کد خبر: ۵۴۴۴۰۴
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹

اکرمی: دستگاه‌های موازی باید کنار بروند تا اوضاع رو به راه شود

واقعا در طول 40 سال بعد از پیروزی انقلاب، در حوزه های مختلف تشکیلات موازی داشته‌ایم
آفتاب‌‌نیوز :
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران با بیان اینکه هر کسی باید کار خود را انجام دهد و اگر خلاف و خطایی دید، از راه خودش وارد شود، گفت: هر دستگاه موازی باید کوتاه بیاید، کنار برود و جای خود را به مجموعه‌ای که حق است بدهد تا اوضاع رو به راه شود.

به گزارش خبرآنلاین، چندی پیش برخی مخالفان دولت صحبت از آن کردند که دولت در اداره کشور ناتوان است بنابراین دولت پنهان باید اداره امور را به دست گیرد.

در اقدامی دیگر هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری نظارت بر دولت را در دستورکار اجلاسیه اخیر این نهاد قرار داد که انتقاد علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی را در پی داشت. مطهری در یادداشتی اعتراضی نوشت: «نگاهی به قطعنامه پنجمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری که صرفا شامل رهنمودهای اقتصادی است نشان می‌دهد که مجلس خبرگان به کلی از مسیر قانونی خود خارج شده و وارد حوزه اختیارات مجلس و دولت شده است. ورود به موضوع بازار ارز و سکه چه ارتباطی با وظایف این مجلس دارد؟ حال که مجلس خبرگان به وظیفه اصلی خود نمی‌پردازد بهتر است از برگزاری اجلاس‌های خود که موجب استهلاک بیت المال است صرف نظر کند.»

رهبر معظم انقلاب همواره جامعه و ارکان حاکمیت را به رعایت قانون و مقررات توصیه می کنند. ایشان در دیدار با اعضای مجلس خبرگان نیز تأکید کردند: «دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد».

سیدرضا اکرمی درباره این رهنمود مقام معظم رهبری به خبرآنلاین گفت: واقعا در طول 40 سال بعد از پیروزی انقلاب، در حوزه های مختلف تشکیلات موازی داشته‌ایم. دولت باید نظارت و هدایت انجام دهد و آنجاکه خلاف اتفاق می افتد، قوه قضائیه رسیدگی کند. هر دستگاه موازی باید کوتاه بیاید، کنار برود و جای خود را به مجموعه ای که حق است بدهد تا اوضاع رو به راه شود.

وی با اشاره به رویکردهای افراطی و تفریطی افزود: اگر به فردی اطمینان است، هیچ نقدی را علیه او نمی پذیرند و اگر نسبت به او بدبین هستند، هیچ حُسنی را برایش لحاظ نمی کنند، در حالیکه افراط و تفریط هر دو ناصحیح‌اند و باید به اعتدال توجه کرد. ما این مسائل را در مقام عمل زیاد داریم.

عضو جامعه روحانیت مبارز درباره ورود مجلس خبرگان به حوزه وظایف مجلس شورای اسلامی در نظارت بر دولت اظهار کرد: هر کسی باید وظیفه خودش را طبق قانون و نظر رهبری تشخیص دهد و طبق همان عمل کند. کار آنقدر زیاد است که اگر یک نماینده مجلس به قصه قانونگذاری و نظارت عمل کند اصلا وقت اضافی ندارد که به کارهای غیر حوزه وظایفش برسد یا دولتی ها آنقدر کار دارند که اگر به کار خود برسند وقت اضافی برای امور دیگر ندارند.

سیدرضا اکرمی

وی با بیان اینکه هر کسی باید موقعیت خود را ارزیابی کند، ادامه داد: آیا من سیدرضا اکرمی موی دماغ یا دست کمک کسی هستم؟ اگر می بینم جایگاه من این نیست که موی دماغ کسی باشم نباید چنین عمل کنم بلکه باید کار خودم را انجام دهم.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره این دیدگاه که معتقد به روی کارآمدن دولت پنهان برای اداره کشور است، گفت: خیر، کسی به دنبال تبرئه یا تخطئه دیگری نباید باشد. اولا هر کسی باید کار خود را انجام دهد و بعد هم اگر خلاف و خطایی از کسی می‌بیند باید از راه خودش وارد شود.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری یادآور شد: در قانون اساسی اصل 90 وجود دارد که می گوید هر کسی شکایت از قوه یا دستگاهی دارد باید به این کمیسیون مراجعه کند نه آنکه خودش پشت تریبون بیاید یا روی منبر خطابه بگوید یا قلم روی کاغذ بیاورد. متأسفانه گاهی یک استاد اقتصاد حرفی می زند که اصلا حرفش ناصحیح است. مثلا اخیرا دیدم کسی گفته «به امام جام زهر خوراندند حالا می خواهند در مذاکره به رهبری جام زهر بخورانند». این چه تعابیری است؟ استاد اقتصاد باید به مسائل اقتصادی برسد.
خبرانلاین 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین