آفتابنیوز : 
علی نوذرپور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره تلاش اصلاحطلبان برای جلب آرای خاموش جامعه تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد در صورتی که امکان استفاده از فضاهای عمومی برای اصلاحطلبان فراهم باشد، برنامههای خود را برای مردم تشریح کرده و پیام خود را به گوش مردم برسانیم، در حالی که هم اکنون برای یک سخنرانی و گردهمایی با محدودیتهای جدی مواجه هستیم.
وی در توضیح این موضوع اظهار داشت: ما برای انجام سخنرانی از وزارت کشور تقاضا کردیم که سالن بزرگ وزارت کشور را در اختیار ما قرار دهد اما وزارت کشور با این درخواست مخالفت کرد. این در حالی است که از این فضا برای جشنها و عروسیها استفاده میشود اما برای کاندیداهای شوراها امساک میکنند.
وی در ادامه افزود: اصلاحطلبان طبیعی است که قادر به استفاده از صدا و سیما نیستند و حرکت صدا و سیما در جهت تقویت محافظهکاران است. در چنین فضایی چگونه ممکن است اصلاحطلبان صدای خود را به گوش مردم برسانند. این مشکلی است که اصلاحطلبان با آن دست به گریبانند.
وی در پاسخ به این سوال که «در چنین فضایی چه باید کرد» پاسخ داد: نیروهای روشنفکر و درد آشنای جامعه باید این ضرورت را که اداره امور جامعه صرفا با یک سلیقه ممکن نیست را به گوش مردم برسانند. چون برای اینکه بتوانیم کشور را به سمت توسعه سوق دهیم باید از همه ظرفیتها و توان جامعه استفاده کنیم.
کاندیدای فهرست ائتلاف اصلاحطلبان در ادامه این گفتوگو درباره برنامههای اصلاحطلبان در اداره شهر گفت: یکی از مسائلی که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد مدیریت نیروی انسانی در شهرداری تهران برای ارتقای دانش پرسنل شهرداری و تاکید بر شکلگیری و تقویت مرکز آموزش شهرداری است.
نوذرپور افزود: برای ارتقای مدیریت شهرداری باید نیروی انسانی موجود را آموزش دهیم و از سوی دیگر نیروهای انسانی که در شهرداری فعالیت میکنند، باید در جایگاه واقعی خود بکار گرفته شوند و پستها براساس ویژگیهای فنی و تخصصی و تجارب مرتبط واگذار شود.
به گفته وی، یکی از مسائلی که هم اکنون در شهرداریها شاهده هستیم انجام کار بدون مطالعه و تحقیق است. به گونهای که این کارها بدون مطالعه و بدون هماهنگی با هم انجام میشود.
نوذرپور برای رفع این مشکل معتقد است که بایستی یک مرکز پژوهشی قوی در زمینههای مرتبط با وظایف شهرداری تهران که پاسخگوی نیازهای مطالعاتی در عرصه ترافیک، مدیریت، پسماند، امور شهرسازی و خدمات شهری مانند آتشنشانی، فضای سبز و . . . باشد، تاسیس شود تا شهرداری از حالت روزمره و جاری به سمت برنامهای و مدیریت دانش پایه و پژوهش محور حرکت کند و مدیریت شهردارها به سوی مدیریت علمی سوق داده شود.
نوذرپور تصریح کرد: شهرداری تهران باید مطالعاتی که در بخشهای مختلف انجام میدهد براساس مطالعات پژوهشی و برنامههای دراز مدت و میان مدت تدوین شود و به تصویب شورای شهر برسد. وی تاکید کرد: نقص جدی که هم اکنون در مدیریت شهرداری شاهد هستیم، نبود برنامه است. در همین چارچوب سرعت بخشیدن به تصویب طرح جامع شهر تهران که در شورای شهرسازی و معماری در مرحله بررسی است از اولویت جدی برخوردار است.