آفتابنیوز : 
این سیاستمدار کهنه کار آمریکایی در گفتوگو با تلویزیون بلومبرگ سیاستهای جرج بوش در مورد ایران را محکوم به شکست خواند اما توضیح بیشتری در خصوص چگونگی اصلاح آن نداد. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا مجبور میشود با واقعیت ایران هستهای کنار بیاید گفت: خیلی مطمئن نیستم که آنها به دنبال چنین مسالهای (سازش با ایران) باشند.
وی در عین حال، همانند سایر مقامات آمریکا ایران رامتهم به تلاش برای ساخت سلاح اتمی کرد و گفت: مقامات ایران برنامه هستهای جامعی را دنبال میکنند که این کشور را در موقعیت تولید سلاح اتمی قرار میدهد.
وی افزود: ژاپن میتواند خیلی سریع سلاح اتمی بسازد، اما این کار را انجام نمیدهد و گمان میکنم این همان چیزی است که ایران میخواهد به آن برسد.
وی در خصوص سیاستهای آمریکا در عراق نیز گفت: دولت جرج بوش برای آرام کردن مخالفان خود ظاهرا میگوید که طرح عقبنشینی از عراق را در دست بررسی دارد اما واقعا این طور نیست و این تنها یک فریب است. چون در همین حال به تعداد نیروهایش در عراق میافزاید.
وی پیشنهاد داد مقامات آمریکا و عراق همزمان و پیش از پایان سال 2007 تاریخی را برای عقبنشینی سربازان آمریکایی اعلام کنند. بنا به گفته وی این مساله تحت هر شرایطی باید اتفاق بیفتد حتی اگر عراق به کشوری سکیولار و دمکرات هم تبدیل نشده باشد.
با پیروزی دمکراتها در کنگره، جرج بوش تحت فشار منتقدان برای پایان بخشیدن به عملیات نظامی در عراق قرار گرفته است. برژینسکی نیز با شرکت در جلسات دمکراتها حمایت خود از مواضع آنها را اعلام کرده است. برژینسکی همچنین پیشبینی کرد پس از عقبنشینی آمریکا، عراق به ثبات مورد نظر دست نیابد و قدرت در ائتلافی میان شیعیان و کردها قرار بگیرد.
برژینسکی 78 ساله از 1977 تا 1980 مشاور جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا بود. در زمان حضور وی در کاخ سفید، آمریکا روابط خود با چین را بهبود بخشید و توانست با اتحاد جماهیر شوروی به توافقی درخصوص محدود ساختن تسلیحات هستهای دست یابد.
گفتنی است سیاستمداران دیگری چون هنری کیسینجر نیز با برژینسکی هم عقیدهاند. کیسینجر از اعضا مذاکرات صلح پاریس در سال 1973 که منجر به عقبنشینی آمریکا از ویتنام شد اخیرا پیروزی نظامی آمریکا در عراق را غیر ممکن دانست.