آفتابنیوز : 
ریچارد هاس در مصاحبهای که با سایت شورای روابط خارجی آمریکا انجام داده در خصوص قضاوت خود در مورد محتوای گزارش گروه مطالعات عراق گفت: «اولین کلمهای که درباره این گزارش به ذهن من خطور میکند این است که این گزارش، گزارشی هوشمندانه است که شرایط عراق، کارهایی که آمریکا میتواند انجام دهد و نتایج احتمالی شکست آمریکا در عراق را بیان میکند».
هاس در پاسخ به این سوال که اگر وی هم اکنون در کاخ سفید بود و این گزارش روی میز او گذاشته میشد چه واکنشی به پشنهاد گزارش بیکر برای خروج سربازان آمریکایی از عراق و مذاکره با ایران و سوریه نشان میداد گفت:«در این گزارش به خروج سربازان آمریکایی از عراق طبق یک برنامه زمان بندی شده و مذاکره با ایران و سوریه اشاره شده ولی اصراری وجود نداشته که دولت بوش کارهایی انجام دهد (مذاکره با ایران)که بشدت مخالف آن است: برای مثال در این گزارش با پیشنهاد خروج زودهنگام سربازان آمریکایی از عراق مخالفت شده ولی اگر دولت عاقل بود تنها کاری که میکرد تشکر کردن از این گزارش نبود، کاری که بوش در حال حاضر تنها آنرا را انجام داده و در عوض به تعدادی از پیشنهادات این گزارش عمل میکرد».
هاس در ادامه اظهارات خود با اشاره به اینکه پیشنهاد او به دولت عمل به بخش زیادی از پیشنهادات این گزارش است گفت: «من نمیتوانم بگویم که اگر دولت هر کاری که در این گزارش پیشنهاد شده انجام دهد حتما موفق خواهد شد ولی پیشنهاداتی در این گزارش وجود دارند که میتوانند بهترین فرصتها برای بهبود وضعیت آمریکا باشند».
هاس همچنین درباره پیشنهاد گزارش بیکر مبنی بر ضرورت مذاکرات آمریکا با ایران و سوریه گفت: «در این گزارش به این موضوع اشاره شده که با وجود اختلافاتی که آمریکا با ایران و سوریه دارد، منافع مشترکی نیز برای طرفین وجود دارد که مهمترین آن جلوگیری از تجزیه عراق است». بنابر اظهارات ریچارد هاس نمیتوان صراحتا گفت که برگزاری چنین مذاکراتی تاثیر به سزایی در خط سیر عراق دارد ولی نباید مذاکره را امتحان نکرده رد کرد.
هاس در ادامه اظهارات خود با هوشمندانه توصیف کردن پیشنهاد بیکر برای خودداری آمریکا از پیششرط گذاشتن برای آغاز مذاکره با ایران در صورت تعلیق فعالیتهای هستهای در این کشور گفت: «گزارش بیکر آمریکا را مجبور نکرده که یک دفعه سیاست های خود در قبال ایران را معکوس کرده و با شرط تعلیق فعالیتهای هستهای در ایران بر سر میز مذاکره با تهران بنشیند، بهترین کاری که آمریکا میتواند برای مذاکره با ایران انجام دهد، انجام مذاکرات چند جانبه با حضور همسایگان عراق و اعضای دائمی شورای امنیت است، این کار به آمریکا فرصت میدهد که مشکلات خود با ایران را کنار گذاشته و با کمک ایران قسمتی از مشکلات خود در عراق را حل کند». بنابر اظهارات هاس آمریکا نمیتواند مشکلات خود در عراق را با شرط تعلیق فعالیتهای هسته ای در ایران برطرف کند.