کد خبر: ۵۳۹۲۵۰
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲

کاهش نگرش منفی آمریکایی‌ها به ایران

خبرگزاری رویترز می‌گوید در یک نظرسنجی که ماه گذشته اجرا کرده آمریکایی‌ها نسبت به سه سال پیش ایران را کمتر یک تهدید امنیتی جدی دانسته‌اند و در عوض روسیه را بیش از پیش تهدید علیه خود محسوب می‌کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
در این نظرسنجی که رویترز آن را یک بار در بهار سال ۲۰۱۵ و برای بار دوم در ماه ژوئیه گذشته انجام داده بیش از ۳۰۰۰ هزار نفر شرکت کرده‌اند و نظر خود را در حوزهای تهدید فوری و جدی، تهدید متوسط یا عدم اطمینان؛ تهدید کم و فقدان تهدید ارایه کرده‌اند.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ آن طور که نمودارهای نظرسنجی رویترز نشان می‌دهد از ۳۲۷۵ شرکت‌کننده در نظرسنجی بهار ۲۰۱۵ حدود ۳۰ درصد ایران را یک تهدید فوری برای ایالات متحده ارزیابی کرده بودند در حالی که نمودار این نظرسنجی (از ۴۴۷۱ نفر) در ماه گذشته میلادی به ۲۲ درصد کاهش یافته است. در عوض درصد آنهایی که در سال ۲۰۱۵ ایران را تهدیدی متوسط تلقی می‌کردند از ۱۷.۷ درصد به ۲۰.۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

این نظرسنجی همچنین نشان داده است که تعداد کسانی که در سال ۲۰۱۵ ایران را هرگز تهدیدی برای آمریکا محسوب نمی‌کردند افزایش یافته و از ۴ درصد در سال ۲۰۱۵ به ۷ درصد در سال جاری میلادی رسیده است.

نتایج دو نظرسنجی رویترز از آن لحاظ می‌تواند حائز اهمیت تلقی شود که در بازه زمانی امضای توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی در سال ۲۰۱۵ (در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما) و اکنون پس از خروج ایالات متحده از این توافق نامه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ روی داده است.

همزمان نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد مردم آمریکا در سه سال گذشته نسبت به روسیه بدبین‌تر شده اند و اکنون این کشور را بیشتر از پیش تهدیدی علیه خود محسوب می‌کنند.

پرونده ادعایی هم‌دستی میان ستاد دونالد ترامپ و مسکو که در دو سال گذشته همواره در صدر اخبار آمریکا بوده و هم اکنون هم نخستین دادگاه رسمی مرتبط با آن در جریان است و پل منافارت، رئیس سابق ستاد آقای ترامپ در آن متهم ردیف اول است، می‌تواند از علل افزایش بدبینی مردم آمریکا به روسیه محسوب شود.

کاهش نگرش منفی آمریکایی‌ها به ایران

این نظرسنجی در فاصله زمانی ۳ سال برگزار شده است

منبع: بی بی سی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین