در این نامه با ابراز تاسف از نادیده گرفته شدن حقوق ایران از سوی نویسندگان و روزنامهنگاران راستگرای آمریکایی همزمان از جامعه بینالمللی خواسته شده است تا برخوردهای دو گانه در قبال مساله هستهای را کنار گذاشته و برای حقوق کشورها احترام قائل شوند.
در این نامه با اشاره به اینکه بر خلاف ادعای وال استریت ژورنال ، جمهوری اسلامی ایران با تولید سوخت هستهای برای مصارف مدنی هیچ یک از تعهدات بین المللی خود را نقض نکرده و صرفا حقوق خود را در چارچوب معاهده منع اشاعه هستهای اعمال می نماید، تصریح شده است: با این حال ایران در گذشته و در حال حاضر بطور مستمر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری نموده و تاسیسات هستهای خود را تحت نظارت تمام عیار آژانس و ساز و کارهای پادمانی آن قرار داده است. این سازمان پس از بیش از دو هزار نفر روز بازرسی از این تاسیسات، بارها در جمع بندی های خود اعلام نموده که هیچ شواهدی مبنی بر انحراف ایران به سمت اهداف غیر صلح آمیز مشاهده نکرده است.
نمایندگی ایران در ادامه جوابیه خود به این روزنامه نوشته است: اکنون سوال اینست که با توجه به این موارد، سازمان ملل بر چه اساسی به دنبال وضع تحریم علیه ایران است در حالی که بطور مکرر تهدیدات اشاعهای ناشی از اسرائیل و عدم خلع سلاح آنرا که دارای زرادخانهای وسیع از سلاح اتمی است و از پذیرش نظارت آژانس سر باز می زند، نادیده می گیرد.
این نامه توصیه نموده است جامعه بین الملل فورا تصمیم بگیرد که اعمال اینگونه استانداردهای دو گانه و غیر قبل توجیه را علیه حقوق ایران کنار بگذارد.
در پایان این نامه با ابراز تاسف از نادیده گرفته شدن حقوق ایران از سوی نویسندگان دست راستی آمریکا و نیز بی توجهی به نقش سازنده کشورمان در توسعه ثبات و همکاریهای منطقه ای، هدف این قبیل افراد مشوش نمودن چهره انسانی جمهوری اسلامی ایران قلمداد گردیده و از آن ابراز انزجار شده است.