آفتابنیوز : 
در گزارش مجله آمریکایی تایم در توضیح علت انتخاب مردم به عنوان فرد منتخب سال آمده است: «یقینا اشخاصی وجود دارند که ما میتوانیم آنها را به خاطر اتفاقاتی که شخص مهمی نیست ولی در سال 2006 رخ دادند به دلایل زیادی مقصر کنیم. اوضاع عراق بسیار بدتر شد، نبرد سختی میان اسرائیل و حزبالله لبنان رخ داد، بحران دارفور هنوز مایه نگرانی است، کیم جونگ ایل دیکتاتوری که فکر میکند شخص مهمی است بمب اتمی بدست آورد و محمود احمدینژاد رئیسجمهوری ایران نیز قصد دارد به دانش هستهای دست یابد. در همین حال هیچکسی دمای کرهزمین را ثبات نگه نداشت و سونی نیز پلی استیشن 3 را به اندازه کافی تولید نکرد. اما اگر به سال 2006 از زاویه دیگری نگاه کنید شما شاهد قصه دیگری خواهید بود، قصهای که در مورد جنگ یا یک مرد بزرگ نیست بلکه در مورد جامعه و همکاری در مقیاسی است که پیش از این شاهد آن نبودهایم. آن در مورد سایتهای اینترنتی مثل ویکی پدیا، مای اسپیس و یوتوپ و سایر سایتهای اینترنتی است. بر خلاف گذشته که اینترنت تنها برای تحقیقات علمی استفاده میشد امروزه با شهروندان «دموکراسی جدید دیجیتالی» مواجه هستیم».
گردانندگان این مجله میگویند که اینترنت توازن قدرت رسانهها را از طریق وبلاگنویسی، کلیپهای ویدئویی و شبکههای اجتماعی تغییر داده و شهروندان جای نهادها را گرفتهاند.
اعطای عنوان فرد منتخب سال از سوی این مجله آمریکایی که از سال 1927 و بنابر ایده توماس کارلیل فیلسوف اسکاتلندی آغاز شده همواره یکی از جنجال برانگیزترین محورهای کاری مجله تایم بوده است.
انتخاب مردم به عنوان فرد منتخب سال در شرایطی صورت گرفت که محمود احمدینژاد یکی از کاندیداهای منتخب مردم جهان در نظرسنجی اینترنتی این مجله بود. احمدینژاد در ماههای اخیر گفته بود که دنیا به سرعت در حال احمدینژاد شدن است ولی بهرحال جلد مجله تایم احمدینژادی نشد.