آفتابنیوز : 
پیروزی سیاسی حزبالله در این راستا میتواند تکمیل کننده موفقیتهای نظامی این گروه در مقابل اسرائیل باشد. روزنامه گاردین در تحلیلی مینویسد اسرائیل، آمریکا و انگلیس آشکارا نگران پیروزی حزبالله در مقابل دولت فواد سینیوره هستند. چرا که میدانند با این پیروزی جای پای سوریه و بویژه ایران در منطقه محکم میشود. اسرائیلیها بیش از همه نگرانند و یک مقام سابق اطلاعاتی آنها میگوید: اگر دولت سینیوره سقوط کند، این بدان معنی است که باید لبنان را تحت کنترل ایران بدانیم.
قاهره، امان و ریاض نیز به اندازه آمریکا و اسرائیل نگرانند. بویژه عربستان سعودی نگرانی خود را در دیدار با دیک چنی معاون رئیس جمهور آمریکا ابراز کرد. در واقع چنی برای شنیدن نگرانی سعودیها از فعالیتهای ایران در عراق، فلسطین، لبنان و خلیج]فارس[ به این کشور سفر کرده بود.
این مساله در بیانیهای که مقامات سعودی پس از این دیدار منتشر کردند نیز قابل مشاهده است. براساس این بیانیه ریاض از آمریکا میخواهد سیاستهایش را منطبق با شرایط واقعی منطقه و توازن تاریخی حاکم بر آن طراحی کند. به بیان روشنتر عربستان خواستار مسئولیتپذیری بیشتر کاخ سفید در خاورمیانه است.
با نگاهی به رویدادهای خاورمیانه میتوانیم بفهمیم که ریاض در چند جبهه به طور غیر مستقیم به مواجهه با ایران میپردازد. در فلسطین با حمایت از محمود عباس در مقابل حماس که از طرفداری ایران برخوردار است. در لبنان با حمایت از دولت سینیوره در مقابل حزبالله. اما مهمترین عرصه نبرد ایندو در عراق است.
تسلط ایران بر عراق، به خطر افتادن موقعیت اقلیت سنی در این کشور و به هم خوردن توازن قدرت سیاسی و مذهبی در سراسر خلیج] فارس[ از جمله دلایل نگرانی سعودیها از شکست آمریکا در عراق عنوان شده است.
نواف عبید مشاور دولت عربستان چندی پییش در گفتوگو با واشنگتن پست گفت: همانطور که آمریکا بدون دعوت وارد عراق شد اکنون نیز نباید عراق را سه زده ترک کند. وی افزود: اگر این مساله اتفاق بیفتد باید مشاهد دخالت عربستان سعودی در عراق برای مقابله با شبهنظامیان شیعی طرفدار ایران در حمایت از اقلیت سنی در عراق باشیم.
وی همچنین گفت: عربستان سعودی آماده است در صورت نیاز در مقابل حمایت ایران از شیعیان به حمایت مالی و تسلیحاتی از سنیها بپردازد. بنا به گفته وی ریاض حتی میتواند با افزایش تولید نفت و کاهش قیمت جهانی آن به اقتصاد ایران ضربه بزند.
البته ایران نگرانیهای عربستان را بیمورد میداند. یک مقام دولت ایران میگوید: هیچ دلیلی برای نگرانی سعودیها وجود ندارد. چرا که تهران به فکر طراحی امپراطوری منطقهای نیست. وی میافزاید: چیزی که برای همه ما مهم است پایان بخشیدن به دخالتهای غرب در عراق، لبنان و کل منطقه است. غرب باید بپذیرد که مشکلات منطقه باید بدست بازیگران منطقهای حل شود.