آفتابنیوز : به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری C-SPAN در کاخ سفید گفت: ایرانیها مردمی خوب، صادق و نجیب هستند که دولتی را برگزیدهاند که جنگطلب، پرسرو صدا و تهدید کننده است، دولتی که با سایر دنیا در حال مبارزه است و میگوید که ما تسلیحات هستهای میخواهیم! بوش در ادامه ادعاهای خود گفت: بنابراین هدف ما این است تا فشارها بر ایران را حفظ کنیم تا گروه عقلا در ایران بگویند که هستهای ارزش انزوا را ندارد.
بوش در ادامه اظهارات خود که به نسبت لحن ملایمتری به خود داشت مدعی شد: من فکر میکنم اگر ما به این دولت کمک کنیم تا قادر باشد شرایطی را بوجود آورد که در آن مادری بتواند فرزندانش را در صلح بزرگ کند مردم از آمریکا متشکر خواهند بود ولی اگر آمریکا قبل از اینکه کار انجام شود دست از کار بکشد من فکر میکنم که خشم بزرگی نسبت به آمریکا وجود خواهد داشت.
رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود با رد گمانهزنیها در خصوص اقدام نظامی آمریکا علیه ایران گفت: من حدس میزنم که عکس العمل من نسبت به این سر و صداها در باره اینکه «او میخواهد به جنگ برود» اول از همه این است که من تاکتیکهای آنها (دمکراتها) را درک نمی کنم و حدس میزنم که انگیزه آنها سیاسی است. وی در ادامه افزود: از طرف دیگر امیدوارم که اعضای کنگره، مخصوص اعضای حزب مخالف، خطر شدید ایرانی که سلاح هستهای دارد را درک کنند.
بوش همچنین گفت که او سیاست جامعی برای حل مسالمتآمیز موضوع هستهای ایران از طریق راه صلحآمیز دارد و قول داد که برای متوقف کردن فعالیتهای حساس هستهای که میتواند گامی کلیدی به سوی تسلیحات هستهای باشد تهران را شدیدا تحت فشار بگذارد.
رئیس جمهور آمریکا در شرایطی گمانهزنیها در خصوص اقدام نظامی علیه ایران را سرو صدایی مخالفان خود معرفی کرده که اظهارات و اقدامات مقامهای دولت آمریکا طی یک ماه گذشته باعث انتقاد شدید دمکراتها به دولت بوش در مورد رویکردش مقابل ایران شده است. سرآغاز گمانهزنیهای تازه در مورد احتمال درگیری نظامی آمریکا با ایران به سخنرانی یک ماه قبل جورج بوش در کنگره بازمی گردد. بعد از آن دولت بوش همزمان با تشدید حملات لفظی علیه ایران دو ناو هواپیمابر را در هفتههای اخیر به خلیج فارس اعزام کرد. همه این اقدامات باعث نگرانی اعضای حزب دمکرات در مورد احتمال بروز جنگ دیگری مانند عراق، این بار با ایران شده است.
دموکراتها در این مدت مکررا به دولت بوش هشدار دادهاند از بزرگ کردن شواهد مربوط به آنچه که «دخالت ایران در عراق» نامیده میشود خودداری کند و به علاوه گفتهاند دولت برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران باید از کنگره که در اختیار دمکراتهاست اجازه بگیرد. حملات لفظی و اقدامات دولت بوش علیه ایران برای تقریبا سه هفته با شدت ادامه داشت، اما از یک هفته پیش تاکنون به نسبت فروکش کرده است.