آفتاب: رئیس جمهور آمریکا در ادامه اتهامات خود علیه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر طی حملات شدیداللحنی، تهران را به دخالت در امور داخلی عراق و لبنان متهم کرد و مدعی شد فعالیتهای هستهای ایران را «تهدیدی جدی» علیه جامعه جهانی میداند. بوش با تصریح بر این که آمریکا به دنبال حمله نظامی به ایران نیست و کاخ سفید در جستجوی راهی برای حل دیپلماتیک مناقشه اتمی ایران است، در عین حال تهدید کرد که «اگر ایران تحرکات نظامی خود را در عراق بر ضد نظامیان آمریکا وملت عراق افزایش دهد ما به شدت پاسخ خواهیم داد»!
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، جرج بوش با بیان اینکه «برای حمله به ایران برنامه ریزی نمی کند» درعین حال گفت: اگر ایران تحرکات نظامی خود را در عراق بر ضد نظامیان ما وملت عراق افزایش دهد ما به شدت پاسخ خواهیم داد.
وی خطاب به نظامیان آمریکایی در عراق افزود: «ما از شما در برابر کسانی که به دنبال اختلاف افکنی و اذیت و آزار هستند دفاع خواهیم کرد و هر آنچه را که برای حمایت از نیروهایمان لازم باشد انجام میدهیم».
رئیسجمهور آمریکا در ادامه با تاکید بر این که «قصد حمله به ایران را ندارد» گفت: ایالات متحده با پرونده هستهای ایران به شیوه دیپلماتیک عمل می کند اما مسائل مهمی که به ایران ارتباط دارد، خلط نکردن دو موضوع است؛ یکی آنچه که در عراق روی میدهد و دیگری بلندپروازیهای هستهای.
وی همچنین در اظهاراتی مداخله جویانه خطاب به مردم ایران گفت: پیام من به ملت ایران این است که دولت شما اگر بر دستیابی به سلاح هستهای اصرار کند سبب محرومیت شما خواهد شد و این بدان معناست که فرصتی برای ملت ایران از بین خواهد رفت. بوش همچنین یادآور شد که تهدید ایران را «بسیار جدی» تلقی میکند.
ایران در لبنان دخالت میکند
رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه در اظهارات دیگری مدعی شد که تهران در امور داخلی لبنان به منظور بی ثبات ساختن دولت فواد سینیوره دخالت میکند. جرج بوش با ابراز تاسف از خشونتهای جاری در لبنان، ايران، سوریه وحزب الله را متهم کرد که برای بی ثبات سازی جامعه لبنان تلاش می کنند.
وی با طرح این ادعا که «کسانی که مسئول ايجاد هرج ومرج در لبنان هستند، بايد پاسخگوی اعمال خود باشند»، گفت: سوريه، ايران وگروه حزب الله برای سرنگون ساختن دولت لبنان که به طور دموکراتيک انتخاب شده است، خشونت را دامن می زنند.
رئيس جمهوری آمريکا افزود: آن ها همچنين کوشش میکنند ازتشکيل دادگاه ويژهای برای رسيدگی به ترور رفيق حريری نخست وزير پيشين لبنان در سال ۲۰۰۵ جلوگيری به عمل آورند. وی در ادامه ادعاهای خود گفت: آن ها می خواهند ازاجرای کامل قطعنامههای سازمان ملل متحد که خواستار خلع سلاح حزب الله است، جلوگيری کنند.