کد خبر: ۵۳۲۸۳۰
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱

‌ورود مار به منازل همدانی‌ها

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: عملیات‌های انجام شده طی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با توجه به بالا رفتن دما و رشد پوشش گیاهی به علت بارندگی‌ها افزایش یافته است.
آفتاب‌‌نیوز :
 محمدرضا بیاناتی چهارشنبه 13 تیر در کارگروه ایمنی، آتش‌نشانی و خدمات ایمنی همدان، با بیان اینکه یکی از مشکلات گرم شدن هوا ورود مار به منازل مسکونی است، ادامه داد: در باغات و فضای سبز 137 مورد ورود مار طی سال گذشته را شاهد بودیم که امسال بیشتر شده است.

وی یاد آور شد: در حریق پوشش گیاهی و گیاهان خودرو امسال پیش‌بینی از 700 مورد بیشتر است، به طوری‌که گسترش حریق‌هایی از این دست برای تأسیسات زیرزمینی خطرآفرین است.

بیاناتی با تأکید بر اینکه در بحث اطفاء حریق بسیار جدی‌تر ورود می‌کنیم، یادآور شد: سال گذشته حریق انبارها 9 مورد بوده که به معضلی در بازار همدان تبدیل شده بود.

وی با تأکید بر اینکه آتش‌نشانان به صورت 24 ساعته آماده هستند، حریق در مراکز سنتی را نیز 9 مورد دانست و اظهار کرد: حریق مخروبه‌ها 64 مورد بوده که این مورد نیز به علت وجود معتادان به معضلی تبدیل شده است.

وی تعداد مصدومان نجات یافته در عملیات اطفاء حریق و امدادونجات را 85 نفر دانست با بیان اینکه 7 آتش‌نشان نیز مصدوم شدند، خاطرنشان کرد: 9 شهروند طی این عملیات‌ها فوت شدند و نجات‌یافتگان 87 مورد بوده‌اند.

بیاناتی به طور میانگین 13 تا 15 مورد از عملیات‌ها را مربوط به اطفاء حریق و یک‌هزار و 337 مورد را عملیات امدادونجات در سال گذشته دانست و افزود: یک‌هزار و 302 مورد از عملیات‌های امدادونجات درون‌شهری و 35 مورد خارج از محدوده شهر بوده است.

وی با اشاره به 9 نفر متوفی در حوزه امدادونجات و یک‌هزار و 108 نفر نجات‌یافته در این حوزه طی سال گذشته، تصریح کرد: سال گذشته 10 نفر اقدام به خودکشی کردند و 9 مورد سقوط در حفاری‌ها و چاه‌های عمیق گزارش شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان بیان کرد: امسال یک ایستگاه آتش‌نشانی با سیستم اضافه شد چرا که در بخشی از محدوده پرتردد شهر در پیاده‌راه بوعلی، اکباتان و میدان امام(ره) دچار مشکل بودیم که با رایزنی‌های لازم زمینی در منطقه بین‌النهرین تهیه شد و با استقرار امکانات به صورت موقت در شلوغ‌ترین نقطه در حال ارائه خدمات است.

وی مشکل بحرانی در منطقه را تردد و مسافت زیاد دانست و اضافه کرد: ایستگاه 2 و 12 بیشترین برقراری تماس را داشته‌اند.

بیاناتی با اشاره به رهاسازی بلاتکلیف کانتینرهای سوخت‌رسانی پس از حادثه، تصریح کرد: ماه گذشته سه عملیات در تانکرهای سوخت‌رسانی داشتیم که حتی سازمان را نیز دچار مشکل کرد و مجبور شدیم یک منطقه را نیز مسدود کنیم، بنابراین دستگاه‌هایی که مواد نفتی ارسال می‌کنند باید مسئولیت کانتینرها را بپذیرند.

وی با اشاره به اینکه یک‌هزار و 900 مورد دستگاه‌های مختلف مورد پایش قرار گرفتند که 15 تا 20 درصد به موارد توجه کردند، افزود: از اواسط تیرماه امسال پایش دور دوم از اماکن حساس همچون سینماها، سالن‌های اجتماعات و سالن‌های ورزشی را شروع می‌کنیم.

بیاناتی با اشاره به تعیین یک مهلت 45 روزه دیگر برای ایجاد تأسیسات و ایمنی لازم در ساختمان‌های سطح شهر، یادآور شد: درخواست داریم بعد از این مدت برخی اماکن که اقدامات لازم را انجام نداده‌اند با همکاری دستگاه قضا پلمب ‌شوند و بهانه‌هایی از قبیل نبود اعتبار پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه در حوزه سینما با توجه به تردد بالا پایش انجام می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه مسئولان مربوطه به بهانه‌های مختلف از ایجاد ایمنی و تأسیسات لازم در سینماها شانه خالی کرده و ما را وارد بازی سیاسی می‌کنند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: در حوزه ایمنی و پایش‌ها از مراکز درمانی خوب استقبال شد اما در بازار مشکل داریم که کمی با ایجاد پیاده‌راه اکباتان، تردد در این مسیر راحت‌تر شده است.

بیاناتی تعداد بازرسی‌ها را طی سال گذشته حدود یک‌هزار و 900 مورد دانست که در عمر مدیریت آتش‌نشانی استان بی‌سابقه بوده است و ادامه داد: یک‌هزار و 355 مورد مربوط به بازدید پایان‌کار، 677 پایش سطح ایمنی ادارات و دستگاه‌ها و 17 مورد بازدید تجاری بوده است.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه بازار مشکل داریم، اظهار کرد: باید با اصناف این موضوعات حل شود، اگر اتفاقی بیفتد باید مسئولان حوزه سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف پاسخگو باشند، چراکه به اندازه کافی مکاتبات داشتیم و تذکرات لازم را در این زمینه داده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: کل بازدید و پایش‌ها طی دو سال گذشته بیش از 2 هزار منطقه بوده و مرحله بعد پایش بلندمرتبه‌های تجاری و مسکونی است به طوریکه قصد انجام عملیات واقعی در این اماکن را داریم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی همدان با اشاره به پایش 416 ساختمان‌ اداری، 100 مورد اماکن تجاری و 57 مورد اماکن آموزشی، اظهار کرد: 205 مورد پایش اماکن اقامتی و 107 مورد پایش طی ایام نوروز انجام شد.

وی به پایش 191 مورد ساختمان‌های تجمعی، 81 مورد مراکز درمانی، پنج مورد پارکینگ و جایگاه‌های سوخت اشاره کرد و افزود: پایش مراکز درمانی خصوصی نیز در دستور کار است به طوریکه یک مورد پلمب جایگاه سوخت صورت گرفت که با رفع نواقص بازگشایی شد.

به گزارش ایسنا، بیاناتی بیان کرد: پایش مراکز مراقبتی و بازداشتگاهی استان نیز انجام شد، به طوری‌که باید برای ایمنی و تأسیسات زندان مرکزی که ویژه پایش شد نیز فکر جدی شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین