کد خبر: ۵۲۵۰۸۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵

پوشش ۷۰۰ هزار خانواده جدید در کمیته امداد طی امسال/ افزایش ۱۳ درصدی مستمری مددجویان

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از پرداخت ۱۰۰ هزار فقره وام اشتغال روستایی از محل صندوق توسعه ملی با متوسط ۲۵ میلیون تومان به افراد تحت پوشش این کمیته خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :
سیدپرویز فتاح با بیان اینکه "با کمک مجلس و دولت پرداخت مستمری افراد تحت پوشش کمیته امام خمینی(ره) سه برابر شده است"، گفت: برای مثال یک خانواده پنج نفره به غیر از مبلغ یارانه خود ۴۶۵ هزار تومان مستمری دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش ۱۳ درصدی مستمری افراد تحت پوشش این کمیته در سال جاری افزود: به هر یتیم به طور متوسط مبلغ ۲۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود. همچنین کودکان محسنین به طور میانگین در هر ماه بین ۸۰ تا ۸۵ هزار تومان از سوی حامیانشان کمک‌های مالی دریافت می‌کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه با اشاره به دیگر خدمات ارائه شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) به افراد تحت پوشش اظهار کرد: خدمات دانش‌آموزی هم در ابتدای سال تحصیلی و هم در انتهای آن، خدمات دانشجویی به شکل پرداخت ۵۰ تا ۶۰ درصد هزینه تحصیل، خدمات درمانی شامل پرداخت بیمه پایه و بیمه مکمل درمان و پرداخت بیمه اجتماعی به شکل پوشش ۳۰۰ هزار خانواده نیازمند از دیگر خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) است که در بخش بیمه این افراد می‌توانند بعد از ۱۰ سال بازنشست شده و از شبکه بیمه مستمری دریافت کنند.

فتاح در ادامه با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین مأموریت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه اشتغال تعریف شده است، تصریح کرد: خدمت دیگر این کمیته مربوط به حوزه مسکن و در مورد پرداخت اجاره‌خانه یا ساخت و ساز منازل مددجویان است.

وی با اشاره به اینکه یکی از شعارهای رئیس‌جمهور در دوران انتخابات مربوط به ریشه‌کن شدن فقر مطلق بوده است، گفت: چندی پیش در یکی از صحبت‌هایم گفته بودم که رئیس‌جمهور به وعده خود عمل کرده است اما از این صحبت برداشت‌های متفاوتی صورت گرفته است. معنای صحبت من این بود که دولت در سال ۹۶ تبصره ۱۴ را برای اولین اجرا کرد که در آن چهار هزار میلیارد تومان به شکل مشترک در اختیار کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار گرفت. دولت نیز این وعده خود را به شکل صددرصدی اجرا کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه توضیح داد: همچنین براساس تبصره ۱۶ نیز سه هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه اشتغال به کمیته امداد اختصاص یافت که ۹۰ درصد از این مبلغ به شکل وام در اختیار متقاضیان قرار گرفته است. این دو اقدام مربوط به سال اول فعالیت دولت دوازدهم بوده است. همچنین دولت در بخش سوم فعالیت‌های خود نیز بیش از ۹۰ درصد از ردیف اصلی بودجه کمیته امداد را پرداخت کرده که نسبت به سایر دستگاه‌ها میزان قابل توجهی است.

فتاح در ادامه با بیان اینکه از محل ردیف تبصره ۱۴ در سال ۹۷، هفت هزار میلیارد تومان برای رفع فقر مطلق به کمیته امداد اختصاص یافته است، ادامه داد: دولت به شعار خود درباره فقر مطلق عمل کرده است. منظور از فقر مطلق افرادی هستند که به نان شب خود محتاج هستند. در سال‌های گذشته دولت به همه آحاد جامعه یارانه پرداخت می‌کرد تا کسی به نان شب خود محتاج نباشد. این در حالی است که از زمان آغاز پرداخت یارانه و با گذشت شش تا هفت سال مبلغ یارانه ارزش خود را از دست داده و در حال حاضر کمیته امداد تلاش می‌کند تا از سوی دولت مبلغی را در قالب مستمری به افراد نیازمند جامعه پرداخت کند. به طوری که یک خانواده یک نفره به همراه یارانه خود نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان در ماه دریافت می‌کند. این میزان در مورد یک خانواده پنج نفره به همراه مبلغ یارانه تا ۶۹۰ هزار تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه در تبصره ۱۴ برای ۷۰۰ هزار خانواده که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ظرفیتی قرار داده شده است تا تحت پوشش قرار بگیرند، گفت: در صورتی که این حمایت‌ها به همین صورت ادامه پیدا کند می‌توانیم ادعا کنیم که فقر مطلق از بین خواهد رفت.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه در دو و نیم سال گذشته نزدیک ۱۵ درصد از افراد تحت پوشش کمیته امداد کاسته شده است، اظهار کرد: از بین یک میلیون و ۷۴۰ هزار خانواده تحت پوشش ۲۳۰ هزار نفر از آنها همزمان با توانمندی خود از چتر پوششی کمیته امداد خارج شده و به یک میلیون و ۵۱۰ هزار نفر رسیده است.

فتاح در ادامه با اشاره به اینکه تلاش کمیته امداد این است که این افراد به خودکفایی برسند، تصریح کرد: در کنار افرادی که به دلایل طبیعی مانند فوت، ازدواج، آزادی از زندان و ... از پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند، افراد دیگری نیز با استفاده از دریافت وام قرض‌الحسنه توانمند می‌شوند. سال گذشته متوسط پرداختی وام کمیته امداد به هر خانواده در طول سال سه میلیون تومان بوده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه "اشتغال و تولید ریشه فقر را از بین می‌برد"، اظهار کرد: هر چه دولت و مجلس اشتغال را رونق بدهند، ورودی‌های کمیته امداد کمتر می‌شوند. سال گذشته ۹۰۰ هزار نفر در صف وام اشتغال قرار داشتند که از محل تبصره ۱۶ به ۱۳۵ هزار فقره وام پرداخت شده است. در صورتی که کمیته امداد هیچ ورودی‌ای نداشته باشد پرداخت وام به این ۹۰۰ هزار نفر نزدیک به هفت سال طول می‌کشد.

وی همچنین با بیان اینکه "یکی از گران‌ترین و مهمترین سطح خدمات کمیته امداد مربوط به حوزه مسکن است"، تاکید کرد: سال گذشته ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن بودند و کمیته امداد هر ساله به طور متوسط ۱۰ هزار خانه می‌سازد. با این وجود امسال براساس توافقی که هفته گذشته با بنیاد برکت و سپاه انجام شد این دو نهاد نیز ۱۰ هزار خانه دیگر برای مددجویان کمیته امداد می‌سازند.

فتاح با بیان اینکه "یکی دیگر از کارهای مهم دولت و مجلس در حوزه مسکن، واگذاری ۵۰ هزار واحد مسکن مهر بدون متقاضی به کمیته امداد است"، تصریح کرد: اگر این روند دو سال تکرار شود همه مددجویان بدون مسکن خانه‌دار می‌شوند.

رئیس کمیته امداد در ادامه اظهار کرد: یکی از چالش‌هایی که با آن روبه‌رو هستیم این است که اگر کمیته امداد را خیلی جذاب نشان دهیم ممکن است به بیکاری دامن زده شود. برای مثال ممکن است افراد فکر کنند چرا باید کار کنیم؟ به همین دلیل نباید به تقاضای کاذب دامن بزنیم. همچنین مساله دیگر پراکندگی در ارائه کمک به مردم است. در حال حاضر دفتر امام جمعه و ... محل مراجعه مردم شده است در حالی که نیازمندان باید به کمیته امداد یا بهزیستی مراجعه کنند. ما نیز باید عملکرد شفافی داشته باشیم تا مردم به ما اعتماد کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد همزمان با ماه مبارک رمضان نیز توضیح داد: علاوه بر اعلام توضیح سبد غذایی از سوی دولت، مردم نیز برای اطعام نیازمندان به شکل کالایی یا نقدی به کمیته امداد مراجعه می‌کنند و این کمیته نیز از طریق این کمک‌ها بن‌کارت‌هایی را به نیازمندان اعطا می‌کند. در حال حاضر ایتامی نیز که تحت پوشش یک یا چند حامی قرار می‌گیرند، به طور متوسط هر ماه ۲۰۰ هزار تومان کمک مالی دریافت می‌کنند که این میزان در سال گذشته ۱۵۰ هزار تومان بوده است. کمیته امداد در سطح ملی ۲۵۰ هزار حامی برای فرزندان محسنین جذب کرده است. فرزندان محسنین کسانی هستند که سرپرست دارند اما سرپرست آنها از پرداخت هزینه زندگی آنها ناتوان است.

به گزارش ایسنا، فتاح با بیان اینکه "در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ هزار فرزند در طرح حمایت از ایتام و محسنین قرار دارند"، اظهار کرد: ترجیح بیشتر مردم حمایت از ایتام است؛ این در حالی است که وضع کودکان محسنین به مراتب بدتر از این گروه بوده و نیازمند کمک‌های بیشتری هستند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
0
0
ارزش ریال کم میشود امار تحت پوشش امداد بالا می رود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
0
0
سلام . قبولي طاعات و عبادات

خواهشن پيگيري کنيد چرا افزايش 14 درصد اضافه نشده به مستمري ها .؟؟؟
واقعا مگه چقدر ميشه يک نفر که 53 هزارت مستمري ميگيره 14 درصد اضافه بشه چقدر ميشه (ميشه يک نفره 7 هزار ت افزايش ) که همينو هم قول ميدن و انجام نميشه. ؟؟؟ قرار شد از فروردين ماه انجام بشود. نشد. گفتن ارديبهشت واريز ميشه تا الان که واريز نشده...
قبلا هم به صورت زير پرداخت ميشده. پرداخت ها از تاريخ 27 /2/ 96 تا 28 /12/ 96

يک نفره کل سال 96 . تا تاريخ 12/26/ 96

53 ت مستمري اصلي
95 ت افزايش يارانه
45ت يارانه
.جمع کلشون ميشه 193 هزارت تا تاريخ 12/12/ 96

افزايش 14 درصد پس چي؟ سال 97 کجا رفت ؟

افزايش 14 درصد مستمريي امروز انجام نشده . در حساب ها همان روال قبل پرداخت شده.

يک نفره واريزي . 97/ 2/ 27

53 ت مستمري اصلي
95 ت افزايش يارانه
45ت يارانه
.جمع کلشون ميشه 193 هزارت
.
به اين صورت پرداخت شده ??
سپاس
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین