کد خبر: ۵۳۷۹
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۸۴ - ۲۱:۱۲

عجله نکنید ، خبری نیست!

آفتاب‌‌نیوز : آنها نتوانستند با هم کنار بیایند و عاقبت همه باهم برای ریاست جمهوری در برابر یکدیگر قرار گرفتند تا مردم یکی از آنها را انتخاب کند. اما طیفی از این جریان همچنان بدنبال وحدت از دست رفته اصول گرایان است. این در حالی است که همه کاندیدایهای اصول گرا می خواهند دیگری به سودش کنار رود تا او رییس جمهور شود. در این میان برخی از اطرافیان اصولگرایان تصمیم گرفته اند تا با راه اندازی موج خبری و تبلیغاتی کاندیداها را ترغیب به تشکیل کابینه ائتلاف کنند. 

بر همین اساس عضو هيات رئيسه مجلس در اینباره می گوید:اگر اصولگرايان براي ايجاد دولتي كارآمد بتوانند با ياري مردم دست به تشكيل دولت ائتلافي بزنند، مورد قبول است. 

محسن كوهكن عضو فراكسيون اكثريت مجلس تاکید می کند:اگر كانديداهاي اصولگرا و داراي وجه مشترك فكري بتوانند براي تشكيل دولتي توانمند با يكديگر دست ‌ياري بدهند از آن استقبال مي‌كنيم. 

وي می افزاید: اگر كانديداهاي اصولگرا روي اصولي كه قبول دارند به تعامل و بر يك نفر به اجماع برسند و سه نفر ديگر وي را حمايت و ياري دهند، اقدام خوبي است. 

كوهكن نا امیدانه خاطر نشان می کند: اميدوار هستم ظرف چندروز آينده چهار كانديداي اصولگرا با يكديگر به نتايج خدا پسندانه كه باعث شادي همه ملت خواهد شد، برسند.
يك روزنامه نگار و تحليلگر مسائل سياسي هم می گوید :در صورت اجراي طرح تشكيل "تيم اصولگرايان" در آينده مشكلات زيادي براي كشور پديد مي‌آيد. 

امير محبيان می افزاید : براي گذر از وضعيت فعلي و رسيدن به نوعي وحدت در ميان اصولگرايان، اين پيشنهاد داده شد كه از جهاتي مي‌تواند مفيد باشد، اما هر پيشنهاد مفيدي، عملي نخواهد بود. 

وي متذكر می شود: اگر چه من با هر پيشنهادي كه منجر به ايجاد وفاق در جبهه اصولگرايان شود، موافق بوده و از آن حمايت مي‌كنم، اما معتقدم كه اين طرح در صورت عملي شدن در آينده، مشكلات زيادي را پديد خواهد آورد. 

اين روزنامه نگار تصريح می کند: اولاً اين طرح براي عملي شدن با مشكلاتي مانند چه كسي در نهايت كانديدا شود و افراد بايد به سود چه كسي كنار بروند، روبرو است. اما بر فرض كه اين موضوع حل شود،تازه اين موضوع پيش مي‌آيد كه كانديداهايي كه كنار كشيدند در چه پست هايي به كار گمارده شوند. 

محبيان می افزاید: قطعاً وزيري كه خود را در شان رييس جمهور مي‌داند و معتقد است كه اگر كنار نمي‌رفت، آن شخص اصلاً رييس جمهور نمي‌شد، معلوم نيست كه چقدر حرف شنوي از رييس جمهور داشته و از وي تبعيت كند. چرا كه اين شخص با وزيران عادي فرق مي‌كند. 

وي می گوید: بنابراين اگرچه رسيدن به يك وحدت در ميان اصولگرايان امري مثبت است، اما نبايد با طرح هاي من درآوردي، موجبات بروز مشكلات حاد در آينده را فراهم كرد.
اما احمدی نژاد همچنان حرف خود را می زند وهیچ توجهی به این قبیل برنامه ها ندارد. او در واکنش به این طرح می گوید: 

برنده شدن با بازنده شدن در ادبيات من نيست. البته در دنيا ائتلاف معمول است و اگر فضا صميمي باشد هر كس انتخاب شد مي تواند از ديگران استفاده كند. اما من معتقدم دولت بايد در خدمت ملت باشد نه احزاب، افراد و گروهها. ملاك من كار آمدي، دلسوزي و همه جانبه نگري است هر كس اين صفات را دارد در مديريت اجرايي كشور و در دولت آينده از او استفاده خواهم كرد.
و محسن رضايي هم در واکنش به این طرح می گوید:اگر آرايش فضا به همين صورت ادامه پيدا كند و دولت ائتلافي شكل نگيرد، انتخابات به دور دوم كشيده مي‌شود و چون ممكن است مردم در دور دوم كمتر شركت كنند رييس‌جمهور با رايي كمتر از 10 ميليون وارد دولت خواهد شد. 

محسن رضايي در ديدار مسوولان ستادهاي مناطق تهران و ستاد ائتلاف اقدام ملي متشكل از "جبهه‌ي نسل سوم، جبهه وفاق ايران اسلامي، جبهه‌ي فرزندان زاگرس و جبهه‌ي عدالت‌خواهان سبز و حزب جمعيت ايران اسلامي" اظهار داشت: اين مساله به حيثيت و اعتبار بين‌المللي كشور خسارت وارد مي‌كند و از نظر داخلي هم اقتدار دولت فرو مي‌ريزد، به همين دليل بهتر است ائتلاف پيرامون سه نفر از نامزدهاي انتخاباتي شكل بگيرد و يك انتخابات سه قطبي در كشور انجام شود. 

با این توصیف خیلی عجله نکنید ، اصولگرایان به نتیجه نخواهند رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین