آفتابنیوز : 
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: من به عنوان یک اقتصاددان با طرحهای زود بازده و طرح اشتغالزدایی به این شیوه مخالفم زیرا طرحهای زودبازده رشد اقتصادی ایجاد نمیکند چون هم در بخش صنعت و هم در بخش کشاورزی کاربرد ندارند و فقط در بخش خدمات کاربرد دارد.
به گفته وی، طرحهای زودبازده اگرچه برای مدت کوتاهی یک مقدار اشتغال ایجاد میکند اما مسکن است. نگاه دولت باید بلند باشد و بخش خصوصی را به سرمایهگذاری در طرحهای بلند مدت تشویق کند که میتواند اشتغال پایدار ایجاد کند.
دکتر تقوی تاکید کرد: برای ایجاد اشتغال پایدار باید از منابع کشور به طریق بهینه استفاده کنیم و اقتصادمان را ارتقا دهیم.
بسیاری از کشورها که به لحاظ اقتصاد از ما عقبتر بودند و منابع کشورما را هم نداشتند امروز از ما جلو زدهاند. به عنوان مثال مقایسه کنیم 30 سال پیش کرهجنوبی با 30 سال پیش ایران و وضعیت کنونی اقتصاد ایران و کرهجنوبی را.
وی ادامه داد: این مقایسه نشان میدهد که کرهجنوبی از استراتژیهای مناسب برای رشد و توسعه اقتصادی استفاده کرده است. بنابراین این مشاوران اقتصادی احمدینژاد هستند که باید تشخیص دهند کدام سیاستهای اقتصادی با ساختار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران سازگاری دارد.
وی با بیان اینکه اقتصاد ایران، اقتصادی پویا نیست، تصریح کرد: اقتصاد پویا روز به روز تکنولوژی جدید تولید میکند و تمرکز آن بر تولید و طرحهای بلند مدت است، نه طرحهای کوتاه مدت و زود بازده. بنابراین برخلاف نظرات مشاوران اقتصادی دولت نهم، اقتصاد ایران هم اکنون غیر پویاست.
تقوی سپس با اشاره به افزایش نرخ تورم در شش ماهه نخست سال جاری در مقایسه با 6 ماهه نخست سال گذشته گفت: دلیل افزایش تورم در6 ماهه نخست سال جاری نبود نگاه مشاوران اقتصادی دولت نهم به تولید و طرحهای بلند مدت است. هم اکنون در کشور ما تولید به اندازه تقاضا نیست و اقتصاد در حالت رکود است. بنابراین برای کاهش تورم باید اقتصاد ایران را به حرکت درآوریم.
وی تاکید کرد: تورم در اقتصاد به زیان حقوقبگیران و به نفع سوداگران است و این مساله نشان دهنده توزیع ناعادلانه درآمد است، برخلاف آنچه مشاوران اقتصادی رئیس جمهور هدفشان بوده و از آن میگویند. بنابراین افزایش تورم نشان میدهد راهی که مشاوران اقتصادی دولت نهم رفتهاند، راه مناسبی نبوده و باید راه مناسب را پیدا کنند.
به اعتقاد دکتر تقوی، یکی از دلایلی که مشاوران اقتصادی رئیس جمهور نتوانستهاند راه مناسب برای توزیع عادلانه درآمد را پیدا کنند، درگیر شدن با کارهای روزمره بوده که باید خود را از انجام کارهای روزمره جدا کنند و سیاستهای اقتصادی مناسب را پیشنهاد کنند.