کد خبر: ۵۵۷۳۵۵
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

هشدار چین به آمریکا درباره "جنگ تجاری"

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین، در اظهارنظری که به منزله انتقاد پوشیده از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مطرح شده، گفته است سیاست حمایت‌گرایی برخی کشورها محکوم به شکست است.
آفتاب‌‌نیوز :
شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین، در اظهارنظری که به منزله انتقاد پوشیده از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مطرح شده، گفته است سیاست حمایت‌گرایی برخی کشورها محکوم به شکست است.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ سیاست حمایت‌گرایی از دوران قبل از جنگ جهانی دوم توسط برخی دولت‌ها اجرا شده که طبق آن دولت‌ها برای حمایت از تولید و خدمات داخلی دست به افزایش تعرفه واردات و دادن یارانه می‌کنند.

هشدار چین به آمریکا درباره

آقای شی این سخنان را در نشست سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) در پورت مورزبی پایتخت پاپوآ گینه‌‌نو مطرح کرد، جایی که احتمالا تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین مطرح خواهند شد.

آقای شی نسبت به گسترش تنش میان دو کشور هشدار داده و گفته است تاریخ نشان می‌دهد که رویارویی چه در قالب جنگ سرد چه جنگ گرم و یا جنگ تجاری، هیچ برنده‌ای نخواهد داشت.

مایک پنس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا گفته است آماده است تعرفه‌های وضع شده علیه محصولات چینی را "دوبرابر" کند.

دو کشور امسال درگیر جنگ تجاری شده‌اند و نشانه‌ای مبنی بر عقب‌نشینی نشان نمی‌دهند.

آمریکا می‌گوید تعرفه‌ها در واکنش به سیاست‌های "ناعادلانه" چین وضع شده‌اند.

چین و آمریکا می‌گویند تعرفه‌های وضع شده که اکنون به میلیاردها دلار می‌رسد می‌توانند بیشتر شوند.

شی جین‌پینگ گفته است ایجاد موانع و قطع همکاری‌های نزدیک اقتصادی بر خلاف قوانین اقتصادی و روند تاریخی است.

آقای شی گفته است این رویکردی کوته‌نظرانه است و محکوم به شکست. رئیس‌جمهوری چین هشدار داده "آنهایی که درها را می‌بندند، تنها خودشان را از سایر دنیا جدا می‌کنند و راه‌شان را گم می‌کنند."

اما مایک پنس، معاون آقای ترامپ که پس از آقای شی سخنرانی کرد گفت وضع تعرفه‌ها علیه چین به خاطر "عدم تعادل" در روابط تجاری با این کشور است.

او گفت ایالات متحده، رویه خود را تا زمان تغییر شیوه و رفتار چین تغییر نخواهد داد.

اظهارات آقای پنس یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که آقای ترامپ در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از توافق میان آمریکا و چین ابراز اطمینان کرد.

منبع: بی بی سی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین