آفتابنیوز : به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، گرامیمقدم با بیان این که «این نشست بیش از یکساعت و نیم به طول انجامید»، اظهار داشت: در این نشست به هیچ یک از پرسشهای ما پاسخ داده نشده و ما با ابهامات جدیدی نیز روبرو شدیم.
سخنگوی حزب اعتماد ملی یکی از اصلیترین پرسشهای اعضای فراکسیون اقلیت را «فاصله زمانی بین اتمام انتخابات و شمارش آرا» دانست و گفت: باید پاسخ داده شود که چرا طبق آییننامه قانون انتخابات که میبایستی بلافاصله پس از اتمام زمان مقرر تعیین شده برای آخرین مهلت رأیدهندگان صندوقها شمارش و بر سایتها منتقل شود این کار انجام نشده است.
وی افزود: پرسش دیگر ما این بود که چرا وزارت کشور هماهنگی لازم را با هیأتهای نظارت برای نحوه شمارش آرا از قبل اتخاذ نکرده بود و پس از 24 ساعت هیچ خبری از شمارش آرا نبود و تا 58 ساعت وزارت کشور در سکوت کامل بود؟
میزان رأیدهندگان در تهران دیگر پرسش اعضای فراکسیون اقلیت بود که گرامی در این باره اظهار داشت: فرماندار تهران مدعی است در سر صندوقها تعرفهها شمارش شده است و پیشبینی ما حدود یک میلیون و دویست هزار نفر است اما با گذشت بیش از 60 ساعت همچنان فرماندار از میزان شرکتکنندگان بیخبر است. این در حالی است که خبرگزاری فارس رقم دو میلیون دویست و سی و چهار هزار نفر مشارکت را اعلام کرد و هیچگونه تکذیبیهای از سوی وزارت کشور صادر نشد.
سخنگوی حزب اعتماد ملی افزود: با توجه به اینکه اعلام میشود مشارکت حداکثری داشتهایم نمیشود مشارکت 20 درصدی آرا را که فرماندار مدعی است مشارکت حداکثری دانست. وی با اشاره به جلسه روز یکشنبه اعضای فراکسیون اقلیت مجلس با وزیر کشور تصریح کرد: ایشان خبر از رقم 8 میلیون شمارش آرا شورای شهر خبرگان و مجلس را اعلام کرد و مشارکت در شوراها را قریب دو میلیون نفر ذکر کردند. وی گفت: بین هیأت نظارت و فرماندار تهران در جلسه نیمه شب دوشنبه در مورد کل آرا اختلاف بود.
گرامیمقدم به پرسشهای نمایندگان در نطقهایهای قبل از دستور اشاره کرد و افزود: نمایندگان خواستهاند تعدد آرای انتخابات خبرگان، شوراهای شهر و روستا و مجلس شورای اسلامی به تفکیک به ارایه شود و پرینت 54 سایت شمارش آرا به آنان اعلام و کل آرای شهر تهران مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: در این دیدار متأسفانه فرماندار تهران نه تنها هیچ اطلاعاتی از سایتهای شمارش آرا ارایه نکرد و به قول معاون پارلمانی وزیر کشور در مورد ارایه پرینت شمارش آرا عمل نشد بلکه از بازدید نمایندگان فراکسیون اقلیت از سایت شمارش آرا در فرماندار تهران ممانعت به عمل آمد.
گرامی مقدم اظهار داشت: اگر نمایندگان مردم نمیتوانند از مکانی که رأی مردم اعلام میشود بازدید کنند، چه کسانی میتوانند؟ مستندات صحت آرای تهران را کدام مرجع بیطرف باید اعلام کند؟ در حالی که اعضای هیأتهای نظارت و اجرایی از یک جریان سیاسی هستند.
سخنگوی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: آرای ریخته شده در صندوق تهران همچنان در ابهام است و در جلسات مختلف برخی مسئولین هیأتهای اجرایی نظارت با لحن شوخی اذعان میکردند حق اصلاحطلبان در حد 4 نفر کافی است.
گرامی تأکید کرد: ما نیز اعلام کردیم صدقه نمیخواهیم رأی مردم هر چه هست، همان را اعلام کنند و ما تا همه ابهاماتمان برطرف نشود برای حفاظت از رأی مردم عقبنشینی نخواهیم کرد.