کد خبر: ۵۷۳۱۶۴
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳
حمایتی به وسعت یک سرزمین

مدرسه سازی، سنت دیرینه بانک ملی

بازسازی تعداد زیادی مدرسه و کلاس درس نقش مستقیم داشته است، اما این روند پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه در سال های اخیر شدت یافته است.
آفتاب‌‌نیوز :
بسیاری از مناطق محروم کشور با مشکل کمبود فضای آموزشی مواجهند و تامین منابع حل این مشکل نیز بر عهده نهادهای متفاوتی است.

بانک ملی ایران که در امور عام المنفعه نقشی دیرینه داشته و اساسا منابع قرض الحسنه مردمی را به این حوزه ها تخصیص داده به مدرسه سازی به عنوان زیربنای پیشرفت کشور همواره نگاه ویژه داشته است.

بانک ملی ایران از سال 1388 تا کنون با تامین منابع و صرف هزینه به مبلغ بیش از 205 میلیارد ریال به ساخت، احداث، بازسازی، تکمیل مدارس و مجتمع های آموزشی، هوشمند سازی مدارس، خرید میز و نیمکت و وسایل کمک آموزشی بیش از 120 باب مدرسه در سطح کشور اقدام کرده است.

روستای هاشم آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان، روستای قرقان از توابع شهرستان انگوران استان زنجان، روستای بیوک خانلو پارس آباد در استان اردبیل، شالقون سراب در استان آذربایجان شرقی، مهرشهر بیرجند در استان خراسان جنوبی، روستاهای شیخ الاسلام از توابع شهرستان بانه و زیویه سریش آباد در استان کردستان، روستای سراب شهرستان ایوان و بخش چوار در استان ایلام و روستای ظفرآباد چین از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، بخشی از مناطقی هستند که طی چند سال گذشته با مشارکت بانک ملی ایران، احداث مدرسه در آنها آغاز شده است.

این اقدام بانک ملی ایران آن قدر چشمگیر بوده که وزیر آموزش و پرورش، این بانک را از شاخص ترین بنگاه های اقتصادی کشور در کمک به توسعه مدرسه سازی برای مناطق محروم برآورد کرد.

 سید محمد بطحایی تاکید کرد که بانک ملی ایران علاوه بر خدمات عمومی به فرهنگیان و مجموعه آموزش و پرورش، مدرسه سازی را به عنوان یک مسئولیت اجتماعی همواره در دستور کار داشته است.

منبع: روابط عمومی بانک ملی ایران
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین