کد خبر: ۵۵۳۸۴
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۸۵ - ۱۴:۰۶
فدراسيون فوتبال و جذابيت‌هاى يك كرسى

یک صندلی و یک دنیا حرف!

آفتاب‌‌نیوز : صفايى درباره اينكه آيا مسؤولان سابق فدراسيون فوتبال می‌توانند در دور جديد انتخابات اين فدراسيون شركت كنند، گفت: اساسنامه جديد مشخص خواهد كرد نامزدهاى فدراسيون فوتبال بايد حايز چه شرايطى باشند و هر نامزدى كه حايز شرايط مندرج در اساسنامه باشد آزاد است در انتخابات شركت كند و هيچ گونه محدوديتى از نظر فيفا در اين زمينه وجود ندارد.

شرايط فعلى و حرف‌هاى صفايى فراهانى نشانگر اين نكته است كه براى انتخاب رييس جديد فدراسيون فوتبال قرار است يك انتخابات آزاد برگزار شود، انتخاباتى بر مبناى اساسنامه جديد و با يك چارچوب مشخص. طبق شنيده‌هاى ما قرار است در اساسنامه جديد نوع چينش و تعداد اعضاى مجمع دچار تغيير شود. پيش بينى می‌ شود مجمع جديد ۷۷ عضو داشته باشد و بر خلاف گذشته هيأت‌هاى استان رأى و نقش كمرنگى داشته و افرادى صاحب رأى شوند كه از دانش، بينش و كوشش لازم در فوتبال برخوردار باشند. 

اين در حالى است كه فيفا ۱۰۰ روز به فدراسيون ما فرصت داده تا دوره گذر را انجام دهد. در اين ۱۰۰ روز كميته بازنگرى (۶ نفره) علاوه بر اداره فوتبال، تصويب اساسنامه و سپس برگزارى انتخابات را بر عهده دارند. اين كميته پس از اينكه قطار فوتبال ما روى ريل عادى به حركت خود ادامه داد به اصطلاح از قطار فوتبال پياده خواهند شد.

اما در حال حاضر بحث كانديدا شدن افراد براى تصدى اين پست مطرح است و هر كس بر اساس اطلاعات، ارتباطات و بعضاً علايق و سليقه خود فرد يا افرادى را مطرح می‌ كند. نخستين گزينه اى كه مطرح شد على فتح الله زاده بود، او در اين باره به خبرنگار ما گفت: من هيچ ملاقاتى با مهندس على آبادى نداشتم و براى كارى به سازمان رفته بودم كه با آقاى كيومرث‌هاشمی‌ برخورد كردم و چند دقيقه اى با ايشان حرف زدم. 

وى درباره رياست فدراسيون فوتبال می‌ گويد: من اگر شرايط مساعد باشد و يك انتخابات آزاد، سالم و با فرصت مساوى براى همه برگزار شود در آن شركت خواهم كرد، گرچه برخى از آقايان در گذشته ذهنيت مسؤولان را نسبت به من خراب كرده اند اما عملكرد افراد و من در استقلال مشخص است. 

او به جلسه قلعه نويى و نظرى جويبارى با برادر رييس جمهور اشاره كرده و می‌ گويد: من به موقع تمامی‌ مسائل را براى مهندس على آبادى و ديگر شخصيت‌هاى رده بالا توضيح خواهم داد. آنها می‌ خواستند قريب را به استقلال بياورند و جدى ترين رقيب او را كه من باشم خراب كردند، لذا من قصد بازگشت به استقلال را ندارم و فقط پس از رايزنى با برخى افراد نامزدى خود را به طور رسمی‌ اعلام خواهم كرد. پيش از اين قرار بود فتح الله زاده در دوره وزارت پرويز كاظمی‌ مديرعامل استقلال شود اما همان جلسه فوق باعث شد تا در دقيقه ۹۰ اين مهم انجام نشود.

در كنار نام فتح الله زاده افراد و اشخاص ديگرى مطرح هستند، افرادى مثل بهزاد كتيرايى كه در يك محفل خودمانى اعلام كرده قصد ثبت نام را دارد. دادكان كه علاقه عجيبى به شهرت و مطرح شدن دارد بى ميل نيست كه عيار خود را محك بزند اما اين پايان فهرست رقابت نخواهد بود. از گوشه و كنار نام‌هاى بزرگى همچون دكتر نصرالله سجادى و حتى‌هاشمی‌ طبا نيز شنيده می‌ شود گرچه هيچ يك از اين ۲ نفر آخر حرف و بحث جدى را مطرح نكرده اند. 

اين در حالى است كه سازمان ورزش و شخص على آبادى در تلاش است تا يك نفر مدير، متخصص و متعهد را براى تصدى حساس ترين فدراسيون كشور معرفى كند، فردى كه داراى چارچوب فكرى قوى بوده و به دور از هرگونه تنش، خط و ربط و حاشيه پردازى بتواند فوتبال را اداره كند.

فوتبال به عنوان يك رشته جذاب و پرطرفدار كه هيجان‌هاى جامعه را كنترل و اوقات فرهنگى جوانان را پر كرده و همچنين به عنوان يك صنعت پولساز مطرح است از جذابيت ويژه و گردش مالى بالايى برخوردار است لذا در اين ميان سازمان بايد بتواند طورى عمل كند كه ديگران (مجمع) دنباله رو گزينه آنها باشند. على آبادى نشان داده كه از هوش و ذكاوت بالايى برخوردار است. 

يافتن چنين فردى با توانايى‌هاى فوق براى سازمان دور از دسترس نيست. در هر حال تا پايان ۱۰۰ روز بايد منتظر افراد و اسامی‌ جديد بود، اما باز هم تأكيد می‌ كنيم كه در دنياى حرفه اى فوتبال اين »نفر« و »فرد« نيست كه فوتبال كشورها را اداره می‌ كند، بلكه تيم مديريتى به همراه كميته‌هاى فعال و هيأت رييسه كارآمد است كه بر اساس برنامه زمانبندى شده حركت می‌ كند. 

منبع: ایران ورزشی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین