آفتابنیوز : کاوه حاجی علیاکبری در سلسله نشستهای ارائه پژوهشهای مدیریت شهری که با موضوع محلهمحوری و بافت فرسوده در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، با تشریح شرایط موجود در حوزه نوسازی بافتهای فرسوده، گفت: بافتهای فرسوده در شهرها علاوه بر خروج ساکنان قدیمی و سکونت افراد جدید و کمدرآمد در بسیاری از موارد موجب ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی در این محلات میشود.
وی افزود: اگر کمی به شرایط تعیین بافتهای فرسوده در تهران نگاه کنیم متوجه میشویم که تعیین نواحی فرسوده در تهران بدون توجه به شاخصهای لازم انجام شده و حتی نوسازی بافتهای فرسوده نیز با سیاستهای تمرکز بر تخریب مسکن همراه بوده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران با بیان اینکه باید فرآیند نوسازی همراه با برنامهریزی به ویژه با نگاه برنامههای توسعهای باشد، افزود: در حوزه نوسازی باید پژوهشها در چند گام و به صورت مرحلهای انجام شود و در این فرآیند حتما مشارکت شهروندان مدنظر قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در شهر تهران 196 محله وجود دارد که در هر کدام از آنها یک بلوک فرسوده قرار گرفته، ادامه داد: دو سوم از مساحت بافت فرسوده در تهران در 56 محله قرار گرفته که این محلات در 11 منطقه تهران یعنی مناطق مرکزی و جنوب شهر واقع شدهاند.
به گزارش ایسنا، حاجی علیاکبری تاکید کرد: تعداد ساختمانهای مسکونی در محلات بافت فرسوده بیش از دو برابر میانگین شهر است. در حقیقت در 24 محله تعداد ساختمانهای مسکونی چهار برابر میانگین شهر تهران است که 9 درصد از جمعیت شهر در این 56 محله متمرکز شدهاند.