کد خبر: ۵۳۸۵۱۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸

درمان زخم‌های جدی با مواد پلیمری

محققان دانشگاه " تگزاس اِی اَند اِم"( Texas A&M) و موسسه فناوری "استیونز"(Stevens Institute of Technology) مواد جدیدی را تولید کرده‌اند که می‌توانند زخم‌های جدی را درمان کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
 محققان دانشگاه "تگزاس اِی اَند اِم"(Texas A&M) و موسسه فناوری "استیونز"(Stevens Institute of Technology) در حال کار و توسعه مواد جدیدی هستند که بتواند در درمان‌ زخم‌های حساس، به کلینیک‌های درمانی کمک کند.

این روکش‌های پلیمری حاوی نانوفیبرهایی هستند که آنتی‌بیوتیک‌ها را در خود نگه داشته و مواد آن‌ها را آزاد می‌کنند. نانوفیبرها این مواد را کاربردی می‌سازند و هنگامیکه در زخم تغییراتی ایجاد می‌شود، واکنش نشان می‌دهند.

"ویکتوریا آلبرایت" محقق این پروژه اظهار کرد، در این پروژه، ما روی ساخت مواد پلیمری تمرکز کردیم که بتوانند آنتی‌بیوتیک‌ها را جذب و آزاد کنند.

آنتی بیوتیک‌ها در درون "میسل‌ها"(micelles) نگهداری می‌شوند. میسل‌ها گروهی از مواد فعال سطحی متراکم هستند که در یک کلویید مایع پراکنده‌اند. 

این میسل‌ها در فیبرهای زیست تخریب پذیر قرار می‌گیرند که سطح مواد را می‌پوشانند.

این محققان آزمایشاتی را روی مواد مدنظر خودشان انجام دادند و این مواد را در معرض باکتری‌های بیماری‌زایی قرار دادند که می‌توانستند منجر به نابودی این مواد شوند.

علاوه بر این، به علت ساختار پیچیده فیبرها و میسل‌ها، به نظر می‌رسید که این مواد میزبان خوبی برای رشد و حرکت سلولی باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، در نهایت، بررسی این عوامل منجر به تولید باندهایی شگفت انگیز شد.

 این در حالی است که بررسی‌های محققان در این پروژه ادامه دارد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین