آفتابنیوز : محمدرضا باهنر گفت: الان موقع درگیری با دولت نیست و نه تنها کسانی که از دولت حمایت کردهاند نباید درگیر شوند، حتی به رقبای دولت هم بارها از رسانهها و موضعگیریهایم اعلام کردهام که وقت مقابله با دولت، الان نیست. حتی بعضیها سوال میکنند که انتخابات ۱۴۰۰ و مجلس چه میشود؟ اصلاً الان وقت کشاندن این مسائل به رسانهها نیست چون دولت هنوز بیش از دو سال زمان دارد و زمان حساسی هم هست. نمیخواهم بگویم بحران است ولی بالاخره یک جنگ تمام عیار اقتصادی علیه ما طراحی شده و در کنار آن چیزی که لمس نمیشود و اهمیتش شاید بیش از جنگ اقتصادی باشد، «جنگ رسانهای» است.
وی افزود: زمانی که در مورد برجام به مشکل برخوردیم حتی برخی تندروهای اصلاحطلب میخواستند حساب خود را از دولت جدا کنند. این هم بیمعرفتی است که کسی بخواهد در این موقعیت حسابش را از دولت جدا کند. در موقعیت فعلی نه تنها همکاران سیاسی رئیسجمهور حق مطالبهگری و تخطئه ندارند، حتی برای رقبای رئیسجمهور هم الان وقت اینکه بخواهند ثابت کنند دولت ناکارآمد است، نیست. یک عده قبلاً این کار را کردند و حتی مسئله استعفای دولت و تغییر آن را از برخی جریانات رادیکال شنیدیم که الحمدلله مسئله جمع شد.
اهم اظهارات باهنر به شرح زیر است:
*تمهیدی که رهبر انقلاب اندیشیده و شورای فرماندهی اقتصادی کشور را با حضور رؤسای سه قوه تشکیل دادند، در جهت تقویت دولت بود و به صورت عام هم بحث همگرایی قوا در شرایط کنونی مطرح است. تا قبل از این جلسه، بعضی وقتها اختلافات قوا بیرون میزد بعضی قوا از هم ایراد میگرفتند و الان هم میگیرند و اگر تریبون مجلس را نگاه کنید مرتب نقد میکنند. یا دولت قوه
قضائیه را نقد میکند و قوه قضائیه از دولت مطالبه دارد؛ اما در هر صورت این جلسه باعث شد واگراییها مقداری تبدیل به همگرایی شود. ما الان مخصوصاً در مقابله با جنگ روانی نیاز جدی به همگرایی، همدلی و همزبانی داریم که انشاءالله کار جلو برود.
*واقع قضیه شاید بارها گفتهام توصیههایی که درمورد لزوم حمایت از دولت و جریانات سیاسی میکنم، دلیلش این نیست که ما دندان رقابت را کندهایم. بالاخره با طیف اصلاحطلب اختلاف نظر داریم اما میگویم رقابت را برای زمان رقابت بگذاریم. ۳ یا ۶ ماه مانده به انتخابات بجنگ تا بجنگیم. رقابت میکنیم و برنامه اعلام میکنیم ولی الان هوای جامعه را نباید انتخاباتی کرد.
* ۱۵ هیأت عالی نظارت شخصیتی جدا از مجمع تشخیص دارد؛ یعنی مجمع بالا سر این ۱۵ نفر نیست و اینها خودشان هیأت عالی نظارت هستند. رهبر انقلاب اختیار نظارت را به طور مستقیم به این ۱۵ نفر واگذار کرده اند. مجمع تشخیص مصلحت در جهت تعیین سیاستهای کلی طبق قانون اساسی مورد مشورت رهبر انقلاب است. سیاستهای کلی را تبیین میکنند و به رهبری میدهند، اما نظارت بر اجرای سیاستهای کلی بر عهده این ۱۵ نفر است و این افراد یکسری اختیارات قانونی دارند.
فارس