداخته است.
آفتاب‌‌نیوز :
بی. پی که در شرف واگذاری سهام خود به یک شرکت کوچک‌تر به نام سریکا انرژی است افزود که هر دو شرکت مشغول رایزنی با مقامات انگلیسی و آمریکایی هستند تا درک بهتری نسبت به اوضاع حاصل کرده و گام‌های لازم را در جهت تداوم فعالیت میدان گازی رام بردارند.

سهام میدان گازی رام در دریای شمال به‌صورت ۵۰-۵۰ درصد متعلق به بریتیش پترولیوم و شرکت ملی نفت ایران است.

«رام» یک میدان گازی فراساحلی است که در ۴۰۰ کیلومتری شهر آبردین در آب‌های ساحلی اسکاتلند در دریای شمال قرار دارد.

شرکت ملی نفت ایران شش سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در این میدان سرمایه‌گذاری کرد و این پروژه در سال ۲۰۰۵ به مرحله بهره‌برداری رسید، اما شرکت «بی‌پی» در سال ۲۰۱۰ به خاطر تحریم‌ها علیه ایران، این پروژه را متوقف کرد و بعد از برچیده شدن تحریم‌ها، دوباره تولید گاز از میدان رام آغاز شد.

سال گذشته بی. پی اعلام کرد که سهام خود در این میدان را به شرکت سریکا انرژی واگذار کرده است. این شرکت نفتی امروز اعلام کرد که به معامله خود با بی. پی متعهد است و انتظار می‌رود که فرایند‌های اداری آن در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی به پایان برسد.

«تونی والکر» رئیس سریکا انرژی پیشتر به ایرنا گفته بود که تصمیم آمریکا درباره برجام تأثیری بر همکاری این شرکت با ایران نخواهد داشت.

وی به‌طعنه یادآور شد که میدان گازی رام در آب‌های شمال انگلیس قرار دارد و تولید آن برای شرکت‌های توزیع‌کننده گاز در این کشور حائز اهمیت است.

والکر گفت: سریکا انرژی قرار است بهره‌برداری از میدان رام را بر عهده بگیرد و بر همین اساس به تعامل با شرکت ملی نفت ایران به‌عنوان سهامدار مشترک این میدان، درجهت تداوم تولید گاز در چارچوب مقررات دولت انگلیس ادامه می‌دهد.

در همین پیوند، میچ فلگ از دیگر مدیران ارشد این شرکت امروز گفت که این شرکت تلاش می‌کند تا با همکاری دولت انگلیس و شرکای خود تدابیر قابل‌قبول مقامات آمریکایی را شناسایی و از فعالیت مؤثر میدان گازی رام اطمینان حاصل کند.

وی اضافه کرد که در این خصوص از حمایت کامل از مقامات انگلیسی در توسعه این میدان برخورداریم.
میزان 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین